Честит празник и УРА ! Каквото и да се говори - Русия е най-голямата мощ в света .
Жалко , че Бойко ляга на американците и забравя историята...
9 май-Ден на Победата!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: 9 май-Ден на Победата!
trokadero_ написа:Честит празник и УРА ! Каквото и да се говори - Русия е най-голямата мощ в света .
Дрън, дрън дрън. И няма никакъв празник, а помен. Трябват заупокойни служби за загиналите, не паради на суетата.
- Jorkorazporko
Player написа:trokadero_ написа:Честит празник и УРА ! Каквото и да се говори - Русия е най-голямата мощ в света .
Дрън, дрън дрън. И няма никакъв празник, а помен. Трябват заупокойни служби за загиналите, не паради на суетата.
Няма как промит мозък да те разбере, тези хора са кауза пердута! За тях милионите жертви са повод за гордост! Те се гордеят със зверщината си, и я натрапват! Точно затова Русия не принадлежи към цивилизования свят, затова всеки разумен човек се дистанцита от Русия!
- trokadero_
- Контакти:
Вие като подкрепяте американците - какво хубаво сте видяли ? Че се настаниха тука и си правят каквото искат ?
trokadero_ написа:Вие като подкрепяте американците - какво хубаво сте видяли ? Че се настаниха тука и си правят каквото искат ?
Даряват демокрация, тези пазители и радетели на мира, любовта и разбирателството.
Виж как дариха японците с две бомби и до ден днешен японското правителство не смее да им каже нищо, въпреки че най-редовно има протести за премахването на американските бази оттам.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- trokadero_
- Контакти:
Player написа:trokadero_ написа:Вие като подкрепяте американците - какво хубаво сте видяли ? Че се настаниха тука и си правят каквото искат ?
Не ми пука за американците, както и на никой от тук пишещите. Не виждам някой да поства снимка на Обама всеки ден и да му лиже подметките колко е велик и да плюе по българския президент. Но за сметка на това виждам как една страна която ни мрази и ненавижда е обожествявана от шепа малоумници, който явно Стокхолмския синдром ги е хвала здраво. Кое добро сме видяли от шибаните руси? Може би Светослав който ни опустошава, без да сме му правили нищо? Или това че Русия е против съединението ни? Това че настройва румънци, сърби и гърци срещу нас. Че на всеки договор иска да сме губещи и да плащаме скъпо? Че ни ограбват всякак и искат да им се подчиняваме. Че ни контролират от 70 години и промиват мозъци като еничари. Да го духа тая шибана проклета страна живееща в паралелен свят и нямаща нищо човечно в нея. И колкото се може по далеч от България. Да го духате и вие уродливи русофилчета!
Чакай ти обиждаш ей така . Просто изказвам мнение , че ние лягаме на някой дето си мисли , че може да има всичко , но няма как
Player написа:trokadero_ написа:Вие като подкрепяте американците - какво хубаво сте видяли ? Че се настаниха тука и си правят каквото искат ?
Не ми пука за американците, както и на никой от тук пишещите. Не виждам някой да поства снимка на Обама всеки ден и да му лиже подметките колко е велик и да плюе по българския президент. Но за сметка на това виждам как една страна която ни мрази и ненавижда е обожествявана от шепа малоумници, които явно Стокхолмския синдром ги е хвала здраво. Кое добро сме видяли от шибаните руси? Може би Светослав който ни опустошава, без да сме му правили нищо? Или това че Русия е против съединението ни? Това че настройва румънци, сърби и гърци срещу нас. Че на всеки договор иска да сме губещи и да плащаме скъпо? Че ни ограбват всякак и искат да им се подчиняваме. Че ни контролират от 70 години и промиват мозъци като еничари. Да го духа тая шибана проклета страна живееща в паралелен свят и нямаща нищо човечно в нея. И колкото се може по далеч от България. Да го духате и вие уродливи русофилчета!
Пич не разбра ли, че с тия руски подлоги не може да се спори, защо се мориш? Това са си руски дупелизци и тях България не ги вълнува, а вски който каже нещо срещу Русия е американолюбец.
- Jorkorazporko
trokadero_ написа:Вие като подкрепяте американците - какво хубаво сте видяли ? Че се настаниха тука и си правят каквото искат ?
Боже колко си плосък! Защо трябва да подкрепям американците, след като те са същите изроди като вас? Не мога ли да се разграничавам и от двата режима? Разбрете най - накрая, че не всички сме палтени и промити мозъци! Има хора, интересуващи се от темата, пазещи неутралитет! Аз лично изпитвам симпатии към двете държави, чийто гражданин съм България и Германия!
Другарите си намериха нова тема и пак започнаха с поклоните.
Никой обаче не иска да отговори на един много елементарен въпрос - жителите на коя страна живеят по-добре сега, 70 години след ВСВ - тези, на големия победител Русия или тези, на големия губещ - Германия?
Никой обаче не иска да отговори на един много елементарен въпрос - жителите на коя страна живеят по-добре сега, 70 години след ВСВ - тези, на големия победител Русия или тези, на големия губещ - Германия?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Jorkorazporko написа:trokadero_ написа:Вие като подкрепяте американците - какво хубаво сте видяли ? Че се настаниха тука и си правят каквото искат ?
Боже колко си плосък! Защо трябва да подкрепям американците, след като те са същите изроди като вас? Не мога ли да се разграничавам и от двата режима? Разбрете най - накрая, че не всички сме палтени и промити мозъци! Има хора, интересуващи се от темата, пазещи неутралитет! Аз лично изпитвам симпатии към двете държави, чийто гражданин съм България и Германия!
Айде стига с тая опорна точка, че стана банално.
Аз не съм видял ти и себеподобните ти да пишете против американската агресия и европейското лицемерие.
Също така и не съм видял някой да те псува, както прави плейърчето, защото видиш ли не толерирал еди какво си.
Аз също изпитвам симпатии към Русия, Беларус и България, поради простата причина, че корените ми са от тия страни...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]