Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 02 май 2013 13:40

BLUE CHAMPIONS написа:
fr3ak_boy написа:Добър ден след снощи и аз съм така. :|
Яд ме е, че съм изтървал второто поред изнасилване на Барса. Поне коментарите във форума им ми повдигат малко настроението. :mrgreen:

И аз не можах да го глеадам :( Чудя се дали да го дръпна, но определено е по-добрия вариант от това, да чета коментари :lol: Еле па коментарите на оня "зеленопишещия" :mrgreen: Колко ли трябва да е напушен и филмиран, за да сътвориш такива писаници :roll: :mrgreen:

Къде то?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 май 2013 13:46

rhaegar написа:
Къде то?

Е чети:
mega fox написа:Тия ги бием, без абсолютно никакви проблеми и то с резултат! Последният път когато баварците гостуваха на Камп Ноу ги смазахме с 4:0 и на полувремето ръководните кадри на баварците са се молили на... Гуардиола да спре нашите, за да ни ги съсипем! Всички ни бяха отписали след мача с Милан е видяхме какво последва :arrow: 4:0! Днес това е резултат, който не е достатъчен! Знам, сигурен съм, че баварците ще ни вкарат поне 1, така че трябва да направим нещо наистина грандиозно! Предвид, че говорим за Барселона - най-добрият отбор на всички времена, невъзможно неща за нас няма! Нека само УЕФА и рефера да ни оставят поне в тоя мач да играем, а не да ни режат, да НЕ зачитат поредните нередовни голове във вратата ни и като цяло да НЕ правят всичко по силите си да отпаднем! Миналата седмица не бяхме победени от Байерн, а от рефера! Но това не е нищо ново! За изминалите 5 мача в елиминационната фаза срещу Барселона са зачетени "САМО" 4 нередовни гола (1 на Милан, 1 на ПСЖ и 2 на Байерн) и това не са всичките реферски тесли срещу нас, това са най-важните! Та повече от видно е, че УЕФА не иска отново да сме на финал и отново да спечелим ШЛ, но въпреки нея можем да го направим!

Прогнозата ми е един резултат, който е много любим на всички левскари :arrow: 7:2 :!: :!: :!:

П.П. Докторе, не съм забравил баса ни и въпреки нечестната ви победа от първият ни мач няма да се отметна и ако случайно някак си ни отстраните ще си изпълня баса. :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 май 2013 13:47

rhaegar написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
fr3ak_boy написа:Добър ден след снощи и аз съм така. :|
Яд ме е, че съм изтървал второто поред изнасилване на Барса. Поне коментарите във форума им ми повдигат малко настроението. :mrgreen:

И аз не можах да го глеадам :( Чудя се дали да го дръпна, но определено е по-добрия вариант от това, да чета коментари :lol: Еле па коментарите на оня "зеленопишещия" :mrgreen: Колко ли трябва да е напушен и филмиран, за да сътвориш такива писаници :roll: :mrgreen:

Къде то?

viewtopic.php?p=4610135&f=1#p4610135 това ми беше достатъчно :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 02 май 2013 13:49

MuFc1878 написа:Пак ли се отряза... още от обяд :|

Tц, снощи. Днеска - медитирам :lol:

Златко май ще танцува само едно лето у Париж :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 май 2013 13:52

we are the champions написа:Жега ,жега ....... :x даже и бирата не помага :mrgreen:

Помага , помагааа :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 май 2013 13:53

MCMXIII написа:
rhaegar написа:
Къде то?

Е чети:
mega fox написа:Тия ги бием, без абсолютно никакви проблеми и то с резултат! Последният път когато баварците гостуваха на Камп Ноу ги смазахме с 4:0 и на полувремето ръководните кадри на баварците са се молили на... Гуардиола да спре нашите, за да ни ги съсипем! Всички ни бяха отписали след мача с Милан е видяхме какво последва :arrow: 4:0! Днес това е резултат, който не е достатъчен! Знам, сигурен съм, че баварците ще ни вкарат поне 1, така че трябва да направим нещо наистина грандиозно! Предвид, че говорим за Барселона - най-добрият отбор на всички времена, невъзможно неща за нас няма! Нека само УЕФА и рефера да ни оставят поне в тоя мач да играем, а не да ни режат, да НЕ зачитат поредните нередовни голове във вратата ни и като цяло да НЕ правят всичко по силите си да отпаднем! Миналата седмица не бяхме победени от Байерн, а от рефера! Но това не е нищо ново! За изминалите 5 мача в елиминационната фаза срещу Барселона са зачетени "САМО" 4 нередовни гола (1 на Милан, 1 на ПСЖ и 2 на Байерн) и това не са всичките реферски тесли срещу нас, това са най-важните! Та повече от видно е, че УЕФА не иска отново да сме на финал и отново да спечелим ШЛ, но въпреки нея можем да го направим!

Прогнозата ми е един резултат, който е много любим на всички левскари :arrow: 7:2 :!: :!: :!:

П.П. Докторе, не съм забравил баса ни и въпреки нечестната ви победа от първият ни мач няма да се отметна и ако случайно някак си ни отстраните ще си изпълня баса. :)

Ако не друго, познал е седмицата 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 май 2013 13:59

rhaegar написа:Ако не друго, познал е седмицата 8-)

:lol: :lol: :lol:

A добър ден и от мен!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 май 2013 13:59

Groucho написа:
MuFc1878 написа:Пак ли се отряза... още от обяд :|

Tц, снощи. Днеска - медитирам :lol:

Вярно ли бре? Снощи по правописа и изказа ти не разбрах да си попрекалил :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 май 2013 14:00

М/у другото,това за ръководството на Байерн е вярно,ама това май им е и единсвената победа над немците :? Останалото няма какво да го коментирам :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 май 2013 14:01

А добър ден и от мен 8-) Търся един брой цесекарка 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”