Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот pomiqrat » 20 авг 2011 13:27

gong/posting.php?mode=quote&f=34&p=2408577

wiseman написа:Няма ли кой да ни спаси от ненормалниците обграждащи Футбола ни? Днес само чета ,че оня бездарник/треньора/ Гонзо е напът да съсипе кариерата и на Тасевски. Абе 'умнико" с килийно образование: Не ти ли дойде на акъла че ,ако не бяха пасовете на Тасевски досега и Дембеле да си унищожил? Не ти ли дойде на акъла че разсипа и Грийн и Мюлдер и Младенов и толкова много други? Искал да играе в чужбина. Е не при тебе ще играе срещу Светкавица и Видима. Защо ,след като са дадени толкова пари за него трябва да го съсипе и пусне без пари лятото? Смешнико махай се от Левски! Друг един ненормалник обясни как щели Цска да смажат Стяуа с 4 на 0. С кого бе Борисов? С Милен ,който горкия хал хабер си няма как се играе в Европа.или с плачещия Тошко и ботуша Трифонов? Доказания като бездарен комик Тончо Токмакчиев пък се изцепи в 7 дни спорт,че виновник за загубата на Цска срещу Стяуа бил.......оня нещастник Херо :?: :!: :?: Защото виждате ли,неговия Черноморец не си свалил гащите и не паднал кротичко от абонатите на Мамалигата. Били играли за победа ,че и грубо тези :"цитирам" нещастници от Черноморец" . Абе Тончо,какъв си ти да искаш от някой друг отбор да не се напъва срещу Цска,за да може "армейците" да си бият безпроблемно в А група ,и да си падат постоянно от Мамалигарите например? Отговор няма как да има! Към тези фрапиращи изцепки не може да не прибавим и "супер атакуващите идеи на Гонзо" за мача с .....Монтана :lol: ,Издънката на Милен,че Стяуа била победила с традиций,с което явно прати традицийте на Цска в кофата. Не остана по-назад и капитана Тошко,който пък видя нещо случайно в гола на Стяуа/явно първия/. На мен пък ми се видя,че онези дървета от защитата на Цска просто се бяха изпокрили и оставиха сам ,като бастун в пустиня нападателя на Стяуа да си вкара. Аз на това му викам некадърност,а не случайност. Сигурно сте готови да посочите и други изцепки на тиквитв в БГ Футбола. На 100 процента и след този кръг ще има куп бисери. Особенно ,ако Зафето не изкомандува Калиакра да излезе по цвички срещу Цска,или пък супер нападателната формация на Гонзо вземе да се осмърди срещу бай Гроздановата чета! Много бисери се чакат и от бат Венци,Трифон и Дихона,от пернишките винкели. Може и от други. Кой обаче ще ни избави от простотията им? :shock:

Нали уж изписването на отбори с малки букви е забранено, а това вече се превърна в ненаказана традиция.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 авг 2011 14:33

blue_lagoon написа:Още не отшумяли простотийте от последните дни и днес оня тъпак Борисов слезе до нивото на мангалите от Титан. Нарече Вальо Илиев некадърен за Цска и звездите от защитата на Стяуа цигани. Абе Пк,не ти ли ясно че ако те бият тези ,които унижаваш си жив за оплакване със смешната си дружинка от ритнитопковци бе? Не мислиш ли че трябва твоите си набедени звезди да пратиш на кофите? Не ги мисли тези на Джиджито,те ще играят в Европа. Смешник!

viewtopic.php?f=34&t=87951&p=2408929#p2408929

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 авг 2011 14:35

BaLoN написа:wiseman, абе цигане ти сериозен ли си или се базикаш ?! :o :shock: Взимай презкурин и дано ти помогне :lol: ;) (Презкурин -Xипотетично антистресово лекарство)

cska/viewtopic.php?p=2408915#p2408915
BaLoN написа:
Смешен е вашия измислен отбор със собственик комунист и агент на ДС и ръководител мангал от столипиново ! Незнам Стяуа дали ще ни изритат и дали ще ни бият ама вие отпаднахте от Търнава бе смешник , нямаш право да излизаш от дупката си , прибирай се веднага в нея ! :) Гледай да не паднете ОТНОВО този път от гранда Монтана на гейрена :lol: Айде със здраве и спри да се заяждаш да не ти излезе цирей между рогата :lol: :lol: :lol:

Хан Крум написа:А фенчетата що не се бръканат по 70 лв за 20 000 карти а само обясняват как някой друг трябвало да се бръкне . Титан се бръкнаха не малко . При 100 купени карти , нормалнато е да си траем . Че ставаме като Хомо Гереникус .

Голям рев, че не било Цска, а всеки втори коментар ви е "подуянци" , "хомо гереникус".. :roll:
Последна промяна от Rivaldo10 на 20 авг 2011 15:34, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 авг 2011 14:37

cska/viewtopic.php?p=2408915#p2408915

wiseman написа:Абе не знам.кой е сритал Левски,ама вие не бяхте ли тези дето щяхте да измивате очите на Бг футбола? Смешковци. Да ви дънят мамалигарите когато ви хванат. А тоя пандизчията,за по-добър от Батков ли го имате? :lol: Запази се тенденцията всяка година от последните 20 Цска да е зад Левски в Европа и винаги да е с по-лошо представяне. Запазва се и тенденцията така наречените от Гърнето румънски цигани да ви бият като новородени глиганчета,когато и където ви хванат. Ето за това вие сте балканските идиоти :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 авг 2011 01:37

Виж си аватара само бе капут! "Духай супата" има ли смисъл повече да говоря с тебе... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cska/viewtopic.php?f=2&t=81475&st=0&sk=t&sd=a&start=310
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 21 авг 2011 13:36

Kак така има потребители с подписи по-големи от 300 мегапиксела широчина , а на мен не ми позволява....?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 авг 2011 13:46

flo написа:Kак така има потребители с подписи по-големи от 300 мегапиксела широчина , а на мен не ми позволява....?

Трябва да използваш съответният код. В случая става въпрос за: [wrapimg=].[/wrapimg] - слагаш линка на картинката на мястото на точката и вече можеш да ползваш по-големи изображения, но ако прекаляваш модовете може да ти шкартират подписа. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 21 авг 2011 13:57

megan fox написа:
flo написа:Kак така има потребители с подписи по-големи от 300 мегапиксела широчина , а на мен не ми позволява....?

Трябва да използваш съответният код. В случая става въпрос за: [wrapimg=].[/wrapimg] - слагаш линка на картинката на мястото на точката и вече можеш да ползваш по-големи изображения, но ако прекаляваш модовете може да ти шкартират подписа. ;)

Мерси за отговора!

Аз съм слагал кода м/у [img].[/img]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 авг 2011 15:59

Направете филтър на тоя сайт apfg къде постоянно го рекламират като на *** да не илиза във форума.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 авг 2011 22:56

levski/viewtopic.php?f=1&t=87403&st=0&sk=t&sd=a&start=430

Потребителят flo под някакъв дипломатически или депутатски имунитет ли има :?: Не знам вече колко подобни мнение има и все си пише безнаказано :!:

flo написа:Това не ти е официалният форум на Левски,където ако някой каже нещо против Гонзо получава БАН.

Кога ще разберете,че Гонзо не е вече футболиста ,който ебе прасетата в всеки мач...а ни е тренЙор
Последна промяна от pomiqrat на 21 авг 2011 22:58, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”