Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Бах, то в Сочи скоро щеше да ги издави, бяха евакуирали града ...Колкото до това кой какъв трол е - крайните фенове и на двете страни по-скоро са тролове на другата, тъй като постовете им са по-скоро комични и на подсъзнателно ниво те бутат в другата посока - тука говоря за александров77, КНДР, русофила, 1982, Мадона и т.н. ... В умереното тролство, за каквито се говори, че се плаща - трябва да има интелигентност
Колкото по въпроса за езиците - губил съм си колата в Хановер, два часа обикалях по центъра и питах хората - първо, половината бяха чужденци, второ - половината немци не разбираха английски
![]()
А в Русия едва ли се говори точно на китайски
petko.h.markov написа:boabbb написа:Бах, то в Сочи скоро щеше да ги издави, бяха евакуирали града ...Колкото до това кой какъв трол е - крайните фенове и на двете страни по-скоро са тролове на другата, тъй като постовете им са по-скоро комични и на подсъзнателно ниво те бутат в другата посока - тука говоря за александров77, КНДР, русофила, 1982, Мадона и т.н. ... В умереното тролство, за каквито се говори, че се плаща - трябва да има интелигентност
Колкото по въпроса за езиците - губил съм си колата в Хановер, два часа обикалях по центъра и питах хората - първо, половината бяха чужденци, второ - половината немци не разбираха английски
![]()
А в Русия едва ли се говори точно на китайски
Изгубил си се ти,колата няма как да се изгуби.Немците може да не са разбирали твоя английски,иначе там се провежда
ежегодно най-голямото изложение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Палячо, аз трудно мога да съм трол, нито една тема не съм пуснал във възхвала на САЩ или против Русия, никога не съм си слагал подписи с такова съдържание, това че опонирам на задръстени русофили като теб, лижещи по цял ден задника на Русия и нейните приятели, не значи че съм трол. Макар че това е типично за вас - кухоглавите русофили, "всеки, който не е с нас, е враг".
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Мнението ми е такова, защото ти сама си го търсиш, сливо, забелязал съм те как от няколко дена обиждаш целенасочено и търсиш точно това, миризлива кюстендилска циганко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта