Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Game of Thrones / Игра на тронове

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2016 19:55

Niksh0 написа:
CTAHKO написа:Джони нещо ме изложи като командир 8-) Да е жива и здрава мазната Старка 8-)

Не точно. Ще цитирам един колега, чието мнение споделям: "Sansa's still an idiot, if she told John about the Vale army, just maybe he could have planned differently, instead he gets provoked by Ramsey and charges headlong into a rain of arrows? Dumb Starks. Good dogs!"

Е кое не е точно :roll: Заева войски, заева стратегии и се поддаде на провокациите на Рамзи и на емоциите си ;) В случая не виждам къде е вината на Санса 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 юни 2016 20:30

Изключително реалистична и майсторски заснета битка до момента, в който дойдоха хората на Малечко-палечко. Качествени нива над другите опити за масови баталии в сериала. Мариза на Копелетата може би е най-доброто клане, което съм гледал след "Стърлинг" в "Смело сърце". Направо ме изненадаха...

На Пиратката Грейджой, която в един от миналите епизоди показа, че едва ли ще има нещо против да организира и се включи в един Вестерос Прайд, направо и пресъхна небцето, когато стана дума за ложето на Денера :lol:

Жалко, че похарчиха големия пич. Дано от шубраците зад Дувара изскочи още някой великан.

Все пак, съвсем обективно трябва да заключим, че епизодът не беше много силен, защото Мисандей не получи възможността да разкаже дори един виц :roll: :lol:
Аз съм против робството, но бих наддавал за нея :oops: :lol:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 20 юни 2016 20:45

CTAHKO написа:
Niksh0 написа:
CTAHKO написа:Джони нещо ме изложи като командир 8-) Да е жива и здрава мазната Старка 8-)

Не точно. Ще цитирам един колега, чието мнение споделям: "Sansa's still an idiot, if she told John about the Vale army, just maybe he could have planned differently, instead he gets provoked by Ramsey and charges headlong into a rain of arrows? Dumb Starks. Good dogs!"

Е кое не е точно :roll: Заева войски, заева стратегии и се поддаде на провокациите на Рамзи и на емоциите си ;) В случая не виждам къде е вината на Санса 8-)

А защо според теб го последваха другите ? Знаеха, че отиват към сигурна смърт и все пак се втурват - правят го именно заради командира си. Ако си фен на командири тип Рамзи - значи не си точно наясно с нещата.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2016 21:18

marchisio написа:А защо според теб го последваха другите ? Знаеха, че отиват към сигурна смърт и все пак се втурват - правят го именно заради командира си. Ако си фен на командири тип Рамзи - значи не си точно наясно с нещата.

Защото всички бяха наясно, че него убият ли го, битката е изгубена ;) И не разбрах, защо трябва да съм фен на Рамзи, за да съм наясно, че в конкретния случай Джонката сгафи фатално и това щеше да му коства победата, живота му и живота на всички, които го подкрепят, ако не беше Санса 8-) Това ли е добър командир, според теб :?: :?: :?: И аз да си задам въпросът. Ти на такива командири ли си фен??? Дето обричат хората си на сигурна смърт, заради лабилна психика 8-) И в случая Санса беше права и с по-реална преценка за ситуацията, като му каза, че нямат никакъв шанс да спасят Рикон и че не трябва да правят това, което Рамзи очаква ;) И въпреки всичко, Джони Мнемонек направи точно това, което не трябваше и което Рамзи искаше ;) евам ти и командира такъв!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2016 21:30

Groucho написа:Изключително реалистична и майсторски заснета битка до момента, в който дойдоха хората на Малечко-палечко. Качествени нива над другите опити за масови баталии в сериала. Мариза на Копелетата може би е най-доброто клане, което съм гледал след "Стърлинг" в "Смело сърце". Направо ме изненадаха...

