Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2015 22:16

tirion написа:
sin4ec написа:
гражданин от село написа:Оооо, мозъците са им са промивани с десетилетия и в самата Германия ще скочат и ще направят милионни митинги против расизма и за човешките права.Виж какво е отношението на медиите във много по–закъсалата емигрантси Франция към Льо Пен баща и дъщеря, а в Германия е абсурд дори някой да си помисли за съществуването на подобна партия.

Може и така да е. Ще видим. Ти чакай брадатите, недай Боже, да изнасилят няколко момичета, и пак ще си говорим! Вместо милионни митинги срещу расизма да няма думкане на чизми и барабани и факелни шествия по Ундер ден Линден?

Не знам дали видя,бях пуснал една статия за Швеция в темата за Сирийските бежанци.
Швеция – изнасилената страна
Та като гледам там как реагират на изнасилванията,да не стане и в Германия нещо такова,да ги потулват.
http://bultimes.com/blog/shvetsiya-iznasilenata-strana/

От статията разбрах, че трябва да се молим за дъждовно лято :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 11 сеп 2015 22:18

истината е една белия човек от 2000 години управлява половината свят, а през последните 500 години си управлява всяко едно кътче на тази забутана планета. Това че днес група бели хора , барабар с няколко евреи и араби са решили да правят насилствено една раса на тази планета и искат да го направят с цената на всичко няма да промени първата истина.

каквото и да стане както и да тръгнат да се развиват нещата рано или късно белия човек ще смачка управляващите го, ще смачка и фанатиците и психопатите. просто белия човек когато реши може да бъде най алчен, най жесток, най хитър, най жертво готовен, най организиран и най приспособим.
Не съм расист и не го казвам само защото съм бял просто това е истината, не знам как се е получило и кога е станало но това е факт и никой не може да го промени

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 сеп 2015 22:34

tirion, видях я и е страшно...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 сеп 2015 22:34

Изображение
Да са ви честити новите немкини по черноморието! :mrgreen:

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 11 сеп 2015 22:51

Имам един въпрос:
Пеле или Марадона - това ли е единственият въпрос който разделя Аржентина и Бразилия?
или
Ще стане ли BRICSА?
Питам с оглед на приетата в четвъртък резолюция от Генералната асамблея на ООН за право на държавите да реструкрират суверенния си дълг без външна намеса (дали светлият пример на една друга ЮжноАмериканска не е помогнал).
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 сеп 2015 22:59

Бежанци ли? Това не са бежанци. Това е насочена вълна. Бежанци са хора, които се озовават на територия, където не са застрашени от това от което бягат. Оттам нататък са си точно нарушители на редица закони. Кво, в Унгария зле ли се отнесоха хората с тях? В Австрия? Аре ше им....
Само се чудя къде толкова сгреши Меркел, че всички викат Джърмани, та Джърмани.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 сеп 2015 23:08

fcb_bg написа:Бежанци ли? Това не са бежанци. Това е насочена вълна. Бежанци са хора, които се озовават на територия, където не са застрашени от това от което бягат. Оттам нататък са си точно нарушители на редица закони. Кво, в Унгария зле ли се отнесоха хората с тях? В Австрия? Аре ше им....

Защо си мислиш, че е сгрешила, а не е някой прексасно изпълняващ задачата, за която е поставен там от дълги години?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 сеп 2015 23:22

гражданин от село написа:
fcb_bg написа:Бежанци ли? Това не са бежанци. Това е насочена вълна. Бежанци са хора, които се озовават на територия, където не са застрашени от това от което бягат. Оттам нататък са си точно нарушители на редица закони. Кво, в Унгария зле ли се отнесоха хората с тях? В Австрия? Аре ше им....

Защо си мислиш, че е сгрешила, а не е някой прексасно изпълняващ задачата, за която е поставен там от дълги години?

Е, па чак и аз толкоз голям конспиратор не съм.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 сеп 2015 23:27

гражданин от село написа:Изображение

Да са им честити новите арийки. Аз забрадени с пердета тука не ща. Тоя континент е излял стотици тонове кръв и в момента си има правила. Не е длъжен никому да се наглася за нечии религиозни разбирания. Като не им отърва - чао.

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 11 сеп 2015 23:32

гражданин от село написа:Изображение

Няма майтап, скоро ще почнат разни забулени с чаршафи да се представят за шваби...

Изображение
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

Върни се в “Свободна зона”