Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Аз имах 5,411 по БЕЛ и 5,00 по мат и си влязох без проблем във финансово-стопанската. 
- GGMU_forever
ChelseaCL написа:riak4 написа:Аз миналата година без да уча изкарах почти петици и на двата. По БГ 4.70, а по Математика 4.40.
Ем вие жените сте слабички по мат'матика![]()
![]()
![]()
Моите оценки бяха БГ 4.90 а Математика 4.50
Аз изпитите ги вземам без проблем. Лошото е НВО по Химия, Биология и История. Там се питам как ще взема 3ка?
Офтопик:
GGMU_forever написа:ChelseaCL написа:riak4 написа:Аз миналата година без да уча изкарах почти петици и на двата. По БГ 4.70, а по Математика 4.40.
![]()
![]()
Аз изпитите ги вземам без проблем. Лошото е НВО по Химия, Биология и История. Там се питам как ще взема 3ка?
Ъъ.. Ти сериозно ли? Мислиш ли, че ти трябват? В повечето случаи даже не ги оценяват.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE
Кой беше фена на Ботев и Челси, че нещо май много го банват и му загубих следите? 

- GGMU_forever
riak4 написа:GGMU_forever написа:ChelseaCL написа:riak4 написа:Аз миналата година без да уча изкарах почти петици и на двата. По БГ 4.70, а по Математика 4.40.
![]()
![]()
Ъъ.. Ти сериозно ли? Мислиш ли, че ти трябват? В повечето случаи даже не ги оценяват.
Ами учителите по тези предмети казват, че каквото изкарам на външното, това ще ми пишат за годината. Или както казва легендата по Биология:-"каквото посеете, това ще пожънете..."
Офтопик:
- GGMU_forever
Rivaldo10 написа:Кой беше фена на Ботев и Челси, че нещо май много го банват и му загубих следите?
Май беше becks32milan
Офтопик:
GGMU_forever написа:Rivaldo10 написа:Кой беше фена на Ботев и Челси, че нещо май много го банват и му загубих следите?
Май беше becks32milan
Същия, много ме дразни
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!
- modor
- Контакти:
GGMU_forever написа:Rivaldo10 написа:Кой беше фена на Ботев и Челси, че нещо май много го банват и му загубих следите?
Май беше becks32milan
Както и ChelseaCL
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
GGMU_forever написа:Ами учителите по тези предмети казват, че каквото изкарам на външното, това ще ми пишат за годината. Или както казва легендата по Биология:-"каквото посеете, това ще пожънете..."![]()
Не знам.. при нас същото го имаше, ама накрая на годината, като не се провериха тия НВО по предметите дето изброи ни поставиха оценки по обичайния начин. Аз например нищо не чатках по Химия, на НВО не знам даже к'во писах, ама накрая на годината ми остави 6.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE