АНКЕТА: Кой е най-добрият министър-председател досега?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Най-добрият министър-председател

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: АНКЕТА: Кой е най-добрият министър-председател досега?

Мнениеот Foreigner » 20 фев 2013 23:20

bistan75 написа:Самият факт че има гласували за Станишев говори колко увредена нация сме.

То що некадърници набута в администрацията кво няма да си гласуват за него. Те даже си имат и протестанти на заплата. :)
Виж колко има за Виденов - като по онова време им е казано да продават квото могат и да обръщат в долари... после знаеш ли колко доволни бяха...
...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2013 23:34

russia написа:Абе и ти го знаеш качеството какво е и колко е, ама айде, ще замълчим! От толкова много качество се налага да се менкат едни и същи муцуни! От същото качество се гради и нац.отбор по футбол и т.н.! Въобще...качество да искаш! Щом китайците вече претендират за качество, що не вземем да внасяме политици и футболисти? Току виж произлязло нещо наистина качествено! :)

Ми прав си...Кво да направим, нещо трябва да сглобим в момента. Щом Чуйков се е справил в онази безнадеждна ситуация, ние ли не можем, да му еб. м......а? Ний ли сме вечните неудачници? Те са направили немислимото, ние защо да не направим нормалното?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Най-добрият министър-председател

Мнениеот Foreigner » 20 фев 2013 23:48

Кашчей написа:Магарето е сложено за "чужденци", като теб.Обясни ми моля те, какво е това превъплъщение у един човек, кандидат за член на БКП през 1989-а, който 3 години по-късно е министър на финансите и твърди, че една парична реформа ще струва скъпо на България (естествено тогава щяха да горят партийните пари), а 7 години по-късно, след период на почти хиперинфлация, паричната реформа беше евтина за страната.. но тогава горяха други пари, не тези, които трябваше да изгорят през 92-а.

Дребните вложители са тези, които правят капитала на банката, защото няма банка, която да съществува само с 10-15 едри вложители.. колкото и пари да са вложили в нея.Артър Хейли много добре е описал нещата с дребните вложители и паниката за спестяванията.
За реформите и приватизациите няма да говоря.Само слотът за Хийтроу струваше повече от цената , която получи България за БГА "Балкан".

Само дето няма капаци магаренцето, но както и да е.
Няма никакво превъплъщение в човека. През 1983 кандидатства за доцентска длъжност, но изискването е да е член на бкп. Като научен консултант на Научноизследователския институт по прогнозиране на социално-икономическото развитие участва в разработването на прогнози за развитието на Националния стопански комплекс за нуждите на Държавната планова комисия и Министерския съвет. През този период той активно е разработван от „Държавна сигурност“ за възгледите му за пазарната икономика, определени като антикомунистически.
Какви са точно тези фантасмагории от 1992 за парични реформи и през 1997. Не слушал май внимателно на сбирката.
Стига с тея "дребни вложители", комунистите изнесоха всички капитал на България и го раздадоха на "наши другари", става въпрос за милиарди по онова време... големият патриот мрънка, че гръмнал с 1000лв от 1996 и то пак по тяхна вина.
БГА "Балкан" е продадена изгодно!!! Ако не я беше продал, трябваше да се обяви в ликвидация и вместо да вземем 200хил щяхме да платим 20млн. Давам пак линк как Костов прецака Заеви Груп и точно затова съдиха държавата за 200млн, ама не им мина номера. http://news.ibox.bg/news/id_345862328

п.с. Писна ми на "различни" потребители през "различни" интервали от време да им се обяснява едно и също... и те пак да си говорят квото са назубрили на семинарите.
...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 фев 2013 00:51

Личното ми мнение,че най-добрия беше Командир Костов.Той пое държава в банкрут и я предаде на Кобурга,който стартира масовото крадене.Бих казал,че ако Костов нямаше 2 черни точки - Майкъл Чорни и БГА Балкан(за Балкан трябва да бъде съден) би бил и най-добрия държавник от 44-та насам.Факта,че беше заритал мутрите,които правеха пътеки до Мадрид да лижат гъза на Кобурга като Илия Павлов и Г.Илиев говори само по себе си за курса на полититката му.

А най-лошия?Учудвам се,че наричате Жан Виденов честен!Може да не е крал пари за себе си,но той е ДЪРЖАВНИК на най-висш пост и от чиито действия и БЕЗДЕЙСТВИЯ зависи цялата страна.Кибиченето на партийни събрания с издухани червени дядки,оставянето да дърпат конците Любен Гоцевци,Никола Дамяновци и прочее,оставяне на мутрите да развият мощни престъпно-рекетьорски групировки вместо да ги смаже с кръв до последния мутрафон....позволяването на възникване на пирамиди-банки,след като и малоумен би разбрал,че 133% лихва не може да се плати и,че това е кражба....Всичко това Виденов го знаеше,а не направи нищо!Учудвам се,че има опити да се даде индулгенция на неговото ПРЕСТЪПНО поведение.Млад или не,шушумига или не,НЯМАШ право на такива грешки,които и днес са актуални - бедността води началото си от пирамидите му,а мутрите се създадаха също тогава.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 фев 2013 01:22

favaca8888 написа:абсолютно, тон глупости.
на тези дето ми разправят за вицовете да изгледат предаването на кеворк с жан виденов.
в никакъв случай не го защитавам.

