Свободомислеща България признава референдума в Крим!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Свободомислеща България признава референдума в Крим!
Кой използва ракети с обеднен уран в Сърбия? Баба ми ли?

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Captain Stottlemeyer
СТАМАТ написа:Captain Stottlemeyer написа:pampi написа:... Кой бомбардира София? ...
Чий кораби бомбардираха Варна (годината е 1915)!?...Иначе на въпроса ти: София (пък и не само София) беше бомбардирана от американски, английски и сръбски бомбардировачи, а я защищаваха заедно български и германски изтребители. Варна (през 1915 г.) е защитена от германски подводници...
Въпреки, че уважавам немците, ще отбележа, че така ни защитават, че сме вече не на три, а на 5 морета.А кой стреля през 1918 по нашите гладни и изтощени войници с картечници от упор? (Владайско въстание) ? А 1944-1945? При война е така, хората се стрелят заради политици!!!! Ние обикновените граждани можем само да кажем ДА, или НЕ на референдума. Аз казвам ДА!!!! Честито!!!! Пейте и се веселете Кримчани!!!!! Вие сте СТАРИ КРИМКИ!!!:)
За германците съм съгласен и не съвсем, но това е много дълга и странична тема...

За войната съм напълно съгласен:
"..Разни планове се сплитат
Зарад нов за нас ярем…
Атовете там се ритат,
Ний “магаретата” мрем!"
Димчо Дебелянов, стихотворението "Криза", 1909 г.
За референдума: да, ако е законно проведен съгласно конституцията на Украйна (само че той не е)...

За агресията на Русия в Украйна - твърдо не. Има мирни начини за уреждане на такива конфликти. "Защитата на руското население" е само благовиден предлог за намеса. Каква защита и от кого, като в Крим руснаците са близо 80 %!?...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
						- Captain Stottlemeyer
гражданин от село написа:Captain Stottlemeyer написа:Защото сме се хванали на хорото и трябва да го играем. Защото на мен не ми пука нито за руснаците, нито за украинците, нито за Крим, нито за Севастопол. На мен ми пука за българите и за България, а в интерес на България понастоящем е да бъде с ЕС и НАТО, като се опита максимално (доколкото това е възможно) да запази добри отношения с Русия...
Аз хоро с педали не играя и никога не съм се хващал,ако имаш някакъв извратен интерес да си с тях не го налагай на другите.
Само че, никой не те пита...
 България е член на ЕС и член на НАТО. Като гражданин на България, освен права ти имаш и известни задължения в това отношение. Ако това не ти харесва - прав ти път, заминавай за Русия, за КНДР, за Куба, изборът не е голям, но си е твой...
  България е член на ЕС и член на НАТО. Като гражданин на България, освен права ти имаш и известни задължения в това отношение. Ако това не ти харесва - прав ти път, заминавай за Русия, за КНДР, за Куба, изборът не е голям, но си е твой... 
					Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 18 мар 2014 11:11, променено общо 1 път.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:гражданин от село написа:Captain Stottlemeyer написа:Защото сме се хванали на хорото и трябва да го играем. Защото на мен не ми пука нито за руснаците, нито за украинците, нито за Крим, нито за Севастопол. На мен ми пука за българите и за България, а в интерес на България понастоящем е да бъде с ЕС и НАТО, като се опита максимално (доколкото това е възможно) да запази добри отношения с Русия...
Аз хоро с педали не играя и никога не съм се хващал,ако имаш някакъв извратен интерес да си с тях не го налагай на другите.
Само че, никой не те пита...България е член на ЕС и член на НАТО. Като гражданин на България и ти имаш известни задължения в това отношение. Ако това не ти харесва - прав ти път, заминавай за Русия, за КНДР, за Куба, изборът не е голям, но си е твой...
Задълженията ги разбрахме. За правата нещо разкажи. Все пак нали сме , как беше точно.... а, да - 'пълноправен партньор".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Свободомислеща България признава референдума в Крим!
"Свободомислщите" в България вероятно също така привестват и нова Съветска окупация, и ронят крокодилски сълзи по изчезналия СССР и любимите лидери Ленин, Сталин, Хрушчов, Андропов, Брежнев и Горбачов.
Sublimie+ написа:Свободомислеща България признава референдума в Крим!
"Свободомислщите" в България вероятно също така привестват и нова Съветска окупация, и ронят крокодилски сълзи по изчезналия СССР и любимите лидери Ленин, Сталин, Хрушчов, Андропов, Брежнев и Горбачов.
Не,роним сълзи по Маймунак Осама да ни спаси от "съветския терор"
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:Sublimie+ написа:Свободомислеща България признава референдума в Крим!
Кланяте се на другаря Путин да ви захрани с юнашкото си семе. Всяка вечер преди лягане се навеждай, по гол гъз, в посока Изток-Запад. Все някой ден, другаря ще ви достигне!
Мачкай гадините от ЕС и САЩ. Путин е велик управник, а българските са мишки.

Sublimie+ написа:FLANKER написа:Sublimie+ написа:Свободомислеща България признава референдума в Крим!
Кланяте се на другаря Путин да ви захрани с юнашкото си семе. Всяка вечер преди лягане се навеждай, по гол гъз, в посока Изток-Запад. Все някой ден, другаря ще ви достигне!
По-добре другаря,отколкото маймунаря

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- Синьо сърце
- Контакти:
А защо медиите не публикуват анкета сред българите какво мислят за Крим? Дали не им изнася резултатът, вие как мислите?

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
						[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!