Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Като казахте бележки един олигофрен от стария клас там където на бележката трябва да се пише ови беше писал болен от рак на х*я ама не ти го препоръчвам защото после го изгониха от даскалото 

- Red_Girl
- Контакти:
Добро утро и от мен!! Днес последен ден на лекции и после малко почивка.
Поздрав с радио Енерджи, ако някой го слуша. Пускат адските песнички..

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Добро утро и от мен!! Днес последен ден на лекции и после малко почивка.![]()
![]()
Северняшки ?
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!
we are the champions написа:Като казахте бележки един олигофрен от стария клас там където на бележката трябва да се пише ови беше писал болен от рак на х*я ама не ти го препоръчвам защото после го изгониха от даскалото

Другия вариант е да отида на даскало да кажа че съм си изкълчил глезена и да ми даде бележка да мога да отида до поликлиниката

WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!
- ralka_levskarka
- Контакти:
ChelseaCL написа:we are the champions написа:Като казахте бележки един олигофрен от стария клас там където на бележката трябва да се пише ови беше писал болен от рак на х*я ама не ти го препоръчвам защото после го изгониха от даскалото
![]()
![]()
![]()
![]()
Другия вариант е да отида на даскало да кажа че съм си изкълчил глезена и да ми даде бележка да мога да отида до поликлиниката
И как с изкълчен глезен ще отидеш до даскало?

- South_Park
ralka_levskarka написа:ChelseaCL написа:we are the champions написа:Като казахте бележки един олигофрен от стария клас там където на бележката трябва да се пише ови беше писал болен от рак на х*я ама не ти го препоръчвам защото после го изгониха от даскалото
![]()
![]()
![]()
![]()
И как с изкълчен глезен ще отидеш до даскало?![]()
Кола,такси,авто-стоп, на конче и т.н.

Последна промяна от South_Park на 30 апр 2013 11:14, променено общо 1 път.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
ralka_levskarka написа:ChelseaCL написа:we are the champions написа:Като казахте бележки един олигофрен от стария клас там където на бележката трябва да се пише ови беше писал болен от рак на х*я ама не ти го препоръчвам защото после го изгониха от даскалото
![]()
![]()
![]()
![]()
И как с изкълчен глезен ще отидеш до даскало?![]()
Имали сме физическо и съм стъпил на криво бе душа

- we are the champions
- Контакти:
Като не ти се ходи си стой у вас никой нищо няма да ти каже за 1 ден.
- Red_Girl
- Контакти:
ChelseaCL написа:Red_Girl написа:Добро утро и от мен!! Днес последен ден на лекции и после малко почивка.![]()
![]()
Северняшки ?
Ооо да..

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

we are the champions написа:Като не ти се ходи си стой у вас никой нищо няма да ти каже за 1 ден.
Кажи го на НТГ Пловдив