Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Русия е пред брутална катастрофа, ще потъне ли България?

Мнениеот hajitsu » 10 сеп 2015 19:45

sin4ec написа:Рядко олигофренска статия...някакъв пишманжурналист от кохортата на Инджев и Гладното е споделил мокрите си сънища с цел да намаже някой и друг долар от амбасадата. Толкова глупости накуп не всеки ден може да се видят, но като се види кой е копи-пействащият това жалко пасквилче, всички въпросителни отпадат.

Само статиите на вашите рубладжии стават за четене викаш? 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 10 сеп 2015 19:45

FLANKER написа:
CTAHKO написа:
FLANKER написа:И да ,бойните глави са 200.Трябва да се прочете по -внимателно материала.

Фланкер, къде ги побира :?: Не виждаш ли, че и двете статии са едни и същи, само дето в едната са споменати арабиста и израелския му източник ;) Което от своя страна показва, че и двете медии цоцат кинти от едно и също виме 8-)

Станко ,не разбирам от подводници,признавам.Но ако наистина се замислиш -на борда има 20 билави с между 6 и 10 глави,това колко прави като умножиш?
пп.Бойните глави са с различни размери.Няма проблем да се съберат. И най -малката такава глава може да затрие една средна по големина държава.
А подводницата наистина е внушителна...

Ти си средношколец за Станко, той от всичко разбира и си призна публично, че си пада по непълнолетни момиченца. Как пък няма един читав от вашите (изключая теб)...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 сеп 2015 20:08

FLANKER написа:
CTAHKO написа:
FLANKER написа:И да ,бойните глави са 200.Трябва да се прочете по -внимателно материала.

Фланкер, къде ги побира :?: Не виждаш ли, че и двете статии са едни и същи, само дето в едната са споменати арабиста и израелския му източник ;) Което от своя страна показва, че и двете медии цоцат кинти от едно и също виме 8-)

Станко ,не разбирам от подводници,признавам.Но ако наистина се замислиш -на борда има 20 билави с между 6 и 10 глави,това колко прави като умножиш?
пп.Бойните глави са с различни размери.Няма проблем да се съберат. И най -малката такава глава може да затрие една средна по големина държава.
А подводницата наистина е внушителна...

Булава си е ракетен комплекс от ново поколение и е с 10 бойни глави 8-) Ама каквито бойни глави им сложиш такива носи. Не е задължително да са ядрени.А дали са ядрени или не, едва ли някой ще се обади на арабиста или журналиста от еврейския вестник и ще им каже ;) И силата на Булава не в това, че видиш ли били заредени с ядрени бойни глави, а в това че преодолява всякаква противовъздушна отбрана, включително и сателитите и че може с едно изстрелване да порази едновремено 10 различни цели. Да не говорим, че можеш да променяш целите на всяка глава, като са вече изстреляни 8-) Пък и да предположим, че са ядрени главите, ОК. За какво им е да ходят с подводницата до Сирия, след като могат да изстрелят ракетите от Северно море и пак ще улучат целите си в Сирия ;) Нали знаеш колко е далекобойността на тази система 8-) Та откъдето и да го погледнеш, статията си е манипулативна и пропагандна ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 сеп 2015 20:16

diplomat написа:
FLANKER написа:Да,приятелю. :(
пп.Смятам ,че тук материалът е по-добър:

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... ulnBRjmDkw

Значи в случая няма пропаганда, въпреки опитите на Станко да лъже като циганин отново. Не, че му е за първи път, и не че ще му е за последен, ама едва ли са останали много хора, които да го уважават вече тук.

Прочети последния ми пост и държа да ми се извиниш като повториш три пъти на глас "Аз съм тотален лаик и за нищо не ставам" 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 сеп 2015 20:44

CTAHKO написа:
diplomat написа:

Значи в случая няма пропаганда, въпреки опитите на Станко да лъже като циганин отново. Не, че му е за първи път, и не че ще му е за последен, ама едва ли са останали много хора, които да го уважават вече тук.

Прочети последния ми пост и държа да ми се извиниш като повториш три пъти на глас "Аз съм тотален лаик и за нищо не ставам" 8-)

Ти ли няма да разбираш и да си експерт по ядрени подводници? :lol: Да се чуди човек що си станал скъсан диджей с такива познания...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Русия е пред брутална катастрофа, ще потъне ли България?

Мнениеот sin4ec » 10 сеп 2015 21:24

hajitsu написа:
sin4ec написа:Рядко олигофренска статия...някакъв пишманжурналист от кохортата на Инджев и Гладното е споделил мокрите си сънища с цел да намаже някой и друг долар от амбасадата. Толкова глупости накуп не всеки ден може да се видят, но като се види кой е копи-пействащият това жалко пасквилче, всички въпросителни отпадат.

Само статиите на вашите рубладжии стават за четене викаш? 8-)

Тихичко, кротичко и с наведена главица...две седмици-две седмици. Три седмици-три седмици. Има темичка-няма темичка. Бау-бау. Всъщност и ректумът ти е пред брутална катастрофа, но това е друга тема - за евроценности и още нещо...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 сеп 2015 22:23

Кат стана въпрос за евроценности - Фицо и Яйценюк нещо не ги разбират тия работи относно СП 2 . Нещо бая реват как щели да са прецакани с некви си 2 милиарда от транзит.
Ааааа, кво стана бе? Нали громяхме със санкции злите руснаци? Нали се поклонихме на едни сенатори и спазвахме европейските депеши барабар със всичките им евроценности?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 сеп 2015 23:11

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:

Ти ли няма да разбираш и да си експерт по ядрени подводници? :lol: Да се чуди човек що си станал скъсан диджей с такива познания...

Защото се вадят пари ;) Простичко е 8-) А сега ме питай нещо за ядрена физика 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 сеп 2015 23:17

CTAHKO написа:Защото се вадят пари ;) Простичко е 8-) А сега ме питай нещо за ядрена физика 8-)

'Ми значи си капиталист, и то от най-долните, бе, батка. :lol: Вместо да работиш по призванието си и да помагаш на родината си/съотечествениците си, ти гледаш да уредиш себе си на първо място, а другите кучета ги яли. Всъщност това е типично за "комунистите", които са промили селските мозъци, че ще има възмездие за бедните, ама ХYЙ!

Друг е въпросът, че ми е пределно ясно какви пари "вадиш"... :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 сеп 2015 23:27

diplomat написа:
CTAHKO написа:Защото се вадят пари. Простичко е. А сега ме питай нещо за ядрена физика 8-)

'Ми значи си капиталист, и то от най-долните, бе, батка. :lol: Вместо да работиш по призванието си и да помагаш на родината си/съотечествениците си, ти гледаш да уредиш себе си на първо място, а другите кучета ги яли. Всъщност това е типично за "комунистите", които са промили селските мозъци, че ще има възмездие за бедните, ама ХYЙ!

Друг е въпросът, че ми е пределно ясно какви пари "вадиш"... :lol:

Естествено, че съм капиталист, какъв да съм 8-) Истинските комунета са тези, дето ме квалифицират като такъв, дето цял живот не са подхващали никаква частна инициатива или бизнес и си чакат фишчето със заплатката всеки месец 8-) Към тези можеш да прибавиш и радетелите за демокрация, европейски ценности и привърженици на най-коунистическата организация в цялата история на човечеството, наречена ЕС 8-) Мхм, това са истинските комунета 8-) Ти към кои си :?:

П.П. Нищо не ти е ясно какви пари вадя, ама хайде :)

Върни се в “Свободна зона”