Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Мнениеот boabbb » 16 юли 2015 11:09

Бах, то в Сочи скоро щеше да ги издави, бяха евакуирали града ... :lol: Колкото до това кой какъв трол е - крайните фенове и на двете страни по-скоро са тролове на другата, тъй като постовете им са по-скоро комични и на подсъзнателно ниво те бутат в другата посока - тука говоря за александров77, КНДР, русофила, 1982, Мадона и т.н. ... В умереното тролство, за каквито се говори, че се плаща - трябва да има интелигентност :!: Колкото по въпроса за езиците - губил съм си колата в Хановер, два часа обикалях по центъра и питах хората - първо, половината бяха чужденци, второ - половината немци не разбираха английски :lol: :lol: А в Русия едва ли се говори точно на китайски :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юли 2015 11:31

boabbb написа:Бах, то в Сочи скоро щеше да ги издави, бяха евакуирали града ... :lol: Колкото до това кой какъв трол е - крайните фенове и на двете страни по-скоро са тролове на другата, тъй като постовете им са по-скоро комични и на подсъзнателно ниво те бутат в другата посока - тука говоря за александров77, КНДР, русофила, 1982, Мадона и т.н. ... В умереното тролство, за каквито се говори, че се плаща - трябва да има интелигентност :!: Колкото по въпроса за езиците - губил съм си колата в Хановер, два часа обикалях по центъра и питах хората - първо, половината бяха чужденци, второ - половината немци не разбираха английски :lol: :lol: А в Русия едва ли се говори точно на китайски :mrgreen:

Изгубил си се ти,колата няма как да се изгуби.Немците може да не са разбирали твоя английски,иначе там се провежда
ежегодно най-голямото изложение.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юли 2015 11:39

petko.h.markov написа:
boabbb написа:Бах, то в Сочи скоро щеше да ги издави, бяха евакуирали града ... :lol: Колкото до това кой какъв трол е - крайните фенове и на двете страни по-скоро са тролове на другата, тъй като постовете им са по-скоро комични и на подсъзнателно ниво те бутат в другата посока - тука говоря за александров77, КНДР, русофила, 1982, Мадона и т.н. ... В умереното тролство, за каквито се говори, че се плаща - трябва да има интелигентност :!: Колкото по въпроса за езиците - губил съм си колата в Хановер, два часа обикалях по центъра и питах хората - първо, половината бяха чужденци, второ - половината немци не разбираха английски :lol: :lol: А в Русия едва ли се говори точно на китайски :mrgreen:

Изгубил си се ти,колата няма как да се изгуби.Немците може да не са разбирали твоя английски,иначе там се провежда
ежегодно най-голямото изложение.

Аз бях точно на него миналата година. Да, то аз се изгубих, не можах да намеря паркинга - ориентирах се по една готическа катедрала, то се оказа, че са две :lol: :lol: :lol: Английският ми е перфектен, с изключение на произношението, просто част от хората не го говореха ...
Последна промяна от boabbb на 16 юли 2015 11:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2015 11:40

Палячо, аз трудно мога да съм трол, нито една тема не съм пуснал във възхвала на САЩ или против Русия, никога не съм си слагал подписи с такова съдържание, това че опонирам на задръстени русофили като теб, лижещи по цял ден задника на Русия и нейните приятели, не значи че съм трол. Макар че това е типично за вас - кухоглавите русофили, "всеки, който не е с нас, е враг".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юли 2015 11:43

1982 написа:Палячо, аз трудно мога да съм трол, нито една тема не съм пуснал във възхвала на САЩ или против Русия, никога не съм си слагал подписи с такова съдържание, това че опонирам на задръстени русофили като теб, лижещи по цял ден задника на Русия и нейните приятели, не значи че съм трол. Макар че това е типично за вас - кухоглавите русофили, "всеки, който не е с нас, е враг".

Цялото ти мнение, което по същността си няма нищо общо с темата, е пълно със злоба и жлъч, които всъщност отблъскват хората от идиотските ти позиции по "разкриване" на русофили, рептили, ильОменати и т.н. Надявам се, че си ме разбрал ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2015 11:49

Мнението ми е такова, защото ти сама си го търсиш, сливо, забелязал съм те как от няколко дена обиждаш целенасочено и търсиш точно това, миризлива кюстендилска циганко.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юли 2015 11:52

1982 написа:Мнението ми е такова, защото ти сама си го търсиш, сливо, забелязал съм те как от няколко дена обиждаш целенасочено и търсиш точно това, миризлива кюстендилска циганко.

Забелязвам интересна зависимост - напече ли жегата, веднага почнат да ти се привиждат русофили и извънземни, и почваш да обиждаш :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2015 11:54

Дали ми се привиждат, всеки сам може да прецени, нещо съм забелязал че на доста хора им "се привиждат" тея русофили ..... освен на вас, русофилите, де, но това е разбираемо.
А е факт, че и ти обилно лижеш руския гъз, не е като да не смърдиш здраво и ти.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юли 2015 11:59

Пусни си климатика - ще ти мине ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2015 12:04

Каквото и да си пусна, няма как да "ми мине" .... тая "болест" - да НЕ лижеш руския задник, е нелечима. За щастие. 8-) 8-)

Върни се в “Свободна зона”