Филми които си заслужават да гледате
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- BLUE CHAMPIONS
Re: Съвет за филм
"Великите" хамериканци този път ще ни спасяват от извънземно нашествие, което всъщност са нацисти преселили се на луната през 1945г. и сега решили да завземат земята
Филмът ще излезе на 4-и април, но ми се струва , че сериозно започна да се прекалява с пропагандата във филмите
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Признавам, че идеята за нацисти от Луната ми звучи адски свежо, а защо не и комунисти преселили се на Марс, които искат да си отмъстят за разпадането на СССР

- South_Park
според мен дори и в най-тъпия филм има известна истина , така че бих гледал тоя филм с нацистите
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Re: Филми - 2012
Естествено най-големия ще е Хобита още повече щом пак е на Питър Джаксън.Някой има ли инфо дали ще излезе скоро Halo на Bungie ?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Индийската Версия На Assassin's Creed
Индийското кино отново ни предлага филмов шедьовър
. Филмът се казва Velayudham. Не се води пародия или комедия, а създателите му го определят като екшън. http://vbox7.com/play:d87f8683b7
Е добре де... тия имат уникална технология и "земляните" (американците) пак ще победят..... е става банално. Кога най-сетне злото ще спечели 
Тая нощ започвам с Die hard 4, Fast Five, Man on fire, Locked Down
Трябва да се избива работното време....
Тая нощ започвам с Die hard 4, Fast Five, Man on fire, Locked Down
MuFc1878 написа:Е добре де... тия имат уникална технология и "земляните" (американците) пак ще победят..... е става банално. Кога най-сетне злото ще спечели
Тая нощ започвам с Die hard 4, Fast Five, Man on fire, Locked DownТрябва да се избива работното време....
Ти пак ли си нощна смяна бе? Аз днес си изтеглих и припомням филмите с DMX.

Barcelona - Mes que un club
"Ромео трябва да умре" май пак беше с Джет Лий. "Целувката на дракона" също е добър 
MuFc1878 написа:"Ромео трябва да умре" май пак беше с Джет Лий. "Целувката на дракона" също е добър
Да, и двата са с Джет Лий, ама аз не исках да гледам филми с китаеца, а с DMX.
Иначе ако си фен на Джет Лий и този тип филми "The one" също е приятен за гледане.

Barcelona - Mes que un club