Red_Girl написа:1982, нали ние сме най-яките?
Нямам мнение по въпроса.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:1982, нали ние сме най-яките?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ето ти я, малък, да се успокоиш, бонус от мен:Офтопик:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:Red_Girl написа:1982, нали ние сме най-яките?
Нямам мнение по въпроса.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:1982 написа:Ето ти я, малък, да се успокоиш, бонус от мен:Офтопик:
С тоя дзвер ли ше ме сравняваш?![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:Страшна подкрепа.
1982 написа:
Виждаш ли, пуснах му снимката ти и малкият веднага изчезна, най-вероятно до банята ....
1982 написа:Red_Girl написа:Страшна подкрепа.
Аз не съм подуенски сектант, като нямам отношение по въпроса, съм "пас". Така процедираме нормалните хора, другото е левскарщина, сектантство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта