Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Тема за политика - Свят
Много неща на момента изглеждат смешни, абсурди и твърдения на някой болен мозък, но след години се оказва, че не било така.Даже документално се потвърждават.Разбира се аз нямам претенции нито,че разполагам с повече информация от тази в медиите нито, че виждам в бъдещето.Но през последния си мандат, това което прави Меркел в политически аспект за мен е направо идиотско.На пръв поглед германците живеят добре, икономиката се развива прилично в тази ситуация в света като цял и те са доволни, всичко е наред и ги дават за пример.Но при тях е унищожена имунната система, те ще се самоунищожат и никой не можеш да обвиниш за това освен самите тях, абе демокрация – сам си го избра.
Ние си мислим, че всичко се постига, ако не днес за вчера поне за утре, а се оказва, че някакви среди(така да ги наречем) си имат стратегии за десетки и стотици години и няма значение дали този, който ги е измислил или провеждал ще доживее да види реализацията им.Тези стратегии и цели се следват поколения наред със внасянето на съответни корекции спрямо конкретната ситуация, но важна е поставената крайна цел.Целта не е богатство,а контрол и управление.Защо е тази мания и аз нямам обяснение за себе си.

гражданин от село написа:Много неща на момента изглеждат смешни, абсурди и твърдения на някой болен мозък, но след години се оказва, че не било така.Даже документално се потвърждават.Разбира се аз нямам претенции нито,че разполагам с повече информация от тази в медиите нито, че виждам в бъдещето.Но през последния си мандат, това което прави Меркел в политически аспект за мен е направо идиотско.На пръв поглед германците живеят добре, икономиката се развива прилично в тази ситуация в света като цял и те са доволни, всичко е наред и ги дават за пример.Но при тях е унищожена имунната система, те ще се самоунищожат и никой не можеш да обвиниш за това освен самите тях, абе демокрация – сам си го избра.Ние си мислим, че всичко се постига, ако не днес за вчера поне за утре, а се оказва, че някакви среди(така да ги наречем) си имат стратегии за десетки и стотици години и няма значение дали този, който ги е измислил или провеждал ще доживее да види реализацията им.Тези стратегии и цели се следват поколения наред със внасянето на съответни корекции спрямо конкретната ситуация, но важна е поставената крайна цел.Целта не е богатство,а контрол и управление.Защо е тази мания и аз нямам обяснение за себе си.
Ще си позволя за втори път да постна мнение от друг форум на нашенец ,живеещ в Германия:
[offtopic]Joined: 09 Jan 2007
PostPosted: Fri Sep 11, 2015 9:24 pm Post subject: Reply with quote
Това не е вярно, абсолютна инсинуация и мит! В Германия хората без висше образование са БЕДНИ, едва свързват двата края а работят като къртици. Вземат масово по 900 евро нетна заплата, а тва е почти на границата на БЕДНОСТТА, такива пари не стигат ВЪОБЩЕ! Германия и другите западни държави стават все по-бедни, самите германци го признават, че през 80-те и 90-те са живели по-богато, отколкото сега.
Даже аз с висше образование и на високо ниво професия вземам само 2300 евро месечна заплата, което е малко за работа в Западна Европа...
Сега Германия заради тези ПАРАЗИТИ и бъдещи ТЕРОРИСТИ ще увеличава пенсионната възраст на 70 г! и ще увеличава данъците, които и без това са НЕЧОВЕШКИ високи Green Dont know
Значи самите германци, които са служили честно цял живот на държавата си ще страдат заради тези ПАРАЗИТИ МАНГАЛОИДИ Green Evil or Very Mad

-
Има ли някой рационално обяснение защо започнаха да се унищожават светските управления в ислямския свят, а радикалните ислямси се пазят като зеницата но окото от САЩ и ЕС ?
гражданин от село написа:Има ли някой рационално обяснение защо започнаха да се унищожават светските управления в ислямския свят, а радикалните ислямси се пазят като зеницата но окото от САЩ и ЕС ?
На този въпрос могат да ти отговорят само истинските.. Плеъра, Мадона, Играта, Ирадиума и още куп светли носители на демокрацията.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
Кашчей написа:гражданин от село написа:Има ли някой рационално обяснение защо започнаха да се унищожават светските управления в ислямския свят, а радикалните ислямси се пазят като зеницата но окото от САЩ и ЕС ?
На този въпрос могат да ти отговорят само истинските.. Плеъра, Мадона, Играта, Ирадиума и още куп светли носители на демокрацията.
Колко имена на хора, които изкарват пари само, защото са тъпи и това върши работа на някой, а и те са само представителна извадка дори от този форум.

