TodorT написа:TEDIMAR99 написа:TodorT написа:Тедимар, днес ще има ли мач във Враца ?
И аз не знам.
Ще има бе
Мда сега и аз видях.Тръгнали били с чужденците.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:TEDIMAR99 написа:TodorT написа:Тедимар, днес ще има ли мач във Враца ?
И аз не знам.
Ще има бе
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
drago911 написа:Само на мен ли ми се струва, че този Неймар е въздух под налягане и който и европейски отбор да го вземе ще направи супер голяма грешка? К'ви са тея пари за това леке, просто нямам думи...
tevez написа:Чак въздух под налягане не бих казал, има качества безспорни, друг е въпросът, че в Бразилия се играе един футбол, а в Европа друг и не се знае как и кога ще се свикне с него. Лятото отива в Барса, май
Red_Girl написа:Кво става животни???![]()
Най-накрая виждам София изпразнена, без задръствания- кеф. Гледам тука за училища говорите... Учете езици, че без тях не може.. английски + още един, че иначе лошо положението.
slash1912 написа:Red_Girl написа:Кво става животни???![]()
Най-накрая виждам София изпразнена, без задръствания- кеф. Гледам тука за училища говорите... Учете езици, че без тях не може.. английски + още един, че иначе лошо положението.
Утре вечер на мач ли си?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:slash1912 написа:Red_Girl написа:Кво става животни???![]()
Утре вечер на мач ли си?
Миии тука нещо ми пускат некви оферти, ама не.. Може да пропусна. Ама може да се видя с един приятел от ваще, че онзи ден си лафехме, че ше идвате насам.)
slash1912 написа:Идвай,не се чуди.Хубав мач ще стане,даже може и да ни биете
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 13 госта