Да гледам значи предаване с един агент на ДС, който интервюира тотално провалил се политик, също агент на ДС - ами не, мерси, имам някакъв лимит, непозволяващ ми да си го причиня ;)
Изображение

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 21 фев 2013 01:52

Има 7 гласа за АНДРЕЙ ЛУКАНОВ!!!!! Всяка простотия може да има някакво обяснение, но това просто е върха. Народът си заслужава всичко, което му се случва - това е заключението от мненията в тази тема.
Има едно правителство, при което разликата в икономиката ни, доходите ни, международните ни позиции, в началото и в края на мандата му е колосална. Има едно правителство, което изкара пълния си мандат без протести. Има едно правителство, чийто наследник дойде на власт, като отчаяно твърдеше, че ще продължи успешната му политика.
Всички се досещате кое правителство имам предвид, нали? Това е показателно.
Не искам да идеализирам или обожествявам Костов, и той е работил и за собствените си интереси, без съмнение. Но някои очевадни неща не могат да бъдат отречени. Всъщност очевидно могат - от най-лесно манипулируемия народ, който някога е съществувал.

Подкрепям във висока степен мненията на Viktor4o_Rs и Foreigner. Обяснили са някои неща.

P.S. И още едно допълнение. Костов всъщност има една огромна вина към всички нас. От него тръгна разпадането на СДС и лично аз продължавам да съм му бесен за това. Вижда се България без СДС не я чака нищо хубаво, не и на този примитивен етап на развитие на обществото.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 21 фев 2013 02:03

Не знам дали по тази причина може да се определи кой е най добрият министър-председател но аз гледам кога през тези години съм успявал да заделя пари за почивка период в който съм имал най много доходи,за някои може да звучи парадоксално но ето кои са тези години 1994,1995,1996 2006,2007,2008,2009,не искам да вкарвам никакъв политически привкус ,просто споделям който както иска да си го тълкува.Преди 1990 е ясно тогава се ходеше всяка година на почивки но това е друг въпрос.Нямам нищо общо с БСП ,просто сигурно е някаква случайност което се е случило.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 21 фев 2013 12:57

И така, като се питаме кой е най-добрият премиер, да направим един тест. Какъв е вашият идеален кандидат за премиер! Ще ви дам няколко възможности! Това е и по-повод някои изказвания, как трябвало да се назначавали само честни хора. Та се чудя, как определяте кой е по-честен и добър!

Кандидат 1- Нееднократно е бил забелязван в компанията на кредитни милионери и бивши бандити. Физически нездрав. Имал е две любовници. Закоравял пушач. Изпива 8-10 мартинита всеки ден.

Кандидат 2- Двукратно изгонен от работа. Има навика да спи до обяд. В училище е употребявал наркотици. Всяка вечер изпива бутилка коняк.

Кандидат 3- Има бойни награди за мъжество и героизъм. Вегетарианец. Не пуши. От алкохолните напитки от време на време употребява само бира. Никога не е бил замесен в подозрителни контакти с мафията, рецидивисти, пране на пари или други незаконни действия. Живее скромно.

Може да им слагате имена, ако искате

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 фев 2013 13:56

Viktor4o_Rs написа:Ако ченгетата от ДС не бяха спретнали номера с педала от Мадрид, Костов взимаше втори мандат и правеше България цветуща държава, много по-добра отколкото е днес ;) Уви, комунягите и ченгетата не позволиха, сърдете се на тях ...

Ти наистина ли вярваш на тези глупости ?? ... :shock:

Аз пък твърдя, че ако НДСВ бяха успели да управляват самостоятелно 2-ри мандат, сега щяхме да сме на нивото, минимум на Италия и Испания.
Предпоставките за това бяха на лице - Най голям % на инвестиции през тяхното управление.
Най-голям ръст на заплатите
Най-голяма покупателна способност
Най-ниска инфлация
Най-нисък % на безработицата ( рекордно нисък от освобождението )
Най-голям ръст на малкият и среден бизнес.

А Държавата, с която се съревновавахме - Румъния, когато НДСВ дойдоха на власт бяхме на едно ниво, след 4-те години им бяхме дръпнали до толкова, че от ЕС искаха да ни разделят в пред-присъединителният процес, защото те ни дърпаха назад.
Сега къде са румънците ...

Стига сте плещели глупостите на хората, които считате за светци.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 фев 2013 13:59

ЕМИЛ написа:Софиянски за кратко време възроди София и от там настроението в народа .

И моят избор пада на Софиянски.

Действително неговият служебен кабинет направи чудеса.
Въпреки, че след дъното, на което ни бяха набутали БСП, трудно бихме могли да сме по-зле, но темповете на растеж и нормализиране на ситуацията при Софиянски и правителството му, бяха значителни, дори изнендващи. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”