Жоре, ако американците нямат страх от никого, то руснаците имат ли ?! САЩ имат страх от Русия и затова не нападнаха Сирия. Защо не получиха подкрепа от НАТО ?! Защото НАТО си даде сметка какво може да стане......

И извинявай, ама бъдещето не е от Америка, а от Русия, Индия, Китай, Япония

САЩ са бита карта. Тяхната демокрация я видяхме и продължаваме да я виждаме. Всеки трети е заглъзнал до уши в кредити, трепят всеки ден в училищата, няколко щата фалират.
Американците могат само да създават проблеми, но не и да ги решават !!!! Във всичките случаи те си правят всички проблеми. За военно отношение не ми се говори. Руснаците за мен лично са много напред във всяко едно отношоение. Всички се дивят по американците, а и те повечко се хвалят. Ама руснаците си разработват нещата в Сибир и си мълчат. Наскоро преставиха самолет, който го имат от няколко години, позволява на пилот да усеща 16Г като 9Г, не знам си още кви модерни джаджи и т.н. и сега го определиха като най-добрият изстребител ( за момента). А го имат от няколко години. Е, със сигурност и американците имат тайни оръжия и разработки, нормално е. Чел съм и аз доста по темата за военната мощ на двете страни... само им сравни оръжията - М16 срещу АК-47 и май същото е съотношението и при другата техника

САЩ са на привършване, приказките, че имали много нефт и петрол са малко преувеличени. А половината Русия е неизлседвана и кой знае какво има отдолу. Бъдещето няма да дойде от тях.... никога не е идвало, няма и да дойде! Те не могат да произеждат нищо !!! Нищо!!! Дори "мозъци" не могат да произвеждат, ами взимат от другите страни. Какво искаш от тях след като ген. материал не е добре

Дори Едисон е взел повечето неща от Тесла и ги е доразработил. Едно време хората така са мислели и за Хитлер колко е велик и т.н., ама си е намрил майстора.