Ще има ли война според вас?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Ще има ли война според вас?

Мнениеот tprodanov » 04 мар 2014 11:22

pampi написа:
tprodanov написа:Отцепиха Косово? Кои го отцепиха бе? И как разбра от какво имам понятие, адски интересно :mrgreen:
Да, България има интереси. Колкото и да е странно за една дребна русофилска душица, в Украйна живее най-голямата българска общност извън страната ни. Най-голямата! И на мен като българин, може пък да не ми е безразлично дали едно хипофизно джудже е решило да си упражнява огромното чувство за малоценност върху тях в частност. А дали нямам правото и като нормален гражданин на света, да имам чувство за справедливост, заради което да ме грее как един диктатор, с управленски манталитет от 19ти век, спира милиони хора по света да заживеят приличен живот?

Аре давай с икономическия механизъм, според който Русия печели, а Европа губи.

Ако енергото ти спре тока, ти няма ли да загубиш, бе? Най-лошото е, че енергото може без теб, ама ти не можеш.
По-просто и тъпо обяснение не мога да измисля. И сега ако не схванеш... 8-)

Ми щеше да си прав, ако Русия беше енергото на Европа. Ама не е.

CTAHKO написа: Проданче, колкото повече приказваш, толкова повече простотията ти излиза наяве 8-) Тъп, тъп, та чак вдлъбнат :lol: Нещо си траеш за скока на руските индекси днес ;) Ами това е. Който купил вчера на евтинкото - купил. Днес вече е скъпо :lol: Както батко ти Станко предвиди, изкупиха на безценица акцийките на еврейчетата в руските компании :lol: За един ден, толкова :lol:

Шут, а да не би да има връзка с това:
Владимир Путин е заповядал войските, участващи в учения, да се върнат в базите. Според Киев, в Крим има 16 000 руски военни. Съветът на НАТО се събира.
Руският президент Владимир Путин взел решение да върне войниците в базите им, след като получил доклад за успешно провеждане на ученията, съобщи пред журналисти в Москва прессекретарят на руския държавен глава Дмитрий Песков.

Вовата що даде задна бе, смелчаци? :mrgreen:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 мар 2014 11:25

dromihait написа:Правилно се самоопределяш, pampi! :lol: Уцели десетката.

С АК 47 не съм падал под осмица на полуавтоматична...Не съм пипал отдавна такова желязо, ама пак претендирам, че ще те сложа в малкия си джоб... :mrgreen:
Тъп..роданов, те самите украински военни части дето са в Крим, вече са под руско командване...
Последна промяна от pampi на 04 мар 2014 11:29, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 мар 2014 11:26

Ето "КОЙ" подпали Втората световна война!

Изображение
26.08.1939г. съветска Русия и Германия подписват пакта "Рибентроп-Молотов"

Изображение
01.09.1939г. братскитте армии на Хитлер и Сталин окупират Полша

Изображение
Полша 1939г. да живее фашистко-съветската дружба

Изображение
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 мар 2014 11:29

pampi написа:

С АК 47 не съм падал под осмица на полуавтоматична...Не съм пипал отдавна такова желязо, ама пак претендирам, че ще те сложа в малкия си джоб... :mrgreen:
Тъп..роданов, те самите украински военни части части дето са в Крим, вече са под руско командване...

1. Какво значи 8ца с калашник? :mrgreen:
2. Леко пропускаш информацията как Вовата реши, че ще си изтегля войските. Руското командване май няма да се сбъдне :lol:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 мар 2014 11:29

Планирани завоевания и сфери на влияние в Централна Европа и постигнати териториални промени за периода 1939-1940 в съответствие с тайния пакт Рибентроп-Молотов
Изображение
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2014 11:34

tprodanov написа:
CTAHKO написа: Проданче, колкото повече приказваш, толкова повече простотията ти излиза наяве 8-) Тъп, тъп, та чак вдлъбнат :lol: Нещо си траеш за скока на руските индекси днес ;) Ами това е. Който купил вчера на евтинкото - купил. Днес вече е скъпо :lol: Както батко ти Станко предвиди, изкупиха на безценица акцийките на еврейчетата в руските компании :lol: За един ден, толкова :lol:

Шут, а да не би да има връзка с това:
Владимир Путин е заповядал войските, участващи в учения, да се върнат в базите. Според Киев, в Крим има 16 000 руски военни. Съветът на НАТО се събира.
Руският президент Владимир Путин взел решение да върне войниците в базите им, след като получил доклад за успешно провеждане на ученията, съобщи пред журналисти в Москва прессекретарят на руския държавен глава Дмитрий Песков.

Вовата що даде задна бе, смелчаци? :mrgreen:

Дреме ми на оная работа с какво има връзка ;) Такива като мен, дето ги разбират и усещат нещата, правят кинти от това. А такива дървени философи като теб, само щракат по клавиатурата и ръсят мозък и пърхот по форумите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 мар 2014 11:35

tprodanov написа:
pampi написа:

Тъп..роданов, те самите украински военни части части дето са в Крим, вече са под руско командване...

1. Какво значи 8ца с калашник? :mrgreen:
2. Леко пропускаш информацията как Вовата реши, че ще си изтегля войските. Руското командване май няма да се сбъдне :lol:

В 5 часа всички боеспособни части на Кримския полуостров са под командването на самата област, а не към Киев...Кво да прави Вова там?
Писах и по-рано, хората ще се разберат...не е наша работа да се тикаме между шамарите...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 мар 2014 11:38

CTAHKO написа: Дреме ми на оная работа с какво има връзка ;) Такива като мен, дето ги разбират и усещат нещата, правят кинти от това. А такива дървени философи като теб, само щракат по клавиатурата и ръсят мозък и пърхот по форумите 8-)

Такива като теб правят кинти единствено, когато пияния им руски шеф реши да им отпусне пари за кофти водка.

pampi написа: В 5 часа всички боеспособни части на Кримския полуостров са под командването на самата област, а не към Киев...Кво да прави Вова там?
Писах и по-рано, хората ще се разберат...не е наша работа да се тикаме между шамарите...

Бе не знам какво да прави Вова, ама нещо си изтегля войските. Ама както самият той каза, сигурно, просто е свършило учението, нема как да е друго.

Не разбрах, какво означава 8цата при стрелба с калашник на полуавтоматична?

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 04 мар 2014 11:49

Другарят Путин отново натри носовете на всички и за пореден път доказа, че е велик политик!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 мар 2014 11:52

tprodanov написа:
CTAHKO написа: Дреме ми на оная работа с какво има връзка ;) Такива като мен, дето ги разбират и усещат нещата, правят кинти от това. А такива дървени философи като теб, само щракат по клавиатурата и ръсят мозък и пърхот по форумите 8-)

Такива като теб правят кинти единствено, когато пияния им руски шеф реши да им отпусне пари за кофти водка.

pampi написа: В 5 часа всички боеспособни части на Кримския полуостров са под командването на самата област, а не към Киев...Кво да прави Вова там?

Бе не знам какво да прави Вова, ама нещо си изтегля войските. Ама както самият той каза, сигурно, просто е свършило учението, нема как да е друго.

Не разбрах, какво означава 8цата при стрелба с калашник на полуавтоматична?

На заставата си разпределяхме чанча па тая начин ...разграфена мишена на 50 метра ...трябва да призная, че имаше по-добри от мен...АК-то ми беше от 62г...Ех спомени, чанчът се забравя, остават хубавите моменти...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”