Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот CTAHKO » 24 ное 2015 18:56

irradeum написа:
BurnX написа:И дори да са влезнали във вуздушното им пространство , какъв идиот трябва си да свалиш руския самолет като знаеш , че има акция срещу терористите до тях. Изплашили са се , че 2 та изтребителя ще нападнат Турция ли ......

Суверенитетът си е суверенитет ! Точка! Предупреждваха ги достатъчно пъти. Така се прави- защитават и сваята граница и граница на НАТО .С локум и баклава ли да ги посрещнат ? Браво на турците!

Ами тогава нашата граница що е разграден двор 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Рамзан Кадиров: Турция ще съжалява!

Мнениеот Thsmith » 24 ное 2015 18:57

tores94 написа:
diplomat написа:Що лъжеш, бе, Виали??? :?:

Не е лошо евроатлантиците като теб да кажат в крайна сметка - за Турция ли са или за Русия ?
За Ислямска държава ли са или са за православните руснаци ?
За тероризма ли са или са против него ?
Защото от реакциите ви по нищо не личи да сте от страната на добрите. Факт !

Може ли да сме против руския тероризъм и против ислямските настроение у ердоган? Може ли да не подкрепяме никакви "талибани" и да не се месим в чуждите работи?
Кои са "добрите"? Чеченците ли? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 ное 2015 18:57

Отговорът няма да закъснее. От днес всички бомбардировачи ще бъдат с прикритие от изтребители. Въпрос на време е да падне турски самолет...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 ное 2015 18:59

CTAHKO написа:
irradeum написа:
BurnX написа:И дори да са влезнали във вуздушното им пространство , какъв идиот трябва си да свалиш руския самолет като знаеш , че има акция срещу терористите до тях. Изплашили са се , че 2 та изтребителя ще нападнат Турция ли ......

Суверенитетът си е суверенитет ! Точка! Предупреждваха ги достатъчно пъти. Така се прави- защитават и сваята граница и граница на НАТО .С локум и баклава ли да ги посрещнат ? Браво на турците!

Щото Бойко го е шубе. Но имаме един убит турски рибар все пак. Иначе ако аз бях на Бойко, свалям си руските самолети и ако ми звънне онова джудже ще го питам дали ще ми праща още старо желязо за скрап или ще се съобразява къде са му самолетите.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 24 ное 2015 19:00

sin4ec написа:Отговорът няма да закъснее. От днес всички бомбардировачи ще бъдат с прикритие от изтребители. Въпрос на време е да падне турски самолет...

Точно, много е лесно с 2 изтребителя да свалиш бомбардировач. Иначе руснаците имат изтребители, които могат един срещу 5 Ф16-ки да излезне. Сега ще им припари на фесовете.

meteorit
Контакти:

Re: Рамзан Кадиров: Турция ще съжалява!

Мнениеот meteorit » 24 ное 2015 19:02

Абе вие някакви олигофрени ли сте да заемате страната на Османистка Турция, която подкрепя всячески ислямска държава или сте някакви нещастни мелези?!?!

Ако турците пуснат тук арабските джагали/ЗАЩОТО ГРАНИЦАТА НЕ СЕ ОХРАНЯВА ОТ ИЗМЕКЯРСКИЯ ГЕНЕРАЛ/******** БОРИСОВ/ нали знаете, че НАТО няма да си мръдне пръста за нас? Или и това не знаете, лоботомирани добитъци? :shock:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 ное 2015 19:02

Player написа:
CTAHKO написа:
irradeum написа:

Щото Бойко го е шубе. Но имаме един убит турски рибар все пак. Иначе ако аз бях на Бойко, свалям си руските самолети и ако ми звънне онова джудже ще го питам дали ще ми праща още старо желязо за скрап или ще се съобразява къде са му самолетите.

Заеби самолетите, ами ибрястиките идващи от Турция си минават границта ни като пичове 8-) По стотици на ден минават, да не кажа хиляди 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 24 ное 2015 19:05, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 24 ное 2015 19:04

Player написа:
CTAHKO написа:
irradeum написа:

Единствената грешка в уравнението ти е че оня хипофизния може да прати хора да ти почукат на вратата до 2-3 дни. Тогава няма да питаш ами ще се извиняваш. Леко трябва да внимаваме когато "спорим" с доста по-силни от нас.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 ное 2015 19:05

CTAHKO написа:
Player написа:
CTAHKO написа:
irradeum написа:

Заеби самолетите, ами ибеястиките идващи от Турция си минават границта ни като пичове 8-) По стотици на ден минават, да не кажа хиляди 8-)

И за това е виновен Бойко и компания. Нека да застрелят 100 човека и да видим дали ще посмеят следващите 100 да се опитат да минат. Ще заобикалят много отдалеч България после.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 ное 2015 19:09

Player написа:
Все трябва да имаме с какво? Ако нямаме с какво да свалим един самолет който ни нарушава пространството, каква държава сме, пък и от НАТО. А от коя година е самолета им си е техен проблем. Само доказва колко са "модерни". Аз като казвах че ако Русия тръгне да завладява Европа, едва ли ще успее много надалеч със скапаната си си техника и пияните си хора, някой хора ми говореха че са супер ултра модерни и нищо не може да ги спре. Щели да газят наред. Ами хайде да сгазят сега Турция, ама нъцки. Защото ще им лъсне голия задник, колко са зле.

Миналата година до Сирия бе свален свръхмодерен американски Раптор и 4 крилати ракети Томахоук. Не ще да са толкова зле. В случая единствено липсата на изтребители за прикритие е причина за свалянето на летящата дори без ракета в-в сушка. Никой не е предполагал подобно действие. Скоро обаче Ф-ките ще се сблъскат с коренно различен противник.
Проблемът в случая не е загубата н астария самолет, а гибелт на пилота. Не се и съмнявам, че Турция ще ползва влиянието си над туркмените, за да върне тялото на загиналия и пленения му другар.
Но притесненията на Турция са от взривяването на близо 1 000 камиона-цистерни от групата на ВКС, което спря износа на петрол от бунтовниците към страната. Падането на самолета няма да промени нищо-единствено ще направи ударите на руснаците по-мощни и непрекъснати. ВС РФ вече прехвърля нови ескадрили към зоната.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”