pampi написа:tprodanov написа:Отцепиха Косово? Кои го отцепиха бе? И как разбра от какво имам понятие, адски интересно![]()
Да, България има интереси. Колкото и да е странно за една дребна русофилска душица, в Украйна живее най-голямата българска общност извън страната ни. Най-голямата! И на мен като българин, може пък да не ми е безразлично дали едно хипофизно джудже е решило да си упражнява огромното чувство за малоценност върху тях в частност. А дали нямам правото и като нормален гражданин на света, да имам чувство за справедливост, заради което да ме грее как един диктатор, с управленски манталитет от 19ти век, спира милиони хора по света да заживеят приличен живот?
Аре давай с икономическия механизъм, според който Русия печели, а Европа губи.
Ако енергото ти спре тока, ти няма ли да загубиш, бе? Най-лошото е, че енергото може без теб, ама ти не можеш.
По-просто и тъпо обяснение не мога да измисля. И сега ако не схванеш...
Ми щеше да си прав, ако Русия беше енергото на Европа. Ама не е.
CTAHKO написа: Проданче, колкото повече приказваш, толкова повече простотията ти излиза наявеТъп, тъп, та чак вдлъбнат
Нещо си траеш за скока на руските индекси днес
Ами това е. Който купил вчера на евтинкото - купил. Днес вече е скъпо
Както батко ти Станко предвиди, изкупиха на безценица акцийките на еврейчетата в руските компании
За един ден, толкова
Шут, а да не би да има връзка с това:
Владимир Путин е заповядал войските, участващи в учения, да се върнат в базите. Според Киев, в Крим има 16 000 руски военни. Съветът на НАТО се събира.
Руският президент Владимир Путин взел решение да върне войниците в базите им, след като получил доклад за успешно провеждане на ученията, съобщи пред журналисти в Москва прессекретарят на руския държавен глава Дмитрий Песков.
Вовата що даде задна бе, смелчаци?