ChelseaCL написа:riak4 написа:ChelseaCL, можеш да добавиш към подписа си : Показахме на Юнайтед как се бие Базел!![]()
![]()
![]()
Това ми е акаунта който използвам по време на банация, не го променям много-много.
А ти си, че не знам?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ChelseaCL написа:riak4 написа:ChelseaCL, можеш да добавиш към подписа си : Показахме на Юнайтед как се бие Базел!![]()
![]()
![]()
Това ми е акаунта който използвам по време на банация, не го променям много-много.
THE G.A.M.E написа:1982 написа:Каза THE G.A.Y., докато се гледаше в огледалото.
Оригинален си като циганска стока ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
riak4 написа:ChelseaCL написа:riak4 написа:ChelseaCL, можеш да добавиш към подписа си : Показахме на Юнайтед как се бие Базел!![]()
![]()
![]()
А ти си, че не знам?![]()
1982 написа:Щом казваш, все пак си мургав, явно си наясно ....
ChelseaCL написа:riak4 написа:ChelseaCL написа:riak4 написа:ChelseaCL, можеш да добавиш към подписа си : Показахме на Юнайтед как се бие Базел!![]()
![]()
![]()
А ти си, че не знам?![]()
becks32milan
we are the champions написа:3:0 едва ли и с половин гол да ги биете пак ще е добре.... най забавно ще е да им мушнете някой гол в края.
THE G.A.M.E написа:От утре доста хора ще са с подпис от голът на Давид ...
THE G.A.M.E написа:1982 написа:Щом казваш, все пак си мургав, явно си наясно ....
Дали съм мургав, питай майка си.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ralka_levskarka написа:we are the champions написа:3:0 едва ли и с половин гол да ги биете пак ще е добре.... най забавно ще е да им мушнете някой гол в края.
Като на вас ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта