Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Войната в Украйна

Мнениеот ReBorn1982 » 19 юли 2024 19:34

Soulen написа:Имало е скандален расизъм към всякакви азиатци след Виетнам.

И защо ??! ... Виетнам ли е нападнал САЩ ??! ... или САЩ се е набъркал по виетнамските земи и трепе наред невинни хора там ??! ... знаеш ли какви гадости извършват САЩ във Виетнам ??!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 19 юли 2024 21:10

nghcvth написа:
Украински дрон порази днес манастир в руската Курска област и уби един човек, предаде Ройтерс, като се позова на съобщение на областния управител Алексей Смирнов в платформата „Телеграм“.
Каналът на медия „Маш“ написа в „Телеграм“, че около 8:30 ч. местно време е загинал 60-годишен местен жител, след като дрон изстрелял осем снаряда по манастира „Св. Николай Белогорски“ в село Горнал, близо до границата с Украйна.
Украинските власти не са коментирали информацията за нападението. Ройтерс отбелязва, че не може да я провери по независим начин.
Подобно на други граничещи с Украйна райони, Курска област често е обект на нападения от силите на Киев. Във вторник атака с дрон предизвика пожар във фабрика за електрическа апаратура в град Коронево, но нямаше жертви.
Според „Маш“ в предишна атака на манастира през август миналата година е пострадало дете.

Мръсна сган.

Не те видях да хленчиш тук, що така бе "неутралният"?

Руснаците стреляха по Святогорската лавра на Украинската православна църква, 7 са ранени

Седем бежанци бяха ранени при обстрел от руски войски на Свето-Успенската Святогорска лавра в Донецка област. Сутринта на 4 май руските въоръжени сили нанесоха въздушен удар по Святогорск, област Краматорск. Успенската Святогорска лавра, която сега е убежище за бежанци от руската въоръжена агресия, беше обект на атака. Освен братството, в лаврата живеят 300 бежанци, включително 50 деца. Всички жители работят за отстраняване на последствията от взрива. В резултат на обстрела на територията на манастира е повредена сградата на общежитието, ранени са 7 цивилни.

Руска ракета унищожи олтара на Преображенската катедрала в Одеса

Изображение

Руска ракета e унищожила централния олтар на Преображенската катедрала в Одеса, в резултат на което храмът е частично разрушен. Това съобщават от Одеската епархия.

"През нощта по време на руската терористична атака срещу град Одеса, вражеска ракета улучи Преображенската катедрала. Ракетата порази директно централния олтар, в резултат на което сградата на катедралата и трите долни етажа бяха частично разрушени, а интериорът и иконите бяха значително повредени", се казва в съобщението. Отбелязва се, че помещения в долната част на катедралата са били унищожени. Уточнява се, че в катедралата е пострадал един охранител.

"Одеската епархия на Украинската православна църква още веднъж осъжда агресията на Русия срещу Украйна, този терористичен акт срещу главната светиня и духовното сърце на град Одеса - катедралата "Свето Преображение Господне", около която живеят мирни граждани, а самата катедрала по никакъв начин не е свързана с военни съоръжения", допълват от епархията.

След нощната ракетна атака центърът на Одеса е в развалини. "Унищожени са 6 жилищни сгради, включително и многоетажни жилищни блокове. Пострадали са два архитектурни паметника. Десетки коли са повредени. Много сгради са със счупени прозорци, повредени покриви и фасади", съобщи председателят на Одеската областна военна администрация Олег Кипер. Няколко улици в центъра на Одеса са затворени за движение, градските комунални служби отстраняват последствията от взривовете.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 юли 2024 23:52

nghcvth написа:Мръсна сган.

