Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот TodorT » 03 май 2013 11:36

Тедимар, днес ще има ли мач във Враца ?

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 03 май 2013 11:36

GGMU_forever написа:Добро утро. Тежка е участта на кандидат-гимназист. Урок след урок, учене след учене. Скъсах се. И днеска два урока. :mrgreen: :|

Къде мислиш да влизаш?

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 03 май 2013 11:38

Dani написа:
GGMU_forever написа:Добро утро. Тежка е участта на кандидат-гимназист. Урок след урок, учене след учене. Скъсах се. И днеска два урока. :mrgreen: :|

Къде мислиш да влизаш?

Във Варна мисля в езикова. 4та ег с Испански или Френски или Немски в 5та. :) А може и английски в 5та и след две години да ставам Ютюбър. 8-)
Офтопик:

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 03 май 2013 11:43

GGMU_forever написа:
Dani написа:

Къде мислиш да влизаш?

Във Варна мисля в езикова. 4та ег с Испански или Френски или Немски в 5та. :) А може и английски в 5та и след две години да ставам Ютюбър. 8-)

Ако влиззаш в езикова трябва да знаеш че ще учиш много яко. ;)
ПП азз миналата година изобщо не учих и влязох в Търговската, там и исках. :lol:
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 03 май 2013 11:46

ChelseaCL написа:
GGMU_forever написа:
Dani написа:

Къде мислиш да влизаш?

Ако влиззаш в езикова трябва да знаеш че ще учиш много яко. ;)
ПП азз миналата година изобщо не учих и влязох в Търговската, там и исках. :lol:

Форум гонг няма да погледна повече. :mrgreen: Търговската също я имам като вариант, но по-назад. Хуманитарна с немски също е добре. 26 бал е малко, така че е отново вариант. 31,8 за 4та ег с френски ме устройва. :geek: Или мг математика с немски. Абе много са желанията, така че да не изброявам... :mrgreen: :lol:
Офтопик:
Ти от Пловдив ли си?
Офтопик:

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 03 май 2013 11:50

GGMU_forever написа:Форум гонг няма да погледна повече. :mrgreen: Търговската също я имам като вариант, но по-назад. Хуманитарна с немски също е добре. 26 бал е малко, така че е отново вариант. 31,8 за 4та ег с френски ме устройва. :geek: Или мг математика с немски. Абе много са желанията, така че да не изброявам... :mrgreen: :lol:
Офтопик:
Ти от Пловдив ли си?

Да :) Иначе хуманитарните не са лоши, въпреки че са с нисък бал.
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 03 май 2013 11:55

ChelseaCL написа:
GGMU_forever написа:Форум гонг няма да погледна повече. :mrgreen: Търговската също я имам като вариант, но по-назад. Хуманитарна с немски също е добре. 26 бал е малко, така че е отново вариант. 31,8 за 4та ег с френски ме устройва. :geek: Или мг математика с немски. Абе много са желанията, така че да не изброявам... :mrgreen: :lol:
Офтопик:
Ти от Пловдив ли си?

Да :) Иначе хуманитарните не са лоши, въпреки че са с нисък бал.

Единственото, което не харесвам, е че ще отида в клас, който хем не познавам, хем те се познават от три години. :| :( Няма да се чувствам комфортно, а пък и сестра ми, която завършва 12 клас тази година в Хуманитарната, казва, че няма читав учител по немски. :( :?
Офтопик:

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 03 май 2013 11:56

Аз миналата година без да уча изкарах почти петици и на двата. По БГ 4.70, а по Математика 4.40.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 03 май 2013 11:58

По мат жалкото е, че тази година няма да може без да се учи. :( Еднаквите триъгълници ми еВаха майката. :|
Офтопик:

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 03 май 2013 11:59

riak4 написа:Аз миналата година без да уча изкарах почти петици и на двата. По БГ 4.70, а по Математика 4.40.

Ем вие жените сте слабички по мат'матика :lol: :lol: :lol:
Моите оценки бяха БГ 4.90 а Математика 4.50 8-)

Върни се в “Свободна зона”