Избори за президент,за кого ще гласувате?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Избори за президент,за кого ще гласувате?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Re: Избори за президент,за кого ще гласувате?

Мнениеот Vojdek » 28 сеп 2011 00:59

Пак ни врътнаха предизборно, но според мен трябва сега да гласуваме за Светльо :!:
Да им излязат криви сметките :!:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
пегъзимузовски
Контакти:

Мнениеот пегъзимузовски » 28 сеп 2011 07:25

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n2ERWn8xpZA&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s5R0tqMtXlg&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eKKyntkP5oM&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 28 сеп 2011 09:02

Твърдо няма да гласувам повече за Герб. Светльо или Волен, ще решавам до последния момент. За балотажа ще видим, дано само кунева и плевнелиев да не са заедно там, че няма да гласувам. :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 28 сеп 2011 09:19

Гласувам от 1997 г. и досега не се е случвало да гласувам за печелившите. Кажете ми кой не искате зе президент и ще пусна една бюлетина за него, а дано да не спечели :lol:
Иначе аз искам да гласувам за Светльо, другите вече се доказаха, че не мислят за доброто на държавата, а само за себе си.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 28 сеп 2011 10:07

Светослав Витков и Венцислав Мицов
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 сеп 2011 11:21

Аз винаги съм подкрепял сините,но тях последните години ги няма. Друг е въпроса защо е така. Но има и друго. Сега няма политическо противопоставяне като едно време. Всички кандидати си приличат като капки вода. Става въпрос за основните играчи. До сега не съм гласувал протестно и е време да го направя. За това се замислям за Светльо от Хиподил. Иначе на втори тур за който и да е (изключвам Сидеров, но той няма да стигне до там) срещу ГЕРБ. Държавата ни и така е гадна, но стане ли Плевнелиев президент, то отношенията им ще бъдат по модела Путин-Медведев. А това определено не ми харесва и ще бъде още по гадно от сегашното положение.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 сеп 2011 11:41

rumbata написа:Гласувам от 1997 г. и досега не се е случвало да гласувам за печелившите. Кажете ми кой не искате зе президент и ще пусна една бюлетина за него, а дано да не спечели :lol:
Иначе аз искам да гласувам за Светльо, другите вече се доказаха, че не мислят за доброто на държавата, а само за себе си.

Изхождайки от горното, вземи и пусни една бюлетина за Плевненлиев, барем чудото стане. :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 сеп 2011 12:43

От „Атака" предлагат поправка в Наказателния кодекс, позволяваща употреба на огнестрелно оръжие при защита на личната собственост, без да се търси отговорност за това; приемане на закон за създаване на доброволни отряди за защита на собствеността и селскостопанската продукция; въвеждане на строги мерки относно адресната регистрация и разрушаване на незаконните гета по градовете и селата и също така - въвеждане на смъртно наказание за особено жестоко убийство.
Депутатите от мнозинството отхвърлиха предложението на "Атака".
Изображение

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 28 сеп 2011 14:38

Светльо - ПРЕЗИДЕНТ!

Кой друг кандидат е обиколил поне 2 пъти цяла България, за да събере необходимите му за кандидатиране подписи :?:
При това без спонсори, плакати, билборди и платени телевизионни изяви?
Изображение

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 28 сеп 2011 14:40

Viktor4o_Rs написа:От „Атака" предлагат поправка в Наказателния кодекс, позволяваща употреба на огнестрелно оръжие при защита на личната собственост, без да се търси отговорност за това; приемане на закон за създаване на доброволни отряди за защита на собствеността и селскостопанската продукция; въвеждане на строги мерки относно адресната регистрация и разрушаване на незаконните гета по градовете и селата и също така - въвеждане на смъртно наказание за особено жестоко убийство.
Депутатите от мнозинството отхвърлиха предложението на "Атака".

И като изберем Волен за президент, той ще предложи закона и автоматично ще се приеме, нали? Президентът може да даде посока на политиката, но почти няма власт в упражняването й.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”