На Пиратката Грейджой, която в един от миналите епизоди показа, че едва ли ще има нещо против да организира и се включи в един Вестерос Прайд, направо и пресъхна небцето, когато стана дума за ложето на Денера :lol:

Жалко, че похарчиха големия пич. Дано от шубраците зад Дувара изскочи още някой великан.

Все пак, съвсем обективно трябва да заключим, че епизодът не беше много силен, защото Мисандей не получи възможността да разкаже дори един виц :roll: :lol:
Аз съм против робството, но бих наддавал за нея :oops: :lol:

А да ти е познато от някъде : "Може да не личи, но града процъфтява." :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 юни 2016 21:45

CTAHKO написа:А да ти е познато от някъде : "Може да не личи, но града процъфтява." :lol: :lol: :lol:

Eм, не знам... Това е традиционна реплика за управленците в коя да е точка на света... Банкя Бобо?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2016 21:54

Groucho написа:
CTAHKO написа:А да ти е познато от някъде : "Може да не личи, но града процъфтява." :lol: :lol: :lol:

Eм, не знам... Това е традиционна реплика за управленците в коя да е точка на света... Банкя Бобо?

Гледам женско царство се заформя 8-) Денерис, Санса, Железнородната...Марджърито и тя може да се включи по някое време 8-) А да, и оная малката, пазраджийката :oops:

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 20 юни 2016 22:28

Мега добрия епизод,направо нямам думи.Тази серия спокойно можеше да е финал на сезона.Много, много силни моменти :( Давос като намери еленчето в следващия момент,когато камерата се отдалечи и го показа за миг си помислих,че това е Станис :o Санса бате най-накрая взе да я играе таз игра на тронове 8-) В другия епизод искам да видя мутрата на Церсей като разбере какво стана в Зимен хребет :evil:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 юни 2016 22:49

CTAHKO написа:Гледам женско царство се заформя 8-) Денерис, Санса, Железнородната...Марджърито и тя може да се включи по някое време 8-) А да, и оная малката, пазраджийката :oops:

И аз си помислих нещо такова. То е и нормално, повечето мъжки кандидатури слязоха от политическата сцена и се качиха в небитието. Останаха само куци, сакати и кастрати :lol:
Денера е безспорен фаворит за съставяне на правителство, докато трите динозавъра са в агитационния й щаб. Ако реши в министершия съвет да влязат само жени, едва ли някой може да й каже копче :lol:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 21 юни 2016 00:04

CTAHKO написа:
marchisio написа:А защо според теб го последваха другите ? Знаеха, че отиват към сигурна смърт и все пак се втурват - правят го именно заради командира си. Ако си фен на командири тип Рамзи - значи не си точно наясно с нещата.

Защото всички бяха наясно, че него убият ли го, битката е изгубена ;) И не разбрах, защо трябва да съм фен на Рамзи, за да съм наясно, че в конкретния случай Джонката сгафи фатално и това щеше да му коства победата, живота му и живота на всички, които го подкрепят, ако не беше Санса 8-) Това ли е добър командир, според теб :?: :?: :?: И аз да си задам въпросът. Ти на такива командири ли си фен??? Дето обричат хората си на сигурна смърт, заради лабилна психика 8-) И в случая Санса беше права и с по-реална преценка за ситуацията, като му каза, че нямат никакъв шанс да спасят Рикон и че не трябва да правят това, което Рамзи очаква ;) И въпреки всичко, Джони Мнемонек направи точно това, което не трябваше и което Рамзи искаше ;) евам ти и командира такъв!!!

Е щом знаят, че битката без него ще е изгубена, значи вярват в него. Санса е тъпа коза, вместо да каже, че ще викне педофила, тя го крие. Да не пропускаме факта, че първоначално отказа помощ от него.
Ако убият брат ти пред тебе, ти как ще реагираш ? :lol: Седиш си мирно и се криеш зад хората си ?
Джон има две победи от две големи битки - Санса я размятат като парцал.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Върни се в “Свободна зона”