гражданин от село написа:Много неща на момента изглеждат смешни, абсурди и твърдения на някой болен мозък, но след години се оказва, че не било така.Даже документално се потвърждават.Разбира се аз нямам претенции нито,че разполагам с повече информация от тази в медиите нито, че виждам в бъдещето.Но през последния си мандат, това което прави Меркел в политически аспект за мен е направо идиотско.На пръв поглед германците живеят добре, икономиката се развива прилично в тази ситуация в света като цял и те са доволни, всичко е наред и ги дават за пример.Но при тях е унищожена имунната система, те ще се самоунищожат и никой не можеш да обвиниш за това освен самите тях, абе демокрация – сам си го избра.Ние си мислим, че всичко се постига, ако не днес за вчера поне за утре, а се оказва, че някакви среди(така да ги наречем) си имат стратегии за десетки и стотици години и няма значение дали този, който ги е измислил или провеждал ще доживее да види реализацията им.Тези стратегии и цели се следват поколения наред със внасянето на съответни корекции спрямо конкретната ситуация, но важна е поставената крайна цел.Целта не е богатство,а контрол и управление.Защо е тази мания и аз нямам обяснение за себе си.
Не се самоунищожават само немците. Това е училище от...

...Швеция!
Последна промяна от Se7en на 12 сеп 2015 00:56, променено общо 1 път.
“In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.”
― George Orwell
― George Orwell
-
Защо Западна Европа се самоунищожава?
Германия не беше ли врагът, НСР, антихрист, фашисти/нацисти - вечни врагове на любима майка Русия?
Какво сте я зажалили и какво ви дразни фактът (според вас), че тази държава се разпада, икономиката ѝ се свива, хората били по-бедни и по-необразовани?
Явно някои хора са с раздвоение на личността.
Случи ли се всичко това, ЕС ще се разпадне, България най-после ще е свободна от оковите си и най-бедните ще взимат поне по 2000 лева на месец, а циганите ще се интегрират моментално, ще работят, че и даже ще пеят по поляните и нивята.
Жалката Германия, която само е претърпяла две загуби в СВ и въпреки всичко народът ѝ се е вдигал в най-важните моменти, за добро или зло. Само Синчец дава коректно и адекватно мнение - такова, каквото даваше за Русия при възникването на проблемите в Украйна и Крим. Истиснкото и реалното, а не опороченото от лични интереси, политически идеологии или някакво чувство за чужда принадлежност.

Жалката Германия, която само е претърпяла две загуби в СВ и въпреки всичко народът ѝ се е вдигал в най-важните моменти, за добро или зло. Само Синчец дава коректно и адекватно мнение - такова, каквото даваше за Русия при възникването на проблемите в Украйна и Крим. Истиснкото и реалното, а не опороченото от лични интереси, политически идеологии или някакво чувство за чужда принадлежност.
-
Кашчей, забравил си да споменеш и талантливите юноши младша възраст като дипломата. 

гражданин от село написа:Кашчей, забравил си да споменеш и талантливите юноши младша възраст като дипломата.
Аз с определени хора тук се разбирам, въпреки различията ни. Ама ти си едно джудже във всеки смисъл на думата - колкото по-малко хора като теб се раждат, толкова по-човечен ще става светът.
Сам си търсиш пререкания с мен - казах ти, че след като не смяташ да контактуваш с мен нормално, няма смисъл да превръщаме темите в селска кръчма.
Последна промяна от diplomat на 12 сеп 2015 00:46, променено общо 1 път.