Порошенко праща българи на война

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Порошенко праща българи на война

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2014 22:00

Кашчей написа:Мдаа... еви ги ония, щото са араби, обаче е важно да се еве мамата на руснаците, защото те са в дъното на всяко зло.. шерше ла рашън. фактът, че се надигна войнствайщият ислям, благодарение на любимите ти САЩ явно не те пристеснява изобщо. Благодарение на тях, почти до границите ни се води гражданска война, но е важно рашъните да го гризат.. ама го гризат други, а сред тях и ние.
ти не разбираш ли, че ако русия е наистина намесена, тя ще врътне кранчето, както през зимата на 2009-а и тогава да питам ли кой ще го гризе най-яко?

Това за Русия си е мое мнение.
Никой все още не ми е изкарал читав аргумент срещу тезата ми, че те ни третират "по-специално", баш като вражеска страна.
И че без тяхното влияние в България, ще секне голяма част от финансирането на БГ мафията.

Войнственият ислям е факт, още преди САЩ да са били замислени.
САЩ са изтребили най-много ислямисти.
Това е реален факт.

Пък ние го "гризем", щото както писах в друга тема, в България е пълно с руски подлоги в икономиката и политиката.
Пък Европа ще го "гризе", щото се предовери на човек, като Путин.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 05 авг 2014 22:05, променено общо 2 пъти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 05 авг 2014 22:01

Явно резултатите от промиването на мозъци и откровенното кретенезиране на индивидите са особенно категорични при някои хорица тук...Само така мога да си обясня безмозъчните призиви и хули против руснаците в тази ситуация. Не е нужно да си Айнщайн за да се информираш че местното население на Донбас са руснаци , които вече не искат да издържат Западна Украйна .Агресори и терористи в случая са войските на незаконното правителство в Киев. Така наречените управляващи в Киев са нищо повече от марионетки на САЩ и изпълняват техните заповеди. Интереса на Сатанинските американски щати не е установяване на демокрация , както се пенят разните пострадали мозъчно нещастници, а е добива на шистов газ. Ако реализират плана си САЩ ще ударят с един куршум два заека : първо огромни печалби и второ ще нанесат тежък икономически удар на Русия , като свият драстично пазара на Газпром в Европа. Реализирането на концесията на Шеврон за добив на шистов газ около Славянск ще превърне в пустиня тези земи и ще обрече на смърт местното руско население , което е абсолютно излишно и ненужно на хунтата в Киев. Колкото до въпроса с така наречената ни армия, то тя вече не съществува и това е благодарение на нашите нови "приятели" от Европа и САЩ. В момента се водят 33 000 човека в БА от които половината са секретарки , генерали , полковници и друга подобна безполезна паплач във време на война. Резерв нямаме никакъв с изключение на дружинките на Ловно - рибарският съюз . Когато бяхме във Варшавският договор картината с нашата армия беше абсолютно различна! Основата на независимостта на една държава е наличието на реална армия! Трябва да си невероятен олигофрен за да не видиш кой иска да няма държава България...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 авг 2014 22:03

THE G.A.M.E написа:Е, най-малкото тези страни, вече не са про-руско настроени.
От "американска" гледна точка", това си е повече от добре.

Ест. изключая Сирия... Но там нещата, не са приключили.

Пък в крайна сметка, аз предпочитам един залязващ "Гигант", като Щатите, вместо мощен, настървен и реваншистки настроен, заради "Студената война", като Русия, да се "разпорежда" в света.
Щатите ще бъдат преборени от собствените си Съюзници.
Опасявам се, че Русия озове ли се в ролята на Щатите, тогава на всички ще ни се види тесен света.

Русия няма да има съюзници, които са способни да и дръпнат юздите.

Ееее, ти пък сега друга крайност-погреба СШП... Не е така, а Русия никога няма да се разпорежда в света, не им е в манталитета! Тях ги интересува тяхното, те да са осигурени и да вървят напред. Точно на тях да приписваш мании за световно величие, някак не върви. Забравяш, че именно те смляха двама с подобни мании, които на всичкото отгоре навлязоха в руска територия с цел физическо изтребление на руснаците! А те просто са скроени по друг начин. Много тежка и жестока е била съдбата спрямо тях през вековете, чунким малко са патили от външни врагове, ами и управници като самозабравили се царе, императори, Сталин и наследници, че и комунизъм отгоре! Скоро гледах за Ржев, как там търсят останки от загинали войници в блатата, за да ги погребат достойно. Знаеш ли, 90 % от намерените са имали кръстчета и иконки. Какво е било наказанието за носене на подобни символи в РККА 1942, трябва да ти е ясно. Но те са ги носели... Много е сложна руската душа, от наша гледна точка е неразбираема. Трябва да си живял с тях, тогава може да почнеш и да отбираш едно-друго. Но световно господство-не. Баня с много пара, брезови клонки, стакан с водка и солено мезе-да!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 05 авг 2014 22:06

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Игра ,ти поне недей ,не ти отива!Бог ,не подкрепя размазването на когото и да било .Но ,ако десницата,(която и да е тя) настоява ,да заповяда.Лошото е ,че няма да се върне от ''Суровата'' земя

Решението си е тяхно, ако решат да се бият, определено ще ги подкрепя.

При всички положения искам българите да победят, за да не загинат.
Ако решат да се бият, пожелавам им успех.
Ако не - тяхно право си е.

Но принципно, нека се свиква.
Искаме-не искаме, един ден ще ни се наложи да се бием срещу руснаците.
Дано тогава няма колeбание в твоята душа... И при другите симпатизанти на Русия. ;)

Я се наложи я не.Ама дали ЩЕ се бием срещу тях-надали.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2014 22:08

THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:Мдаа... еви ги ония, щото са араби, обаче е важно да се еве мамата на руснаците, защото те са в дъното на всяко зло.. шерше ла рашън. фактът, че се надигна войнствайщият ислям, благодарение на любимите ти САЩ явно не те пристеснява изобщо. Благодарение на тях, почти до границите ни се води гражданска война, но е важно рашъните да го гризат.. ама го гризат други, а сред тях и ние.
ти не разбираш ли, че ако русия е наистина намесена, тя ще врътне кранчето, както през зимата на 2009-а и тогава да питам ли кой ще го гризе най-яко?

Това за Русия си е мое мнение.
Никой все още не ми е изкарал читав аргумент срещу тезата ми, че те ни третират "по-специално", баш като вражеска страна.
И че без тяхното влияние в България, ще секне голяма част от финансирането на БГ мафията.

Войнственият ислям е факт, още преди САЩ да са били замислени.
САЩ са изтребили най-много ислямисти.
Това е реален факт.

Пък ние го "гризем", щото както писах в друга тема, в България е пълно с руски подлоги в икономиката и политиката.
Пък Европа ще го "гризе", щото се предовери на ментално увреден индивид, като Путин.

Игра, ти обаче си направо заслепен от миротворческата и хуманна мисия на САЩ по целия свят. Странно защо твоите радетели за демокрация не се намесват в най-богатите на петрол държави, където демокрация е доста екзотично понятие-Саудитите, Емиратствата, Оман, Катар, особено саудитите?
в Мавритания също нямат миротворци, в Сомалия също.. обаче сигурно ще имат в ЮАР, ако се наложи, или в Чили, в Перу. Тайланд са техни, та за тайландските макови полета нямат притеснение, ама виж, за афганските се притесниха, нали?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2014 22:20

sin4ec написа:Не е така, а Русия никога няма да се разпорежда в света, не им е в манталитета! Тях ги интересува тяхното, те да са осигурени и да вървят напред. Точно на тях да приписваш мании за световно величие, някак не върви. Забравяш, че именно те смляха двама с подобни мании, които на всичкото отгоре навлязоха в руска територия с цел физическо изтребление на руснаците! А те просто са скроени по друг начин. Много тежка и жестока е била съдбата спрямо тях през вековете, чунким малко са патили от външни врагове, ами и управници като самозабравили се царе, императори, Сталин и наследници, че и комунизъм отгоре! Скоро гледах за Ржев, как там търсят останки от загинали войници в блатата, за да ги погребат достойно. Знаеш ли, 90 % от намерените са имали кръстчета и иконки. Какво е било наказанието за носене на подобни символи в РККА 1942, трябва да ти е ясно. Но те са ги носели... Много е сложна руската душа, от наша гледна точка е неразбираема. Трябва да си живял с тях, тогава може да почнеш и да отбираш едно-друго. Но световно господство-не. Баня с много пара, брезови клонки, стакан с водка и солено мезе-да!

Незнам, аз лично, нямам друго обяснение на стълкновението им едновременно, и със САЩ, и с ЕС.
При това, не бяха предизвикани.

Сигурен съм, че ако Русия не бяха прибързали с Крим, ЕС сами щяха да ги помолят да го анексират, само и само за да получат Украйна.
Но Русия избърза, и така постави иначе мощна организация като ЕС, в много деликатна ситуация.
А Щатите само това и чакаха ...
Можеби Путин осъзнава, че Русия ще бъде най-сигурна, ако тя е доминанта в световен план.
Един вид - "удари, за да не те ударят".

Много си е напатил руският народ, факт.
До някъде ми е жал, но пък и знаем за "особеностите" на руската душа.
Прекалено са траели хора, като споменатите, можеби вярвайки им сляпо.

Аз нямам против една приятелска Русия, с която да правим бизнес и да си взаимодействаме с оглед на близката ни култура.
Но смятам, че Русия 1-ва трябва да ни подаде ръка.
Някак не върви, ние от положението, в което сме, да протягаме ръка.
Едно, че тук и без това има достатъчно симпатизанти на "Голямата Мечка", та да продължим да се унизяваме.
Ако ни третираха като равнопоставени, хора като мен, просто нямаха да имат аргументи против Русия.
А най-вероятно нямаше и да сме в НАТО и ЕС ...

