wiseman написа:Няма ли кой да ни спаси от ненормалниците обграждащи Футбола ни? Днес само чета ,че оня бездарник/треньора/ Гонзо е напът да съсипе кариерата и на Тасевски. Абе 'умнико" с килийно образование: Не ти ли дойде на акъла че ,ако не бяха пасовете на Тасевски досега и Дембеле да си унищожил? Не ти ли дойде на акъла че разсипа и Грийн и Мюлдер и Младенов и толкова много други? Искал да играе в чужбина. Е не при тебе ще играе срещу Светкавица и Видима. Защо ,след като са дадени толкова пари за него трябва да го съсипе и пусне без пари лятото? Смешнико махай се от Левски! Друг един ненормалник обясни как щели Цска да смажат Стяуа с 4 на 0. С кого бе Борисов? С Милен ,който горкия хал хабер си няма как се играе в Европа.или с плачещия Тошко и ботуша Трифонов? Доказания като бездарен комик Тончо Токмакчиев пък се изцепи в 7 дни спорт,че виновник за загубата на Цска срещу Стяуа бил.......оня нещастник Херо![]()
![]()
Защото виждате ли,неговия Черноморец не си свалил гащите и не паднал кротичко от абонатите на Мамалигата. Били играли за победа ,че и грубо тези :"цитирам" нещастници от Черноморец" . Абе Тончо,какъв си ти да искаш от някой друг отбор да не се напъва срещу Цска,за да може "армейците" да си бият безпроблемно в А група ,и да си падат постоянно от Мамалигарите например? Отговор няма как да има! Към тези фрапиращи изцепки не може да не прибавим и "супер атакуващите идеи на Гонзо" за мача с .....Монтана
,Издънката на Милен,че Стяуа била победила с традиций,с което явно прати традицийте на Цска в кофата. Не остана по-назад и капитана Тошко,който пък видя нещо случайно в гола на Стяуа/явно първия/. На мен пък ми се видя,че онези дървета от защитата на Цска просто се бяха изпокрили и оставиха сам ,като бастун в пустиня нападателя на Стяуа да си вкара. Аз на това му викам некадърност,а не случайност. Сигурно сте готови да посочите и други изцепки на тиквитв в БГ Футбола. На 100 процента и след този кръг ще има куп бисери. Особенно ,ако Зафето не изкомандува Калиакра да излезе по цвички срещу Цска,или пък супер нападателната формация на Гонзо вземе да се осмърди срещу бай Гроздановата чета! Много бисери се чакат и от бат Венци,Трифон и Дихона,от пернишките винкели. Може и от други. Кой обаче ще ни избави от простотията им?
Нали уж изписването на отбори с малки букви е забранено, а това вече се превърна в ненаказана традиция.