Player написа:
Щом смеси агитки, цигани и бежанци в едно добре. Само не ти разбрах принципите или просто имаш страхове. Никой не знае какво ще стане в бъдеще. Може да стане добре или мо да не стане добре. Колко пъти са си мислели че идва края на света и цивилизацията след завладяване на едни народи от други, но нищо такова не е станало. Виж ги страшните викинги сега. Виж страшната Турция превзела столицата на византийците, дали не е по добре от гърците сега. И германските племена за рилмяните са били диви и западнали, но виж ги сега. Никой не знае бъдещето и не знае злото дали няма да се окаже за добро. Мое лично мнение е че религиите много пречат и само заблуждават хората и ги карат да се мразят и убиват. Изиграла си е ролята религията и докарала много беди и радости и е време да се махне и да остави хората свободни. Аз в богове не вярвам, защото истината е че има едни други подобни на нас и нищо повече.
Естествено, че е добре, защото си приличат по едно нещо-те са винаги прави, те, само те и единствено те и имат повече права от другите (забрави педалите, защото и тях включих).
Да те питам-ти забрави ли протестите във Франция, които спретнаха арабеските, защото им забраниха религиозните символи в училищата?! Това не е ли незачитане на светските правила в една светска държава, която ги е приютила?! Аз също съм много против ортодоксалната религия и против натрапването на религията в светското общество, но така ще стане в Европа. Искрено се съмнявам, че в Саудитска Арабия, Йемен, ОАЕ и други от "Рога" ще може да съществува християнска църква и християните там (ако въобще бъдат допуснати) ще могат да се разпореждат така, сякаш са в дома си.