Soulen написа:fcb_bg написа:Soulen написа:ReBorn1982 написа:Ох, а Косово кой го отцепи насилствено от Сърбия и веднага си направи голяма военна база на заграбената от Сърбия земя ??! ... виждал ли си глобуса, къде е САЩ, къде са Сърбия и Косово ??!
Русия е нападнала съседна държава, в която живеят милиони руснаци, САЩ напада суверенни и независими държави по целия свят. Ходят и се бъркат навсякъде, най-голямото зло в света.
НАТО се намеси, нека бъдем пунктуални. Погледнах картата и НАТО граничи със Сърбия тоест работи до границите си.
Рашките и те си бачкат гранично.
Дъртата Нюланд може да опече тавата и да дойде да оборва тезата.
С маалката, но съществена разлика, че рашките са олигофрени и причиниха смъртта на 1 милион+ свои и чуджи. Правиш СВО като хората за 2 седмици с минимално количество жертви, под хиляда сърбина са умрели например, и нямаш проблеми.
Нали знаеш, че си злодей само, ако загубиш, а всичко след този период вече беше загуба.
Абсолютно точно за последното ти мнение - биеш бързо и те уважават, иначе влизаш в киреча и я камилата, я камиларят. За войната в Косово обаче не си прав - НАТО по това време нямаше гранична със Сърбославия държава (Унгария влезе след началото на войната) - помня го отлично, тъй като бях в казармата и ударите на НАТО започанаха точно в деня на уволнението ми, а аз се чудех, ако има някъде доброволческа акция да нахлуваме в Шумадия, как да се запиша и да я изринем тази "славянска" кочина. Та да, НАТО нападна суверенна държава, с която нямаше нищо общо и която не го заплашваше с нищо. Аз съм ЗА нападението и считам, че им беше малко - трябваше още да ги бомбят, но това не променя фактите :lol: