riak4 написа:Физиката 8ми клас е супер гадна. Има 1000 закони.. формули.. направо пълен минус.![]()
И в 9- ти е така

Закон на Кулон - рлз!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
riak4 написа:Физиката 8ми клас е супер гадна. Има 1000 закони.. формули.. направо пълен минус.![]()
we are the champions написа:Dani написа:we are the champions написа:А ако знаете какво ви чака в 12....
Неходене на даскало?
Позна...
ralka_levskarka написа:GGMU_forever написа:Е то почти нищо ново не се учи. Философия, свят и личност и други по принцип ненужни са изключение.
Мхм, матури, изпити това явно няма да ти е от важност, ако си в някое даскало да имаш практика.. Окей
GGMU_forever написа:riak4 написа:Физиката 8ми клас е супер гадна. Има 1000 закони.. формули.. направо пълен минус.![]()
Смятай химията какво ще бъде.![]()
![]()
![]()
ralka_levskarka написа:we are the champions написа:Dani написа:we are the champions написа:А ако знаете какво ви чака в 12....
Неходене на даскало?
Позна...
Не мисля, че искат 3- ка по БЕЛ, колкото за спорта
riak4 написа:Физиката 8ми клас е супер гадна. Има 1000 закона.. формули.. направо пълен минус.![]()
GGMU_forever написа:ralka_levskarka написа:GGMU_forever написа:Е то почти нищо ново не се учи. Философия, свят и личност и други по принцип ненужни са изключение.
Мхм, матури, изпити това явно няма да ти е от важност, ако си в някое даскало да имаш практика.. Окей
Е, матурите ще са ми от важност, разбира се. Кака ми сега е затворена вкъщи и се готви здраво.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта