Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Невиждана гавра с българската държава

Мнениеот Player » 25 фев 2015 16:10

Виждам че има хора които гледат себе си и не им пука какво правят онези крадци горе. Браво на тях! Щом си добре дреме ти държавата дали дължи милиард или трилион. Така всеки трябва да бъде, защото държавата в днешния си вид е една мафия, която краде от всеки един доколкото може за да живее тя. С дългове без дългове все е тая те ще си крадат. Гледайте себе си и близките си да са добре, а не се вкарвате във филми на държавата. А възмутените сега защо не се възмущаваха когато Орешарски искаше да тегли дълг? Тогава БСП беше за, сега защо е против? И не разправяте как ГЕРБ е с ДПС, защото всички са с ДПС.
Гледайте себе си и не се връзвайте на онези крадци горе, защото те са там да ви крадат, не да ви направят богати. Преди всичко сте човешко същество дошло да живее един хубав живот на този свят, само че матрицата започва да ви го слага, как ви оплита в паяжината си че имате народност, етнос, език, религия , култура и други такива неща които да браните за да им слугувате. Колко хора са се жертвали себе си и са почернили семействата си заради всички тези неща. Повечето хора които гордо ми заявяват че стоят тука защото са големи българи, не се и замислят че пренебрегват основния инстинкт за самосъхранение. Много добре промити мозъци които стоят тук за да ги унижават и да ги грабят за да живеят някои на техен гръб. Вместо да отидат някъде където ще им е най-добре те стоят защото са българи... Детето като проплаква не е никакво - системата му дава ЕГН, прави му база данни и си го хваща на кукичката да работи за системата. Мислите се за свободни и независими, ама изобщо не сте!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 фев 2015 16:16

dromihait написа:Бря! И тук се събраха ръка за ръка гъзомийниците на Путин - атакистите и червените тролове. Досега нямах категорична позиция за заема поради липса на достатъчно информация, но щом централите ви подемат кампания срещу тегленето му, значи е необходим за България. Искрени благодарности, другари!

И най-вече необходим на Боко, щото завалията хал-хабер няма как да вдигне българската икономика и да спаси България. Сега с тоя заем си осигури парици за харчене по време на мандата, с помощта на ДПС ще стане президент, ще си осигури пожизнена охрана, заплата, лустро и ... след него България кучетата я яли... Мислех, че след недоразумението Дянков не може по-лошо нещо да сполети българската икономика и финанси, тия обаче продължават да ме изненадват и да копаят дъното... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 фев 2015 16:21

А,ето къде отива част от заема -за американски консерви.

http://pan.bg/view_article-6-28003-Koma ... iteli.html
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2015 16:23

Не знам какво шмъркате, ама пък как си ги нагласяте ... :)
Не ГЕРБ и ДПС приеха предложението, а всички без БСП и Атака :)
Проверете си математиката:
гласували - 218
За: 159
Против:48
Въздържали се: 11
Ако някой има идея как да се излезе от батака без нов заем, моля да сподели :)
Станко, чакам да ме разбиеш :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 25 фев 2015 16:26

Не ме интересува шибания им цвят - червен, син, лилав или турско-син. Тази Държава има нужда от нов договор с народа. Ясно и категорично да се заяви какво става когато си честен и изпълняваш задълженията си по този договор!В момента нищо от това което е залегнало в "Договора" не се изпълнява от Държавата с вечното и дежурно извинение за минало и пари.
До настъпването на този момент - Аз, към продажната политическа класа, която олицетворява Държавата ангажимент и задължения нямам. Както тя - пасмината нарекла се политически елит, ежедневно доказва, че няма към мен, нямаше към родителите ми, няма към децата и внуците ми.
А, всички, които се опитвате да засягате такива като мен, на комунисти или фашисти, им казвам - вървете на майната си или по точно на циците и от които бозаете, за да имате сили да защитавате боклука от Площад Народно събрание, Дондуков 1, Дондуков 2, в добавка с услужливите им слуги от т.н. съдебна власт и обслужващите ги униформени мародери.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 25 фев 2015 16:29

Red_Neck написа:Ако някой има идея как да се излезе от батака без нов заем, моля да сподели :)

Ти наистина ли се надяваш, че с този заем, ще излезем от батака? Събуди се! 25 години излизаме от батака. Когато за първи път, ми обещаха светло бъдеще в далечната 1992-ра и обещаха "да се усети реалния напредък към 1996-та" си казах: "толкова време, кой ще ги чака. Поляците вече се оправиха!" Ама на, помним големия напредък 1996-1997-ма. Помним и 2001-ва. После 2008-ма. 2014-2015-та е поредната спирка по пътя към нищото! Този заем само ще направи Бойко, Сергей, Местан и Първан по-богати, ще реанимира Кънев, Кунева и толкоз. Нищо няма да се промени, бъди 100% сигурен в това!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 25 фев 2015 16:33

Red_Neck написа:Ако някой има идея как да се излезе от батака без нов заем, моля да сподели :)

Само олигофрен може да мисли, че със заем може да се излезе от батака.
За съжаление обаче това си е запазена марка на българина.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2015 16:34

Cicero написа:

Ти наистина ли се надяваш, че с този заем, ще излезем от батака? Събуди се! 25 години излизаме от батака. Когато за първи път, ми обещаха светло бъдеще в далечната 1992-ра и обещаха "да се усети реалния напредък към 1996-та" си казах: "толкова време, кой ще ги чака. Поляците вече се оправиха!" Ама на, помним големия напредък 1996-1997-ма. Помним и 2001-ва. После 2008-ма. 2014-2015-та е поредната спирка по пътя към нищото! Този заем само ще направи Бойко, Сергей, Местан и Първан по-богати, ще реанимира Кънев, Кунева и толкоз. Нищо няма да се промени, бъди 100% сигурен в това!

Това няма как да го знаем.
Това, което знаем е, че има един падеж по ВД от около 6 млрд, които в момента НЯМАМЕ. Има финансови дупки за запушване (КТБ, НЕК и т.н.) и планиран дефицит (харчим повече отколкото изкарваме). Аз не виждам друг изход за момента. Жалко, но факт :(
А, че политиците ни са жалка шайка престъпници - за това съм съгласен.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2015 16:35

HoUs4oOL написа:

Само олигофрен може да мисли, че със заем може да се излезе от батака.
За съжаление обаче това си е запазена марка на българина.

Слушам те с интерес .... :) :) :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 фев 2015 16:41

ShooterMan написа:Да, аз това го правя от години. Знам, че всички отрепки са един кюп, няма значение как се казват....винаги са ТЕ СРЕЩУ НАРОДА!!! Затова ЛЪЖА в данъчната си декларация, затова участвам в сивата икономика, затова печеля много повече отколкото декларирам! И се гордея с това! Защото НЯМА аз да плащам на тези отрепки дълговете, няма аз да плащам на тези отрепки обучението на децата им чужбина! Затова купих кола за 25 000, а с гордост парафирах договор, че е купена за 500 лв.....и като си мислех колко пари НЕ ДАДАХ на тези ИЗРОДИ не спирах да се кефя, просто си умрях от кеф. Правете така, бойкот на отрепките, трябва да фалираме България иначе няма да се ометат, те са едно цяло, винаги заедно и винаги СРЕЩУ нас.

Я бе, доживях да споделям мнението ти :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”