Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 17:32

Б.Б. е заявил току що,че утре нито един от групата няма да се регистрира в парламента!Сега всичко е в ръцете на Атака!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 17:33

Голе,нови избори в момента братле,едва ли ще променят много ситуацията....ГЕРБ пак няма да съберат повече от 110.
Последна промяна от dunavfc на 28 май 2013 17:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Мнениеот Robbery » 28 май 2013 17:33

Както са казали някои хора. "Собствената свобода свършва там, където започва свободата на другите хора." Нека вместо да махат този закон, да направят някои заведения за пушачи. Тогава всеки сам да си преценява къде иска да ходи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 28 май 2013 17:33

аз вече свикнах да не пуша в заведенията .. така че и да върнат старото няма значение.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 28 май 2013 17:35

Robbery написа:Както са казали някои хора. "Собствената свобода свършва там, където започва свободата на другите хора." Нека вместо да махат този закон, да направят някои заведения за пушачи. Тогава всеки сам да си преценява къде иска да ходи.

Много точно си го казал. Авторът на темата е задал по много некоректен начин въпросите! Аз съм пушач, но на детски площадки и в сладкарници не пуша. Виж в кръчми и кафенета- ДА! Там деца няма!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:35

Честно казано нещо не ви разбирам...уж всички сте върли демократи,гербериантикомунисти и какви ли не,а в същия момент сте против либерализирането на един дискриминационен закон :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 17:35

@dunavfc
Колкото-толкова!Дано в парламента влезне и друга дясна партия и така да се отстрани БСП/ДПС от властта.
Последна промяна от GOLEADOR на 28 май 2013 17:37, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 17:36

Robbery написа:Както са казали някои хора. "Собствената свобода свършва там, където започва свободата на другите хора." Нека вместо да махат този закон, да направят някои заведения за пушачи. Тогава всеки сам да си преценява къде иска да ходи.

Пич,ама нямам как да сравняваш свободата,която се полага безкористно за всеки с това дали ще има възможност някой да пуши или не....Давам за 250 пример и ще го давам,докато някой не ме опровергае.Аз мога ли да отида в някое заведение и спокойно да си мастурбирам ,без никой да ме притеснява ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 17:37

CTAHKO написа:Честно казано нещо не ви разбирам...уж всички сте върли демократи,гербериантикомунисти и какви ли не,а в същия момент сте против либерализирането на един дискриминационен закон :lol:

Когато ти ми разрешиш да се исера на масата ти или да се изпикая в басейна докато ти си вътре,тогава и аз ще бъда либерален към една такава идея ;)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 май 2013 17:38

E това ли е най важното за държавата, голямо бързане да направят кефа на всички пушачи и ресторантьорския бизнес , че пак навсякъде да се осмърди,лошо почва този парламент никаква приемственост в политиката.Ами това беше един малкото закони които адмирирам че Герб въведоха и наистина беше правилен с мисъл за здравето на хората и бъдещите поколения.Направо съм възмутен от недалновидната политика с която тръгва БСП управлението си че даже и Атака и те подкрепят,ами направете проучване анкети вижте какво е съотношението на тия които подкрепят закона да остане и колко да отпадне и тогава отменяйте.Тия хора не мислят с главите си. За майките може да се отложи закона за октомври увеличението от 240 на 310 обаче за цигараджиите бързаме веднага.

Върни се в “Свободна зона”