Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- amstel_beer
- Контакти:
Re: Две нови спортни телевизии - Diema Sport и Trace sport stars
Клубовете (БФС) вече договориха парите, които ще получат през следващите 3 или 5 години (не съм сигурен), значи печалба за тях от тези канали няма да има. Печалбата си е само за собствениците на каналите. 
Да гледам прекрасното българско първенство, само срещу 4 лева?! Диема са луди. Трябваше поне 20 да ми предложат, та да се замисля, но 4? И как ще ни ги изплащат не разбрах. През отстъпки в кабелната ли или директно по сметка?
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
- Долно уйно
- Контакти:
Cicero написа:Да гледам прекрасното българско първенство, само срещу 4 лева?! Диема са луди. Трябваше поне 20 да ми предложат, та да се замисля, но 4? И как ще ни ги изплащат не разбрах. През отстъпки в кабелната ли или директно по сметка?
А някой длъжен ли ти е да предава мачовете от А група?
Ако никой не ги предава ще има рев до небесата,
ако ги предава срещу някаква сума отново рев.
Зная, че българина обича друг да плаща заради него, но безплатен обяд няма и все някога идва сметката.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:А някой длъжен ли ти е да предава мачовете от А група?
Ако никой не ги предава ще има рев до небесата,
ако ги предава срещу някаква сума отново рев.
Зная, че българина обича друг да плаща заради него, но безплатен обяд няма и все някога идва сметката.
Ама ти пишеш преди да четеш май, а?
Да съм казал да не се предават мачове?
Да ги излъчват, кой ги спира? Ако искат и на Марс да пратят сигнала, през долно уйно ми е.
До сега не съм ги гледал, сега ако искат да ме спечелят за зрител, вадят 20 кинта на среща и като нямам какво друго да правя, ще им помагам с набиране на аудитория.
Имаме си стадиони в Пловдив, като искам отивам - гледам. На седмица има по мин. 7 мача, все ще намеря някой в удобно за мен време.
Пък който иска, да плаща и да гледа от фотьойла. Лошо нЕма
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Повечето хора който ще дават пари за тези два канала ще ги дават за могат да гледат мачовете от Англия.Също така ще се излъчват и всички контроли за Евро и Световно първенство и още някакви мачове.Ще дават и баскетбол и бокс така че ще има хора който ще гледат този канал и ще плащат.Както и аз смятам да направя аз от БГ отборите единствено следа Ботев и за другите не ме интересува дали ще ги гледам или не 
То и нова спорт трябваше да е невиждана в България телевизия, с 1312 вида спорт, а дават само повторения. За какво им е?
И за какво ми е тая простотия "Trace sport". Първо, не ми пука за клюките около спортистите и второ, дори и да ме интересуваше- имам интернет.
Иначе за мен е най-добре да си избирам мачовете, защото искам да плащам само за мачовете на Левски + 3-4 мача на други отбори, а не да плащам, за да гледам жалкото подобие на футбол между Локо Сф - Черно Море.
И след като ще се плаща, абсолютно задължително е по-голямата част от мачовете да са в събота и неделя, а мачовете в петък и понеделник трябва задължително да са минимум от 19ч.
И за какво ми е тая простотия "Trace sport". Първо, не ми пука за клюките около спортистите и второ, дори и да ме интересуваше- имам интернет.
Иначе за мен е най-добре да си избирам мачовете, защото искам да плащам само за мачовете на Левски + 3-4 мача на други отбори, а не да плащам, за да гледам жалкото подобие на футбол между Локо Сф - Черно Море.
И след като ще се плаща, абсолютно задължително е по-голямата част от мачовете да са в събота и неделя, а мачовете в петък и понеделник трябва задължително да са минимум от 19ч.
Предлагам и Гонг.бг да стане платен така и така явно са едно към Нова ,защо и те трябва да ни дават новини безплатно за всичко трябва да се плаща 
- tzvetan_tee
- Контакти:
Еми да беее, смоятаняциии...
Да ви обяснявам ли как работи ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА??? Цената се определя в зависимост от търсенето. Ако сега се договарят за 5 милиона на сезон, без платената опция... при случай, че 1,000,000 си платят 5 лв... като дойде време за ПРЕДОГОВАРЯНЕ НА УСЛОВИЯТА, клубовете ще могат да се ПАЗАРЯТ ЗА МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ и да ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ НА НОВА!
Сега за какво да се пазарят... дали да ги дадат за смешни пари, или за по-смешни?
Показваш, че продуктът ти се търси и носи ПАРИ и можеш да ИЗИСКВАШ.
ХИПОТЕЗА 2:
Ако проектът се провали... се връщаме на стария хал и клубовете няма да получават дори сегашните 5-6 милиона, защото ОЧЕВИДНО, няма смисъл да им се плащат...
Айде 5 лв. на мене, за дето си губя времето да ви обяснявам елементарни работи.
Да ви обяснявам ли как работи ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА??? Цената се определя в зависимост от търсенето. Ако сега се договарят за 5 милиона на сезон, без платената опция... при случай, че 1,000,000 си платят 5 лв... като дойде време за ПРЕДОГОВАРЯНЕ НА УСЛОВИЯТА, клубовете ще могат да се ПАЗАРЯТ ЗА МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ и да ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ НА НОВА!
Сега за какво да се пазарят... дали да ги дадат за смешни пари, или за по-смешни?
Показваш, че продуктът ти се търси и носи ПАРИ и можеш да ИЗИСКВАШ.
ХИПОТЕЗА 2:
Ако проектът се провали... се връщаме на стария хал и клубовете няма да получават дори сегашните 5-6 милиона, защото ОЧЕВИДНО, няма смисъл да им се плащат...
Айде 5 лв. на мене, за дето си губя времето да ви обяснявам елементарни работи.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
Ейй, добре че беше ти. 
... и после внезапно си направих секуро.
Долно уйно написа:Зная, че българина обича друг да плаща заради него, но безплатен обяд няма и все някога идва сметката.
Нещо май бъркаш българина с едни представители на малцинствата,но за разлика от тях ние българите си плащаме за телевизия и сега и то не малко.