Ако ни налазят един ден руснаците, дано да е за да изпием по-едно.
Няма да ги върна... Водка не пия, ама ще ги почерпя с домашна 55 градусова грозданка, ще нарежа едно домашно сирене, както си му е редът.

Ама ако дойдат с оръжие, не ми пука кой е виновен.
Може и съседа да ги е напсувал безпричинно, една кръв сме, и слабо ще ме интересува, дали по-този начин помагаме на Щатите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 авг 2014 22:45

THE G.A.M.E написа:Незнам, аз лично, нямам друго обяснение на стълкновението им едновременно, и със САЩ, и с ЕС.
При това, не бяха предизвикани.

Сигурен съм, че ако Русия не бяха прибързали с Крим, ЕС сами щяха да ги помолят да го анексират, само и само за да получат Украйна.
Но Русия избърза, и така постави иначе мощна организация като ЕС, в много деликатна ситуация.
А Щатите само това и чакаха ...
Можеби Путин осъзнава, че Русия ще бъде най-сигурна, ако тя е доминанта в световен план.
Един вид - "удари, за да не те ударят".

Много си е напатил руският народ, факт.
До някъде ми е жал, но пък и знаем за "особеностите" на руската душа.
Прекалено са траели хора, като споменатите, можеби вярвайки им сляпо.

Аз нямам против една приятелска Русия, с която да правим бизнес и да си взаимодействаме с оглед на близката ни култура.
Но смятам, че Русия 1-ва трябва да ни подаде ръка.
Някак не върви, ние от положението, в което сме, да протягаме ръка.
Едно, че тук и без това има достатъчно симпатизанти на "Голямата Мечка", та да продължим да се унизяваме.
Ако ни третираха като равнопоставени, хора като мен, просто нямаха да имат аргументи против Русия.
А най-вероятно нямаше и да сме в НАТО и ЕС ...

Ако ни налазят един ден руснаците, дано да е за да изпием по-едно.
Няма да ги върна... Водка не пия, ама ще ги почерпя с домашна 55 градусова грозданка, ще нарежа едно домашно сирене, както си му е редът.

Ама ако дойдат с оръжие, не ми пука кой е виновен.
Може и съседа да ги е напсувал безпричинно, една кръв сме, и слабо ще ме интересува, дали по-този начин помагаме на Щатите.

Хубаво мнение, като от интелигентен и мислещ човек. Доволен съм. Виж, за тях не е проблем че сме в НАТО и ЕС . Проблем е да идват американски сенатори и да ни командват. Срамно за нас, те как да ни погледнат, освен със съжаление... Колкото до Крим- това им е стратегическа зона и нямаха друг избор. А с ЕС конфронтацията стана заради Боинга, който по всичко личи е свален от всеки друг, но не и сепаратистите. Но с това Путин да се оправя, затова е сложен начело.
Колкото до налазването на руснаците тук- надали ще дойдат с оръжие, няма за какво. Те когато е трябвало, са дошли в България с оръжие. И десетки хиляди от тях са останали тук завинаги. Грешка-те са дошли в Османската империя, но са останали в България завинаги...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 05 авг 2014 22:46

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:А ,в последните ти две изречения е ключът! Чакане му е майката.Предлагам да си стиснем ръцете за реми за тази вечер :)

Ба, реми... Това не е двубой бре, братле. :)

По-блъскахме клавиатурите, мина времето... :lol:
Пък винаги е забавно и интересно, когато имаш солиден опонент за даден спор. ;)

Интересна тема се заформи,признавам си с кеф я следя. ;) Иначе мисля като Станко,но пък и доводите на Играта са логични. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 авг 2014 23:24

Колегата от Локомотив в голяма степен е напипал съществото на проблема в Украйна! Всеизвестен факт е, че най-големите природни богатства на Украйна са в източната й част, която пък населява от голям процент руснаци. А самите американци най-нагло не крият интересите, които преследват.. Отново в играта са замесени най-големите им петролни компании, наскоро пък излезе информация за сина на Джо Байдън, който е станал член на борда на директорите на една от най-големите газови компании в Украйна.. Изключително лицемерното и двулично отношение на евроатлантическите ни партньори! Особено ЕС, с подкрепата на майданските психопати и незаконно управляващата хунта в момента, плю на голяма част от ценностите си, в това число и държави от ЕС, които са в изключително добри бизнес отношения с Русия. Сега и тази гадост, която сптретнаха с Боинга... Поведението на руснаците в създалата се сиутация е дори прекалено меко!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 авг 2014 23:44

Ами като за начало се дигни от тоя Сливен до Черноморието и седни неколко вечери на раздумка с руснаците. Ама не да зарибяваш рускините, ами да си поговориш с тях и мъжете им. Има ги доста. Как са, що са, шо така цакат Украйна. Па да видим после какво ще кажеш. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”