Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2015 16:34

GOLEADOR написа:Ебати и бежанците,бягат от Бодрум,Кос и Лесбос!!!Хората пари дават да си замъкнат задника там,а те бягат,от какво?Убиват ли ги,гонят ли ги,от какво бягат,че да ги наричаме бежанци?

Аз отдавна съм си казал мнението, че това не са никакви бежанци, а емигранти, ама тогава бях расист, ксенофоб, нацист и какъв ли още не 8-) Сега какво стана, май всички станаха ксенофоби и расисти, ама на никой не му прави впечатление 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2015 16:35

Player написа:Виждам на стоп кадъра коя е телевизията. Нали я оплюваш като невярна и лъжлива. Сега изведнъж в определен момент стана сериозна и казваща истината. Пълен лицемер.

Е ти нали много и вярваш ;) Последно, вярно ли е или не е 8-)Нубче :!:

П.П. Правиш ли разлика м/у това да е лъжлива и невярна думичката "манипулативна" 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 11 сеп 2015 16:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 сеп 2015 16:36

Player написа:Виждам на стоп кадъра коя е телевизията. Нали я оплюваш като невярна и лъжлива. Сега изведнъж в определен момент стана сериозна и казваща истината. Пълен лицемер.

Не е важна телевизията, важно е какво казва човека ... Никой не синтезира информацията - клипа е от реални събития и можеш да чуеш какво се говори ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 сеп 2015 16:42

Кашчей написа:
Player написа:
Кашчей написа: Извинявай, но като повтаряш, че са много ограничени и тъпи, би ли коментирал изказването на травестита Мадона (няма ка да не е, след като мъж носи женско име), че след края на войната в Сирия (дори без да се знае кой ще спечели) милиони бежанци ще се завърнат там от ЕС. Това, като израз на широкост и острота ли го имаш?!
Дори бих казал, че постоянното използване на термини, като глупави, ограничени, тъпи, тесногръди, рубладжии, изобщо не е израз на някакъв много широк мироглед и познания. По-скоро приличаш на кварталната клюкарка, която кълне комшийката си, защото не и уйдисва на акъла. За теб, за да не е ограничен и тъп някой, трябва непременно да мрази Русия и руснаците и да боготвори ЕС и САЩ, че трябва да си обича най-първо България е съвсем друго нещо. Като напишете "рубладжии" и "путиноиди", все едно от клавиатурите ви мед капе и си я събирате в бурканче под бюрото!

Искаш да отговарям на теб или на някой друг сега. В конфронтация като ингригант от риалити ли се опитваш да ме вкараш. Набива се много на очи, че те дразни това рубладжий и путиноиди, но не и соросоиди и толерасти например. Много си безпристрастен няма що. И явно да показват някой хора тук расизъм, ксенофобия, религиозна и сексуална нетърпимост не те дразни, а те дразни, че ги наричам платени или прости и ограничени. Страхотно ниво демонстрираш. Няма нужда са си губя времето да обяснявам, как стоят нещата, като си същата утайка като тези за които говоря. Пролича си на коя страна си. Започвай да говориш как само белите, православни хетеросексуални хора пишещи на кирилица имат правото да живеят на този свят. А всички други трябва да бъдат сгазени живи от танкове или оставени родители да гледат как се прерязват гърлата на децата им, както СССР правеше в Афганистан. Това са руските ценности към другите. Явно ги харесваш и подкрепяш. Може да не се правиш на безпристрастен, като си личи какъв си. Пълен русофил и простак като всички такива, говорещи само за война, оръжия и насилие.

Когато дойда в твоят дом, аз ще спазвам твоите правила, а не ти моите. Тези "бежанци" идват в нашия дом и искат ние да спазваме техните правила. Бягащият от война не придиря много-много, а тия са все недоволни и все към Северна Европа ги тегли..горките те. Що не отиват в Казахстан, Туркменистан, Ливан, Саудитска Арабия, Кувейт-нали са от една религия-ще се разберат добре..нали от войната само бягат?! През 16-и век Обединена Европа, начело с Ян Собиески спира мюсюлманите пред Виена и постепенно ги изтласква от своите земи. Сега, водени от "милосърдие" ще ги пусне доброволно в държавите си, за да я променят коренно, но не в положителна посока. Колкото преди 1000 година арабите са били напред в науката и са дръпнали и Европа нагоре, толкова сега ще стане обратното, но не Европа ще ги дръпне нагоре, а те ще дръпнат нея надолу.
А относно правата-всеки има права, докато не наруши моите, както и аз имам права, докато не наруша чуждите-това е принципът на демокрацията, а не разни педал и мангали да парадират, че са нещо повече от другите, както тук агитките на два-три отбора се смятат за нещо повече от другите и са винаги те правите!

