rhaegar написа:Значи имаш вкус за жените. Което донякъде може да компенсира липсата на такъв за футболни отбори
Идеално са ми вкусовете. Започваме от ЦСКА, Ливърпул, Барса, Байерн и Лацио.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Значи имаш вкус за жените. Което донякъде може да компенсира липсата на такъв за футболни отбори
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:1982 написа:Нещо в намален състав сте .....
Нямат шанс срешу мен.![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:rhaegar написа:Значи имаш вкус за жените. Което донякъде може да компенсира липсата на такъв за футболни отбори
Идеално са ми вкусовете. Започваме от ЦСКА, Ливърпул, Барса, Байерн и Лацио.![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Нещо в намален състав сте .....
Нямат шанс срешу мен.![]()
![]()
???
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Значи имаш вкус за жените. Което донякъде може да компенсира липсата на такъв за футболни отбори
Идеално са ми вкусовете. Започваме от ЦСКА, Ливърпул, Барса, Байерн и Лацио.![]()
5 ужасни отбора
rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Значи имаш вкус за жените. Което донякъде може да компенсира липсата на такъв за футболни отбори
5 ужасни отбора
ChelseaCL написа:Подкрепям чичката![]()
Като изключим Баварците
Red_Girl написа:ChelseaCL написа:Подкрепям чичката![]()
Като изключим Баварците
Абе, той е по-голям от мене и му викаш чичо, а на мен леля. Аз трябва да съм ти кака!
ChelseaCL написа:rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Значи имаш вкус за жените. Което донякъде може да компенсира липсата на такъв за футболни отбори
5 ужасни отбора
Подкрепям чичката![]()
Като изключим Баварците
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 8 госта