Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 17 юни 2014 09:22

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:Кво значи на "янките" не им дреме за Русия и Китай във военно отношение?Ако не знаеш отговора мога да те насоча Х-35.Ще им задреме...

Ами ей-така, не им дреме.
Икс-микс, толкова.

Хората показаха, че когато искат нещо, го постигат, пък ако ще Русия и Китай да се насерат.
Ирак, Афганистан, Либия ...

Викаш, като искаха да имат "партньор" на границата с Русия в лицето на Украйна в ЕС, го постигнаха, а :mrgreen: :lol: Обърнат ли търговията на петрола в юани, както се обмисля вече и айде чао на братския американски народ ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 юни 2014 10:29

Умни хора от САЩ и Западна Европа са го казали: Русия не започва войните, Русия ги завършва и тежко на този , който й е насреща.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 юни 2014 10:40

FLANKER написа:Умни хора от САЩ и Западна Европа са го казали: Русия не започва войните, Русия ги завършва и тежко на този , който й е насреща.

Не е лъжа :lol: То историята го е показала :roll: В крайна сметка си правят парад в столицата на противника :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 юни 2014 11:45

Жоре, ако американците нямат страх от никого, то руснаците имат ли ?! САЩ имат страх от Русия и затова не нападнаха Сирия. Защо не получиха подкрепа от НАТО ?! Защото НАТО си даде сметка какво може да стане...... ;) И извинявай, ама бъдещето не е от Америка, а от Русия, Индия, Китай, Япония ;) САЩ са бита карта. Тяхната демокрация я видяхме и продължаваме да я виждаме. Всеки трети е заглъзнал до уши в кредити, трепят всеки ден в училищата, няколко щата фалират. Американците могат само да създават проблеми, но не и да ги решават !!!! Във всичките случаи те си правят всички проблеми. За военно отношение не ми се говори. Руснаците за мен лично са много напред във всяко едно отношоение. Всички се дивят по американците, а и те повечко се хвалят. Ама руснаците си разработват нещата в Сибир и си мълчат. Наскоро преставиха самолет, който го имат от няколко години, позволява на пилот да усеща 16Г като 9Г, не знам си още кви модерни джаджи и т.н. и сега го определиха като най-добрият изстребител ( за момента). А го имат от няколко години. Е, със сигурност и американците имат тайни оръжия и разработки, нормално е. Чел съм и аз доста по темата за военната мощ на двете страни... само им сравни оръжията - М16 срещу АК-47 и май същото е съотношението и при другата техника :lol: САЩ са на привършване, приказките, че имали много нефт и петрол са малко преувеличени. А половината Русия е неизлседвана и кой знае какво има отдолу. Бъдещето няма да дойде от тях.... никога не е идвало, няма и да дойде! Те не могат да произеждат нищо !!! Нищо!!! Дори "мозъци" не могат да произвеждат, ами взимат от другите страни. Какво искаш от тях след като ген. материал не е добре :lol: Дори Едисон е взел повечето неща от Тесла и ги е доразработил. Едно време хората така са мислели и за Хитлер колко е велик и т.н., ама си е намрил майстора.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 юни 2014 11:55

TodorT написа:Жоре, ако американците нямат страх от никого, то руснаците имат ли ?! САЩ имат страх от Русия и затова не нападнаха Сирия. Защо не получиха подкрепа от НАТО ?! Защото НАТО си даде сметка какво може да стане...... ;) И извинявай, ама бъдещето не е от Америка, а от Русия, Индия, Китай, Япония ;) САЩ са бита карта. Тяхната демокрация я видяхме и продължаваме да я виждаме. Всеки трети е заглъзнал до уши в кредити, трепят всеки ден в училищата, няколко щата фалират. Американците могат само да създават проблеми, но не и да ги решават !!!! Във всичките случаи те си правят всички проблеми. За военно отношение не ми се говори. Руснаците за мен лично са много напред във всяко едно отношоение. Всички се дивят по американците, а и те повечко се хвалят. Ама руснаците си разработват нещата в Сибир и си мълчат. Наскоро преставиха самолет, който го имат от няколко години, позволява на пилот да усеща 16Г като 9Г, не знам си още кви модерни джаджи и т.н. и сега го определиха като най-добрият изстребител ( за момента). А го имат от няколко години. Е, със сигурност и американците имат тайни оръжия и разработки, нормално е. Чел съм и аз доста по темата за военната мощ на двете страни... само им сравни оръжията - М16 срещу АК-47 и май същото е съотношението и при другата техника :lol: САЩ са на привършване, приказките, че имали много нефт и петрол са малко преувеличени. А половината Русия е неизлседвана и кой знае какво има отдолу. Бъдещето няма да дойде от тях.... никога не е идвало, няма и да дойде! Те не могат да произеждат нищо !!! Нищо!!! Дори "мозъци" не могат да произвеждат, ами взимат от другите страни. Какво искаш от тях след като ген. материал не е добре :lol: Дори Едисон е взел повечето неща от Тесла и ги е доразработил. Едно време хората така са мислели и за Хитлер колко е велик и т.н., ама си е намрил майстора.

