"Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: "Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2010 21:05

PFCB написа:
megan fox написа:А кой е създал извънземните :mrgreen:

Нали?! Винаги това съм се чудел?! Както и тези, които твърдят, че господ е създал Земята, човека и всичко останало... а кой е създал Господ?! Ама нито един вярващ не се реши да отгоявори на този ми въпрос, всичките "разбирачи" се изнизиха като пръдни и го подминаха, правейки се, че не са го видели!!!

Най-вероятно са създадени от звукът. Ако се поровите в нета ще намерите доста интересни материали на тази тема. Говоря съвсем сериозно ;)[/quote]

Какво представлява космическият звук, създаващ богове?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 14 окт 2010 21:06

PFCB написа:Най-вероятно са създадени от звукът. Ако се поровите в нета ще намерите доста интересни материали на тази тема. Говоря съвсем сериозно ;)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 окт 2010 21:07

megan fox написа:
v.r.s. написа:И това според теб невъзможно ли е,при положение,че хората започнаха да създават живот само от една клетка,само с тази разлика,че създаденото от човека е нещо има проблеми и живее малко,защото ние не можем да му дадем живот,какъвто дава Бог. А и тялото след като човек почине,не изгнива ли разлагайки се на съставните си части,които като химични елементи не са по различни от заобикалящият ни свят,в случая и пръстта. Къде е тук противоречието с Варата.

Противоречието идва от това, че се твърди, че отначало е нямало НИЩО! Наблягам на НИЩО! И после господ е създал всичко! Е след като отначало е нямало НИЩО... от къде се е взел господ?! Него кой го е създал?! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Кой твърди,че е нямало нищо,нали за да се получи големият взрив,нещо което не противоречи на Вярата,трябва да има различни компоненти и катализатор,това го написах по рано. В Библията също не пише,че е нямало нищо,а започво с думите Бог създаде небето и земята,не е казано как и че е нямало нищо. А и логично е,че за да има нещо сътворено,трябва да има и някой който го е сътворил,няма ка да се сътвори от нищото. Не ми се иска да се повтарям,но...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 окт 2010 21:08

В бИблията пише, че всичко е създадено за 7-дни :oops:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 окт 2010 21:08

PFCB написа:Най-вероятно са създадени от звукът. Ако се поровите в нета ще намерите доста интересни материали на тази тема. Говоря съвсем сериозно ;)

Ок, а той от къде се е породил?! Кой го е произнесъл/създал?! Щом не е имало нищо друго и сме тръгнали от звука... кой е създал звука?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 окт 2010 21:08

pomiqrat написа:В бИблията пише, че всичко е създадено за 7-дни :oops:

6 бе! Даже не знаеш какво пише! На седмият господ е почивал!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 14 окт 2010 21:08

Този въпрос може да си го задаваме до безкрай. Кой е създал Бог. Кой е създал този, който е създал Бог, който е създал този, който е създал Бог и т.н и т.н :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2010 21:09

PFCB написа:

Представи си, че имам неистовото желание точно ти да ми разясниш какво представлява космическият звук.. който създава богове!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 окт 2010 21:09

Както се пее в една песен: Всичко, всичко е възможно чак да си смениш сърце, но едно е невъзможно пак да стана аз дете
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 окт 2010 21:12

PFCB написа:Този въпрос може да си го задаваме до безкрай. Кой е създал Бог. Кой е създал този, който е създал Бог, който е създал този, който е създал Бог и т.н и т.н :)

Ми все трябва да има някакво начало! За вярващите е бог, ама той откъде произлиза?! ;)
А колкото до звука... ок, той е създал някаква форма на живот, а кой се е грижил за тази форма на живот?! Кой я е хранил, кой й е помогнал да се развие? Звука ли е "кърмила" тази първоначална форма на живот...? :o :o :o :shock: :shock: :shock:

Върни се в “Свободна зона”