За или против студентите и статуквото
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: За или против студентите и статуквото
твърдо за студентите които искат да учат,а не за тези дето им дават по някой керлив лев за да крякат против България ,това студенти ли са или проституиращи
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Сблъсък на два олигархични кръга за властта и кокала !
Това е сблъсъкът днес в България. Всичко друго е бля-бля ...
От една страна Иво Прокопиев/Саша Безуханова/Цуца Бориславова и Тиквата, подкрепени от соросоидите от другата Делян Пеевски/Цветан Василев и БСП/ДПС.
Моля, не представяйте борбата за кокала като борба за свобода, сблъсък на идеи и желание за повече демокрация.
Всичко е много по-грозно и пошло !
Затова НЕ подкрепям нито протестите, нито контрапротестите, макар и да имам лично мнение и за едните, и за другите.
Това е сблъсъкът днес в България. Всичко друго е бля-бля ...
От една страна Иво Прокопиев/Саша Безуханова/Цуца Бориславова и Тиквата, подкрепени от соросоидите от другата Делян Пеевски/Цветан Василев и БСП/ДПС.
Моля, не представяйте борбата за кокала като борба за свобода, сблъсък на идеи и желание за повече демокрация.
Всичко е много по-грозно и пошло !
Затова НЕ подкрепям нито протестите, нито контрапротестите, макар и да имам лично мнение и за едните, и за другите.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

- nikita 333
- Контакти:
ГЕРБ се провали през февруари т.г. Костов и Кунева - през май.
Протестът от юни се спихна след като загуби гражданския си характер.
Единственият печеливш се оказа Реформаторският блок, но и той спря до помпа мускули с излиняването на протеста.
Вече никой не говори за Сашка Б. Президентът няма полезен ход.
Революционната ситуация живее само в репортажите и есетата по страниците на вестник "Дневник".
Окупирането на СУ май е последната карта на всички, които искат компрометираното правителство на Орешарски да си отиде и на бял кон да се върне още по-компрометираният ГЕРБ с новата патерица - РБ.
А за студентите, окупирали СУ: да сте чули да искат по-качествено образование, по-добри условия за следване, преподавателите им да не препускат от университет на университет, да спре производството на професори на килограм? Няма и да чуете. Защото не го пише в сценария.
Единственият печеливш се оказа Реформаторският блок, но и той спря до помпа мускули с излиняването на протеста.
Революционната ситуация живее само в репортажите и есетата по страниците на вестник "Дневник".
Окупирането на СУ май е последната карта на всички, които искат компрометираното правителство на Орешарски да си отиде и на бял кон да се върне още по-компрометираният ГЕРБ с новата патерица - РБ.
А за студентите, окупирали СУ: да сте чули да искат по-качествено образование, по-добри условия за следване, преподавателите им да не препускат от университет на университет, да спре производството на професори на килограм? Няма и да чуете. Защото не го пише в сценария.

По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
nikita 333 написа:А за студентите, окупирали СУ: да сте чули да искат по-качествено образование, по-добри условия за следване, преподавателите им да не препускат от университет на университет, да спре производството на професори на килограм? Няма и да чуете. Защото не го пише в сценария.
Ако бе чел декларацията щеше да знаеш,че окупация е заради ниския морал на проф. Димитър Токушев(председател на Конституционния съд и преподавател в Юридическия факултет на Софийския университет).Студентите повече не искат хора с нисък морал да ги обучават и да взимат съдбовни за страната ни решения.Само така ще се постигне по-качествено образование.
П.П.
Дано сега подкрепиш студентите в техните справедливи искания!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Здравейте, завръщам се от (не)заслужена почивка и реших да се включа към дискусията
Първо, студентите могат да протестират, не е най-правилния начин това, но както знаем отчаяните времена изискват отчаяни решения. Второ, пича с микренския аватар, струва ми се, че недоволството ти е продиктувано от факта, че може да загубиш 200-300 лева
Не отдавай толкова голямо значение на парите. Трето, не съм очаквал, че Кашчей може да е толкова заблуден, просто нямаше никакви индикации. Как може да си помислиш въобще, че сегашното правителство не е корумпирано. Интересите винаги играят, и при Бойко, и сега, как реши, че старите муцуни Станишката, Местан, Бисеров, Орешарски и сие, са света вода ненапита? И има ли човек въобще нещо в главата, ако мисли, че е така?
Истината, драги съфорумци е, че трябва да се излезе на общонационален и в случая - НЕмирен протест. Аз не съм овца, за да протестирам мирно. Тези хора ме еба*ат вече 25 години и мисля, че времето им идва. Трябва да се изсипем 100-200 хиляди в София и да започнем да окачваме хора по уличните лампи
Мога да ви изготвя цял списък с такива, които го заслужават. Само тогава, следващите управляващи ще имат страх от народа и ще си знаят мястото.

Леевски, оле

- GA_ veliki
- Контакти:
restless написа:Това сме го правили (аз в това число) още 89-та...
Резултата се вижда.
Ефект - нула. "Приказка за стълбата" важи със страшна сила и днес.
Тогава нищо не направихме...14 дек.89 беше момента, вече ще е много трудно
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
Прав си за 100 - 200 хил. души , но как да стане ! Не че не е възможно , но трябва правителството да направи много по сериозен гаф от този с Пеевски за да излязат толкова хора ! Просто тогава някой изпусна момента да изкара 100-200 хил. и успя да ги докара до 2-3 хил
Сега вече е изключително трудно или трябва много пари за да изкараш толкова много хора на протест ! Нечие недалновидност изпусна да катурне Орешарски когато можеше - сега вече е късно и ще бъде много трудно да стане !

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- GA_ veliki
- Контакти:
nikita 333 написа:ГЕРБ се провали през февруари т.г. Костов и Кунева - през май.
Седенкаджията не е ли компрометиран?Ааа не той е целия в бяло
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
batmanlevski написа:твърдо за студентите които искат да учат,а не за тези дето им дават по някой керлив лев за да крякат против България ,това студенти ли са или проституиращи
Какво учат? Нали качеството на образованието пада?Кухи заучени фрази, не си партийно събрание.Един бивш колега, вече на запад, каза :"От моя випуск я има 10% да стават я не, другите въобще не знаят и какво учат даже."Така, че по полека
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
КНДР написа:Тези деца са платени от централата на ГЕРБ, няма да се учудя и ако членуват в опозоционни партии, или са партийни чеда. Напълно съм съгласен с мнението ти !
"контра протестиращите " са платени СерГей(евреин) и пеевски (откровен *******)
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"