Е това го повтарям от 20 години... ама какво да се прави, прасета. Почнаха война. Докато не се разпаднат на Московски държави, все така ще е :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 юли 2024 00:46

JimBeam написа:
nghcvth написа:
Украински дрон порази днес манастир в руската Курска област и уби един човек, предаде Ройтерс, като се позова на съобщение на областния управител Алексей Смирнов в платформата „Телеграм“.
Каналът на медия „Маш“ написа в „Телеграм“, че около 8:30 ч. местно време е загинал 60-годишен местен жител, след като дрон изстрелял осем снаряда по манастира „Св. Николай Белогорски“ в село Горнал, близо до границата с Украйна.
Украинските власти не са коментирали информацията за нападението. Ройтерс отбелязва, че не може да я провери по независим начин.
Подобно на други граничещи с Украйна райони, Курска област често е обект на нападения от силите на Киев. Във вторник атака с дрон предизвика пожар във фабрика за електрическа апаратура в град Коронево, но нямаше жертви.
Според „Маш“ в предишна атака на манастира през август миналата година е пострадало дете.

Мръсна сган.

Не те видях да хленчиш тук, що така бе "неутралният"?

Руснаците стреляха по Святогорската лавра на Украинската православна църква, 7 са ранени

Седем бежанци бяха ранени при обстрел от руски войски на Свето-Успенската Святогорска лавра в Донецка област. Сутринта на 4 май руските въоръжени сили нанесоха въздушен удар по Святогорск, област Краматорск. Успенската Святогорска лавра, която сега е убежище за бежанци от руската въоръжена агресия, беше обект на атака. Освен братството, в лаврата живеят 300 бежанци, включително 50 деца. Всички жители работят за отстраняване на последствията от взрива. В резултат на обстрела на територията на манастира е повредена сградата на общежитието, ранени са 7 цивилни.

Руска ракета унищожи олтара на Преображенската катедрала в Одеса

Изображение

Руска ракета e унищожила централния олтар на Преображенската катедрала в Одеса, в резултат на което храмът е частично разрушен. Това съобщават от Одеската епархия.

"През нощта по време на руската терористична атака срещу град Одеса, вражеска ракета улучи Преображенската катедрала. Ракетата порази директно централния олтар, в резултат на което сградата на катедралата и трите долни етажа бяха частично разрушени, а интериорът и иконите бяха значително повредени", се казва в съобщението. Отбелязва се, че помещения в долната част на катедралата са били унищожени. Уточнява се, че в катедралата е пострадал един охранител.

"Одеската епархия на Украинската православна църква още веднъж осъжда агресията на Русия срещу Украйна, този терористичен акт срещу главната светиня и духовното сърце на град Одеса - катедралата "Свето Преображение Господне", около която живеят мирни граждани, а самата катедрала по никакъв начин не е свързана с военни съоръжения", допълват от епархията.

След нощната ракетна атака центърът на Одеса е в развалини. "Унищожени са 6 жилищни сгради, включително и многоетажни жилищни блокове. Пострадали са два архитектурни паметника. Десетки коли са повредени. Много сгради са със счупени прозорци, повредени покриви и фасади", съобщи председателят на Одеската областна военна администрация Олег Кипер. Няколко улици в центъра на Одеса са затворени за движение, градските комунални служби отстраняват последствията от взривовете.

Неутрално руско прасе няма.
Сееш вятър, жънеш бури.
Руска ракета порази детска площадка в украинския град Николаев в южната част на страната и уби дете и двама възрастни, предаде Ройтерс
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 20 юли 2024 01:09

Какво е направил Христос на тази ситуция, щом я е позволил значи планира отговор. Гони фарисеите от храма, но печели от тях...ако не печелиш от тях, ще се бориш с другите и с всеки възможен начин...основата на глупостта е в идеализма...твоята свобода просто ни донесе повече гняв и омраза , идиот, който вярва че може да спаси много хора.. а дори и себе си не е успял-.С един куршум в главата няма Лазар, а само надеждата за него.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 юли 2024 12:52

Thsmith написа:

Е това го повтарям от 20 години... ама какво да се прави, прасета. Почнаха война. Докато не се разпаднат на Московски държави, все така ще е :lol:

