Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 16:04

pampi написа:
diplomat написа:
pampi написа:Гейове, засрамете се от паметта на хилядите български войни, загинали по полетата на Европа, за да я има в тази дрислива Европа...

Изображение

Ти се засрами, че използваш за користните си цели паметта на българските воини! Боклук!

И кои са користните ми цели бе, еничарино? Ти лично какво си дал на тая държава бе, че се вихриш тука като партиен секретар и ръсиш простотии? За срам ще ми говориш, лицемер!

Да си прокарваш опорните точки, мръсен "социалистически" отпадък! Имам време и много ще дам, пък не си ти човека, който ще ме съди! Аман от "славяни" и руски подлоги - за вас има специално място в пъкъла, мерзавци долни!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 16:04

CTAHKO написа:
1982 написа:
pampi написа:тази дрислива Европа...

Срамуваш ли се от тази "дрислива Европа", азиатски боклук, руско лайно такова, а ??!

Единствената европейска държава в Европа е матушка Россия :!: Люлката на европейската култура 8-)

С теб не може да се спори, другарю. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 16:05

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:Аха, а иначе тогава защо ни натрапвате този парад, който обижда българския народ и уронва престижа на нашата страна? Нали уж милеете за България, не за Русия? Или това са поредните лъжи, които бълвате тук?

Какъв престиж има нашата държава, та да се налага някой да го уронва :roll:

За мен тази страна е всичко, но небългарин и боклук като теб няма как да го разбере. Марш в Русия, утайка нещастна.

Всичко е, защото ти е ограничен кръгозора 8-) Аз съм гражданин на света и ще ходя и ще живея, където си пожелая :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 16:06

diplomat написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:
ivan56 написа:
fcb_bg написа:Щом се мина на курви и лапане на немити, значи с аргументи няма да се говори.
Айде да празнуваме Деня на Европа, с лидер, който прави евети на диктатора на юг и фрашка континента с млади брадати майки. Празнувайте бе, аз не искам.

Ся, ние (българският народ) кво трябва да празнуваме днес?
Нали държите че това си е вашата ВОВ, ние няма кво да празнуваме, ние сме само зрители 8-)
Кво се възмущаваш, теб лично да съм те обидил?

Аз никого не карам да празнува нещо. Казах какво празнува днес правителството. Довечера правителствени сгради ще светят в синьо. Ся, че същите си отвориха устата за 250 000 за 1 брой неприет мигрант по тяхно нареждане, е подробност в миманса.

И що да не празнуват Деня на Европа? Част ли сме от Европа? Част сме. Част ли сме от ЕС? Част сме.

От страна на победителите във ВСВ ли сме? Не сме. Какво да ви гледам тогава тоя парад, който чества капитулацията на МОЯТА РОДНА СТРАНА и окупацията от страна на победителите?!?!

Ми не го гледай бе, кой те кара? Дадох 2 аргумента досега защо да не се празнува Денят на Европа и 2-та са във вреда на националния интерес на България. Още да дам ли?

Аха, а иначе тогава защо ни натрапвате този парад, който обижда българския народ и уронва престижа на нашата страна? Нали уж милеете за България, не за Русия? Или това са поредните лъжи, които бълвате тук?

Кой ти го натрапва бе, затваряш форума и толкова. Като гледам има доста българи, които не се обиждат.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 16:08

1982 написа:
fcb_bg написа:Аз, руснака ли трябваше да направя тема за парада на 6-ти? Парадът ми хареса, словото на Плевнелиев не изцяло. Ся да напомня ли под чий поглед мина парада и дали е случайна датата на идването му тук?

Ти не, може би някои други, дето си падат по военни паради и се пишат иначе българи-родолюбци. ;)

Еми влязох 10 пъти с надежда да видя тема за парада и да коментираме, ама нямаше. А си заслужаваше поне да се изпикаем дружно върху тъпите водещи на БНТ.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 16:08

1982 написа:

Срамуваш ли се от тази "дрислива Европа", азиатски боклук, руско лайно такова, а ??!

Ей, капанец, ти за българин ли се имаш, бе, ревльо? Истината боли а, гейче? Надриска ли се Европа пред Ердоган и мюслитата? Надриска се! За теб пишман европееца сложиха още ограничения, щото си "втора ръка". Целувай им задника, за едно старо Ауди и милостиня от 200-300 евро, мекере!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 16:09

Темата, както вече споменах, е за парада. Никой никого не е карал да го гледа, нито натрапва някому нещо. Дали аз
ще честитя някому 9 май или не, си е лично мой избор и никой не може да ми се бърка за това, още повече сополиви неграмотни дрисльовци! Зоната е свободна и всеки може да отвори тема за Деня на Европа, или както там го наричате, където да се коментира и венцеслави. За мен този Ден на Европа е безразличен-но всеки празнува, каквото си иска.
Ама някой си се дразнел от парада? Боли ме сайдера!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 16:10

Ааа, Европа е готина, спор нема! Ердоган лайкс дис.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 16:12

pampi написа:
1982 написа:

Ей, капанец, ти за българин ли се имаш, бе, ревльо? Истината боли а, гейче? Надриска ли се Европа пред Ердоган и мюслитата? Надриска се! За теб пишман европееца сложиха още ограничения, щото си "втора ръка". Целувай им задника, за едно старо Ауди и милостиня от 200-300 евро, мекере!

Да, аз съм българин, за всеки случай много повече от теб. ;)

Къде беше оня ден, защо не пусна тема за нашия парад, щом толкова се радваш на военните паради ?? Нали си големият българин, не като мен, "гейче", "пишман европеец" и т.н. ?! ;) ;)

Подмокри ли се днес от възбуда, докато с трепет и вълнение гледаше ЧУЖДИЯ парад ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 16:15

fcb_bg написа:Кой ти го натрапва бе, затваряш форума и толкова. Като гледам има доста българи, които не се обиждат.

Ти нали беше истински българин? Защо празнуваш чужди паради и не се интересуваш от българските такива? Срам и позор.

Върни се в “Свободна зона”