Благодаря колега че лееко му отвори очите на ГъЕМъА-аз лично снощи нямах желание а и беше късно..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2014 11:57

FLANKER написа:Умни хора от САЩ и Западна Европа са го казали: Русия не започва войните, Русия ги завършва и тежко на този , който й е насреща.

Абе не е съвсем така.

Японците ги биха, дори и турците ги наритаха в кримската война... Разбира се с помоща не английският флот.
А "Янките" им унищожиха много ВВС асове и самолети, в Корейската война.
Същото сториха и евреите в Арабо-Израелският конфликт.

Няма непобедими. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2014 12:01

TodorT написа:САЩ имат страх от Русия и затова не нападнаха Сирия. Защо не получиха подкрепа от НАТО ?! Защото НАТО си даде сметка какво може да стане...

Европейските страни им върнаха на "Янките" за подслушването.
Тази наглост на ЦРУ нямаше как да остане безнаказана.

НАТО, САЩ и Съюзниците им от Австралия, Канада и Япония, биха се справили с Русия за една седмица, без проблем.
Разбира се, ако не се използват ядрените оръжия... В противен случай, няма да има победител.
Всички ще загубим.
TodorT написа:извинявай, ама бъдещето не е от Америка, а от Русия, Индия, Китай, Япония ;) САЩ са бита карта.

Няма как да са бита карта.
Това са илюзии ...

TodorT написа: Американците могат само да създават проблеми, но не и да ги решават

На мен лично, не ми пука.
Важното е да се разправят с врага ни Русия, по-какъвто и да било начин.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 юни 2014 12:38

THE G.A.M.E написа:
TodorT написа:САЩ имат страх от Русия и затова не нападнаха Сирия. Защо не получиха подкрепа от НАТО ?! Защото НАТО си даде сметка какво може да стане...

Европейските страни им върнаха на "Янките" за подслушването.
Тази наглост на ЦРУ нямаше как да остане безнаказана.

НАТО, САЩ и Съюзниците им от Австралия, Канада и Япония, биха се справили с Русия за една седмица, без проблем.
Разбира се, ако не се използват ядрените оръжия... В противен случай, няма да има победител.
Всички ще загубим.
TodorT написа:извинявай, ама бъдещето не е от Америка, а от Русия, Индия, Китай, Япония ;) САЩ са бита карта.

Няма как да са бита карта.
Това са илюзии ...

TodorT написа: Американците могат само да създават проблеми, но не и да ги решават

На мен лично, не ми пука.
Важното е да се разправят с врага ни Русия, по-какъвто и да било начин.

Те руснаците в такава война срещу:НАТО САЩ Австралия Канада и Япония сами няма да останат.Пък и не се знае кой на кого ще бъде съюзник и дали ще има време .
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 юни 2014 12:40

1982 написа:Сега за Ирак и Либия ли се загрижихте ??!

Народите им са прости и примитивни, няма как да заживеят по-добре.

В Ирак се образуват първите цивилизации в света ....

dunavfc написа:В сирийският конфликт, няма разделение между доброто и злото, има само зло. От една страна, имаме един класически дикатор, който е готов да избива и собственият си народ, само и само да постигне някакъв успех. От другата страна са пък бунтовници, които са религиозни фундаменталисти, терористи и всякаква сган. Въобще, Сирия в момента е едно от най-проклетите страни в света.

От къде разбра,че е диктатор? Лично ли го познаваш?
Човекът е законно избран президент на страната си и се бори срещу фундаменталисти, които искат да унищожат светската държава. Ама фундаменталистите ги изкарват добри, него лош, защото е настъпил нечии интереси.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юни 2014 12:51

Асад е светски човек, той гледаше крайните мюсюлмани да нямат особени привилегии в Сирия.

Но в никакъв случай не може да се каже, че е читав човек.
Методите му за борба против опозицията, бяха брутални.

Но в Сирия не ставаше въпрос толкова за това, дали да се свали "диктатора" Асад, колкото до това, че там бе открит 2-рият по-залежи джоб на природен газ.
Разбира се, САЩ веднага видяха печалба в тая работа... А Русия изтръпна, щото Асад все пак им е съюзник и докато той е на власт, това газово находище няма да се експлоатира.
Ако Башар беше паднал и Сирия беше отишла в американският ареал, то газа от Сибир щеше да има конкуренция.

ЕС от своя страна защити икономическите си връзки с Русия, като по-този начин показаха на САЩ, че някои неща
( подслушванията ) ... Няма как да останат без последствие.
Но към момента Русия заби нож в гърба на ЕС ( Украйна - Крим ) ... И това също няма да остане безнаказано.
Въпрос на време е Сирия да попадне в Западни ръце.
И от там да тръгне алтернативен газопровод към Европа.
Само дано ЕС се преборят със Щатите и този бъдещ газопровод да е в Европейски ръце.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”