Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот sin4ec » 11 сеп 2015 21:47

гражданин от село написа:Оооо, мозъците са им са промивани с десетилетия и в самата Германия ще скочат и ще направят милионни митинги против расизма и за човешките права.Виж какво е отношението на медиите във много по–закъсалата емигрантси Франция към Льо Пен баща и дъщеря, а в Германия е абсурд дори някой да си помисли за съществуването на подобна партия.

Може и така да е. Ще видим. Ти чакай брадатите, недай Боже, да изнасилят няколко момичета, и пак ще си говорим! Вместо милионни митинги срещу расизма да няма думкане на чизми и барабани и факелни шествия по Ундер ден Линден?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2015 21:52

sin4ec написа:
гражданин от село написа:Оооо, мозъците са им са промивани с десетилетия и в самата Германия ще скочат и ще направят милионни митинги против расизма и за човешките права.Виж какво е отношението на медиите във много по–закъсалата емигрантси Франция към Льо Пен баща и дъщеря, а в Германия е абсурд дори някой да си помисли за съществуването на подобна партия.

Може и така да е. Ще видим. Ти чакай брадатите, недай Боже, да изнасилят няколко момичета, и пак ще си говорим! Вместо милионни митинги срещу расизма да няма думкане на чизми и барабани и факелни шествия по УнТер ден Линден?

Ми това си е Източна Германия, откъдето и да я погледнеш 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 11 сеп 2015 21:55

Кашчей написа:
sin4ec написа:

Може и така да е. Ще видим. Ти чакай брадатите, недай Боже, да изнасилят няколко момичета, и пак ще си говорим! Вместо милионни митинги срещу расизма да няма думкане на чизми и барабани и факелни шествия по УнТер ден Линден?

Ми това си е Източна Германия, откъдето и да я погледнеш 8-)

Аз пък си помислих, че е Стара Загора ;)
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 сеп 2015 21:56

sin4ec написа:
Red_Neck написа:Меркел знае какво прави. Щатите и Канада са пълни със сходни екземпляри и определено след поколение, две стават напълно полезни за обществото. Всяка раса или националност си има и мърша, но швабите ще им намерят цаката. Жалки сме ние, че с едни цигани вече 30 години не можем да се справим.

И аз тъй мисля. И ще допълня защо: при минимален опит на тази маса хора в Германия за: кръшкане от работа, претенции за шериатски правила, искане на забрадки и фесове, искане за джамии и петъци, недай Боже кражби, убийства и тероризъм-същата тази GERMANY, чието име скандират по гарите, ще се превърне за тях в ад. И не се съмнявайте, че не само немските сили за сигурност, а всички германци ще се вдигнат като един и както сега им ръкопляскат и викат "Вилкомен!", така ще ги изхвърлят като мръсни котета с шутове и бой!

А ,аз си мисля ,че нещата са извън контрол вече.И няма връщане назад.
Меркел се показа като верен слуга.Наистина някога имах високо мнение за нея.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2015 22:03

FLANKER написа:
sin4ec написа:
Red_Neck написа:Меркел знае какво прави. Щатите и Канада са пълни със сходни екземпляри и определено след поколение, две стават напълно полезни за обществото. Всяка раса или националност си има и мърша, но швабите ще им намерят цаката. Жалки сме ние, че с едни цигани вече 30 години не можем да се справим.

И аз тъй мисля. И ще допълня защо: при минимален опит на тази маса хора в Германия за: кръшкане от работа, претенции за шериатски правила, искане на забрадки и фесове, искане за джамии и петъци, недай Боже кражби, убийства и тероризъм-същата тази GERMANY, чието име скандират по гарите, ще се превърне за тях в ад. И не се съмнявайте, че не само немските сили за сигурност, а всички германци ще се вдигнат като един и както сега им ръкопляскат и викат "Вилкомен!", така ще ги изхвърлят като мръсни котета с шутове и бой!

Какво мнение да си имал за партийната секретарка :roll: Дърта комуняга, която съсипа цяла Европа 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 сеп 2015 22:05

Балсъмги-да се оправят. Кат толкоз искат "бежанци", да си ги взимат всичките. Русия лапна официално 1 милион, а на практика много повече такива от Донбас и им намери работа и жилище. Никой не ги попита имат ли нужда от нещо-няма ООН, Уницеф, няма Хелзинкски комитети...да сте чули за бежански лагери зарад Донбас?
Тука за 400 000 мангали ни взривиха главите. То претенции, драми, разколи. Що не ходят по арабско, ами искат на Европа, а?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 11 сеп 2015 22:08

sin4ec написа:

Може и така да е. Ще видим. Ти чакай брадатите, недай Боже, да изнасилят няколко момичета, и пак ще си говорим! Вместо милионни митинги срещу расизма да няма думкане на чизми и барабани и факелни шествия по Ундер ден Линден?

Не знам дали видя,бях пуснал една статия за Швеция в темата за Сирийските бежанци.
Швеция – изнасилената страна
Та като гледам там как реагират на изнасилванията,да не стане и в Германия нещо такова,да ги потулват.
http://bultimes.com/blog/shvetsiya-iznasilenata-strana/
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 сеп 2015 22:09

CTAHKO написа:
FLANKER написа:
sin4ec написа:

Какво мнение да си имал за партийната секретарка :roll: Дърта комуняга, която съсипа цяла Европа 8-)

Е ,поне се надявах ,че тя поне ще е в час:)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 сеп 2015 22:11

Там е друго, те на практика са си един народ и много имат роднини и от двете страни на границата.Тук вече може да се говори в истинския смисъл за приток на квалифицирана работна ръка.И за инженерни и и научни кадри.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2015 22:13

FLANKER написа:
CTAHKO написа:Какво мнение да си имал за партийната секретарка :roll: Дърта комуняга, която съсипа цяла Европа 8-)

Е ,поне се надявах ,че тя поне ще е в час:)

Тя е в час, ама е сбъркала часът 8-) Още си мисли, че е в час по "Основи на комунизма" 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”