За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За кого бихте гласували

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот Pichichi » 07 ное 2016 11:17

bilyaletdinov написа:Малко се бъркам като говорите за комунисти. Кой точно визирате? Щото единият кандидат е бил партиен секретар, а другият е подкрепен от т.нар. левица. Чудничко ми е как натовски генерал отличен от Чичо Сам е заклеймен като "комунист"? ЕВасимо и логиката, честно. Аз разбирам хората пишещи в подкрепа на Цецка. И на мен да ми палнат килима и да ми заплашат рахата и аз ще полудея. ГЕРБ си създаде цяла номенклатура подобна на тази преди 10-ти и на тези избори се видя, че повечето хора искат промяна под една или друга форма.
Лично за мен Тиквоча нарочно си сложи Цеца, за да се разкара от батака, в който ни набута с приемането на талибаните. Сега е удобен момент да се покрие и след време да се завърне на бял кон.

Е как по етикирането което си е ясно за БГ. Генерала щом е подкрепен от БСП е комунист!
За партийната секретарка на БКП в Плевен как да я етикираме-> дясна и демократка!
:mrgreen:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 ное 2016 11:29

Хубаво е да се уточняват нещата, защото човек се бърка в цялата ситуация :oops:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 07 ное 2016 11:49

bilyaletdinov написа:Лично за мен Тиквоча нарочно си сложи Цеца, за да се разкара от батака, в който ни набута с приемането на талибаните. Сега е удобен момент да се покрие и след време да се завърне на бял кон.

Одеве по БНР пуснаха някакъв човек да говори, май свързан със СУ, не помня точно и той каза "С избирането на Радев БСП казаха на Бойко "Избери си ти кой да е президент". Бойко пък с предлагането на Цецка им каза "Не, вие си изберете президент"". Горе- долу така се получи.

Искам привържениците на братчетата на Гаврош, наречени РБ да ми кажат, защо Трайчо има значително по- лош резултат от Марешки.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 07 ное 2016 12:15

nghcvth написа:Искам привържениците на братчетата на Гаврош, наречени РБ да ми кажат, защо Трайчо има значително по- лош резултат от Марешки.

Заради бг мат`риала! ;)
Изображение

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 07 ное 2016 12:16

nghcvth написа:Искам привържениците на братчетата на Гаврош, наречени РБ да ми кажат, защо Трайчо има значително по- лош резултат от Марешки.

защото не продава бензин и хапчета на ултра ниски цени на бедняците. а те са първосигнални на макс.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 ное 2016 13:36

Pichichi написа:Е то на 2-ри тур има 2-ма комунисти!
Ще има ли квадратче, "против всички" на 2-ри тур или е излишно да се ходи?

И аз тва се чудя - ще има ли квадрат (тъъът - цензура), щото нали некой некак си не може да те задължи да гласуваш за 2-ма кандидати, дето са известни комунисти. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 ное 2016 14:08

bilyaletdinov написа:Малко се бъркам като говорите за комунисти. Кой точно визирате? Щото единият кандидат е бил партиен секретар, а другият е подкрепен от т.нар. левица. Чудничко ми е как натовски генерал отличен от Чичо Сам е заклеймен като "комунист"? ЕВасимо и логиката, честно. Аз разбирам хората пишещи в подкрепа на Цецка. И на мен да ми палнат килима и да ми заплашат рахата и аз ще полудея. ГЕРБ си създаде цяла номенклатура подобна на тази преди 10-ти и на тези избори се видя, че повечето хора искат промяна под една или друга форма.
Лично за мен Тиквоча нарочно си сложи Цеца, за да се разкара от батака, в който ни набута с приемането на талибаните. Сега е удобен момент да се покрие и след време да се завърне на бял кон.

Преди 89-а не е било кой знае какъв грях (особено ако си бил на 25-30 години) да членуваш в БКП.
Съвсем различно е, когато през 2016г. в политиката те вкарва ТОЗИ:
[wrapimg=]http://www.mediapool.bg/images/253/c539883a56b366eb6066f2a9d2872f58.jpg[/wrapimg]

bilyaletdinov написа:Хубаво е да се уточняват нещата, защото човек се бърка в цялата ситуация :oops:

... тук съм безкрайно съгласен, ... остава да уточниш кой и кога е бил партиен секретар ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 ное 2016 14:22

Едно и да си се оформил като личност в редиците на БКП(и там да си активист) , а съвсем друго да си е оформил като личност в американско военно училище ;) И сега кой от двамата е по-голям комунист ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 07 ное 2016 14:25

то ще излезне, че румен радев не е комунист, а капиталист :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 ное 2016 14:44

samo_levski написа:то ще излезне, че румен радев не е комунист, а капиталист :lol:

Приемаме, че е комунист, какви комунистически политики може да прокара според теб от президентското кресло? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”