Щом смеси агитки, цигани и бежанци в едно добре. Само не ти разбрах принципите или просто имаш страхове. Никой не знае какво ще стане в бъдеще. Може да стане добре или мо да не стане добре. Колко пъти са си мислели че идва края на света и цивилизацията след завладяване на едни народи от други, но нищо такова не е станало. Виж ги страшните викинги сега. Виж страшната Турция превзела столицата на византийците, дали не е по добре от гърците сега. И германските племена за рилмяните са били диви и западнали, но виж ги сега. Никой не знае бъдещето и не знае злото дали няма да се окаже за добро. Мое лично мнение е че религиите много пречат и само заблуждават хората и ги карат да се мразят и убиват. Изиграла си е ролята религията и докарала много беди и радости и е време да се махне и да остави хората свободни. Аз в богове не вярвам, защото истината е че има едни други подобни на нас и нищо повече.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2015 16:44

boabbb написа:

Не е важна телевизията, важно е какво казва човека ... Никой не синтезира информацията - клипа е от реални събития и можеш да чуеш какво се говори ;)

Остави го това лаиче мамино 8-) Нека се пържи в собствения си сос 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2015 16:53

Player написа:
Щом смеси агитки, цигани и бежанци в едно добре. Само не ти разбрах принципите или просто имаш страхове. Никой не знае какво ще стане в бъдеще. Може да стане добре или мо да не стане добре. Колко пъти са си мислели че идва края на света и цивилизацията след завладяване на едни народи от други, но нищо такова не е станало. Виж ги страшните викинги сега. Виж страшната Турция превзела столицата на византийците, дали не е по добре от гърците сега. И германските племена за рилмяните са били диви и западнали, но виж ги сега. Никой не знае бъдещето и не знае злото дали няма да се окаже за добро. Мое лично мнение е че религиите много пречат и само заблуждават хората и ги карат да се мразят и убиват. Изиграла си е ролята религията и докарала много беди и радости и е време да се махне и да остави хората свободни. Аз в богове не вярвам, защото истината е че има едни други подобни на нас и нищо повече.

Естествено, че е добре, защото си приличат по едно нещо-те са винаги прави, те, само те и единствено те и имат повече права от другите (забрави педалите, защото и тях включих).
Да те питам-ти забрави ли протестите във Франция, които спретнаха арабеските, защото им забраниха религиозните символи в училищата?! Това не е ли незачитане на светските правила в една светска държава, която ги е приютила?! Аз също съм много против ортодоксалната религия и против натрапването на религията в светското общество, но така ще стане в Европа. Искрено се съмнявам, че в Саудитска Арабия, Йемен, ОАЕ и други от "Рога" ще може да съществува християнска църква и християните там (ако въобще бъдат допуснати) ще могат да се разпореждат така, сякаш са в дома си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 сеп 2015 16:53

boabbb написа:

Американците не не ги мисля за толкова читави, още по малко военните им. Не казвам че даденото не е вярно. А че сайта от който си го сложил е манипулативен. Дали в него има такива неща и за руснаците. Всъщност няма, защото знам че няма. Понякога влизам в някой от цитираните в линка ми и гледам какво пишат. Аз мразя да ме манипулират, като ми показват само едната страна на монетата, а за друга само говорят, че е хубава, но не я показват. Никой включително аз не е отрекъл мръсните игри на военните в САЩ по различни части на света, ама разликата е че определени сайтове и хора спестяват друга част от монетата, за мръсната игра на руските военни. Нямам нищо против да се изобличават такива неща, но не и спуснати от едната страна и изобличаващи само другата. Как пък един път про руските платени медии и русофили един път не казаха , абе Русия наистина ни е правила злини и не можем да кажем на черното бяло. Това дразни.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 сеп 2015 17:04

Кашчей написа:
Player написа:

Естествено, че е добре, защото си приличат по едно нещо-те са винаги прави, те, само те и единствено те и имат повече права от другите (забрави педалите, защото и тях включих).
Да те питам-ти забрави ли протестите във Франция, които спретнаха арабеските, защото им забраниха религиозните символи в училищата?! Това не е ли незачитане на светските правила в една светска държава, която ги е приютила?! Аз също съм много против ортодоксалната религия и против натрапването на религията в светското общество, но така ще стане в Европа. Искрено се съмнявам, че в Саудитска Арабия, Йемен, ОАЕ и други от "Рога" ще може да съществува християнска църква и християните там (ако въобще бъдат допуснати) ще могат да се разпореждат така, сякаш са в дома си.

Не помня някой да е казал че има повече права от мен. За равни - да, но повече не. Какви повече може да иска да има. Разбирам за какво говориш. Опасно е но не ме е страх и не изпадам в паника от това. Поне онези хора ще видят как ще живее тук и може да намалят значително фанатизма си и религията да им стане символична , както на мен. В онези общества на Персийския залив трябва много време да мине за да успеят само да го преодолеят, но с глобализацията влизат по бързо в час. Пътуват и виждат какво е. Прихващат неща от запада и малко по малко започват да дават права на жените си. Виж в САЩ доскоро как жени и тъмнокожи не са ги броили за граждани с равни права. Според мен всичко ще се оправи и ще си дойде на мястото, без излишна истерия и страхове. Едва ли хората в България преди през 1500 година са си представяли, че през 2000 тук ще се нарича България и ще се говори на български. Нищо никога не се знае.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 сеп 2015 17:05

По-накратко, ако обичаш 8-) Няма кой да ти чете пасквилите 8-)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 сеп 2015 17:09

CTAHKO написа:По-накратко, ако обичаш 8-) Няма кой да ти чете пасквилите 8-)

Хем си тук си по цял ден и хем те мързи да четеш. Това е форум, в който си излагаш тезата и показваш факти и аргументи, а не чат. Просто подминавай дългите текстове, щом са ти толкова трудни. Никой не те кара насила нищо.

Върни се в “Свободна зона”