Много сте ми интересни..Ти..Навияча..Иван..Пуйола..Играта и другите американофили ..Значи мразим руснаците..защитаваме украинците щото видиш ли США са с тях...МИ ТЕ ВСИЧКИТЕ СА РУСНАЦИ БРЕ..БРАТЯ..Кой почна войната е ясно..США ..още 50-те години насаждайки нацизма в Украина..Другото е следствие Смити..НЕ са прей на улав..Та кои са прасета последно..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юли 2024 13:57

icko65 написа:
Thsmith написа:

Много сте ми интересни..Ти..Навияча..Иван..Пуйола..Играта и другите американофили ..Значи мразим руснаците..защитаваме украинците щото видиш ли США са с тях...МИ ТЕ ВСИЧКИТЕ СА РУСНАЦИ БРЕ..БРАТЯ..Кой почна войната е ясно..США ..още 50-те години насаждайки нацизма в Украина..Другото е следствие Смити..НЕ са прей на улав..Та кои са прасета последно..

Знам, че препарата за вана е оказал съответните вреди и ти е трудно, но
- не съм никакъв "фил"
- да мразя ватниците
- не ми пука особено за урките, освен ако не унищожават ватници
- сша пък какво трябва да е? Неграмотно използване на ш вместо щ или някоя друга имитация на циганин? :lol:
- твоите семейни отношения са си лична работа, повечето хора не искат да имат прасета за "братя"
- Да, ясно е кой почна войната. Не е ясно обаче защо Ватниците почнаха войната.

:lol:
нацизма :lol:

Дееба и тоя Хитлер, как една хубава работа не можа да свърши като хората. Да ни беше отървал от тези, а оцелелите да ги беше изхвърлил отвъд урал :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 юли 2024 15:29

Thsmith написа:
icko65 написа:
Thsmith написа:

Знам, че препарата за вана е оказал съответните вреди и ти е трудно, но
- не съм никакъв "фил"
- да мразя ватниците
- не ми пука особено за урките, освен ако не унищожават ватници
- сша пък какво трябва да е? Неграмотно използване на ш вместо щ или някоя друга имитация на циганин? :lol:
- твоите семейни отношения са си лична работа, повечето хора не искат да имат прасета за "братя"
- Да, ясно е кой почна войната. Не е ясно обаче защо Ватниците почнаха войната.

:lol:
нацизма :lol:

Дееба и тоя Хитлер, как една хубава работа не можа да свърши като хората. Да ни беше отървал от тези, а оцелелите да ги беше изхвърлил отвъд урал :lol:

США е същото като Ватникленд..като Сейнт Питсбърг..Фил си но не си го признаваш.За мен не е проблем.Обичам Русия..руснаците.. естествено след България и българите.Не както твърди Гейма/сякаш е в мен/че сляпо сме за Русия и предаваме България.Моите семейни отношения не съм ги визирал..Казах че руснаци и украинци са братя...Та пак...Кои са прасетата..Май тия които ги насъскаха един срещу друг
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 юли 2024 17:10

Родствените/семейни вражди са едни от най-големите по света, така че били братя е още по зле за развитие на отношенията им.
Обикновено същите започват заради наследство.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юли 2024 18:17

icko65 написа:Много сте ми интересни..Ти..Навияча..Иван..Пуйола..Играта и другите американофили
Няма "американофили" тук.
Можеби като изключим "Пацето", но при него е ясно - живее в Щатите и те са неговият дом сега.

Повечето "западнофили" тук, сме на мнение, че България се развива и ще се развие много по-добре, ако има приоритетни отношения със силните на деня, а именно - Западът.
Аз лично нямам против взаимно-изгодни отношения с Русия, но не с настояща, управлявана от мафиоти, чиито мнение за България, народът ни, културата и историята ни, е крайно негативно. Да не кажа - подигравателно !
А за съжаление, появата на една по-добра за нас Русия, минава през сриването на настоящата... По някакъв начин.
Русофилите така и не можете ( можеби НЕискате ) да схванете, че настояща Русия няма как да ни е полезна.
Напротив, вредна е с процесите, които прокламира и дори финансира.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”