Red_Girl написа:Казват го феновете на Левски с декларациите , знамената , хореографиите , тениските и прочие с омразата си към ЦСКА, вместо с любовта към отбора? Заеби..![]()
Ти трай
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Казват го феновете на Левски с декларациите , знамената , хореографиите , тениските и прочие с омразата си към ЦСКА, вместо с любовта към отбора? Заеби..![]()
turbogena написа:Red_Girl написа:Казват го феновете на Левски с декларациите , знамената , хореографиите , тениските и прочие с омразата си към ЦСКА, вместо с любовта към отбора? Заеби..![]()
Ти трай![]()
С теб съм казал ,че не може да се спори. Повтаряш ми едни и същи тъпотии всеки път. Аз колко мога да ти изброявам затова как сте изразявали омразата си към нас...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Как? Искам да ми кажешТва, което казвам си е така... И е смешно да ми говориш, за тва как ние ви мразим повече..
turbogena написа:Red_Girl написа:Как? Искам да ми кажешТва, което казвам си е така... И е смешно да ми говориш, за тва как ние ви мразим повече..
Дори последната ви хореография на Дербито говори за товаТая втората със знамето
Сега не ме карай да търся снимките и на други такива ,които са били за нас...Или пък на фойерверките когато бяхме в ШЛ ,или пък на вашите фенове при тези на Ливърпул и т.н. А вие нима нямате тениски кзл? При това говорим за тениски ,които са в постоянна продажба ,а не както при нас да са били само за един мач.
Няма смисъл да спорим. Нито аз ще убедя теб ,нито ти мен.
becks32milan написа:je вагабонти
Groucho написа:becks32milan написа:je вагабонти
Бонт, Вага Бонт
becks32milan написа:рониииииииииииииииииииииии оооо съливааааааааанннннн![]()
Groucho написа:becks32milan написа:рониииииииииииииииииииииии оооо съливааааааааанннннн![]()
Ъхъ, чува я щеката![]()
Сега победа от Шарапов се чека
becks32milan написа:Григорова и Шарапов у отборо ли са?
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 5 госта