Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 09 сеп 2015 01:14

Кашчей написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:Срам! Срам! Срам! Да пречим на някой да воюва срещу ИД, даже и 2 терориста да убие, само защото от амбасадата ни наредиха така. Срам!

Ти си срам за форума. Откъде знаеш какво е имало в тия самолети и каква точно е целта им?

Аха, а през 99-а сигурно не знаехме какво има в натовските самолети, та им дадохме коридор за Югославия, без дори да сме членове на НАТО, а Гърция не даде. Сега обратното-Гърция дава, а ние се правим на по-католици и от папата. Наистина е срам!

В мое лице няма да намериш състрадание за сърбите. Виж, 1982 ще се съгласи с теб. Кажи ми според теб - защо Русия ще прави толкова дълъг маршрута, след като има много по-преки линии за преминаване? Предвид обтегнатите отношение между ЕС/НАТО и Русия, как точно са си представяли руснаците, че ще премине искането им без целия този цирк? За мен просто са си търсели причина, за да предприемат мерки срещу нашите "неприятелски действия", каквото беше официалното руско обръщение по този въпрос.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2015 01:19

diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:Срам! Срам! Срам! Да пречим на някой да воюва срещу ИД, даже и 2 терориста да убие, само защото от амбасадата ни наредиха така. Срам!

Ти си срам за форума. Откъде знаеш какво е имало в тия самолети и каква точно е целта им?

Аха, а през 99-а сигурно не знаехме какво има в натовските самолети, та им дадохме коридор за Югославия, без дори да сме членове на НАТО, а Гърция не даде. Сега обратното-Гърция дава, а ние се правим на по-католици и от папата. Наистина е срам!

В мое лице няма да намериш състрадание за сърбите. Виж, 1982 ще се съгласи с теб. Кажи ми според теб - защо Русия ще прави толкова дълъг маршрута, след като има много по-преки линии за преминаване? Предвид обтегнатите отношение между ЕС/НАТО и Русия, как точно са си представяли руснаците, че ще премине искането им без целия този цирк? За мен просто са си търсели причина, за да предприемат мерки срещу нашите "неприятелски действия", каквото беше официалното руско обръщение по този въпрос.

Полетът София- Пекин директно ли се извършва? А и на мястото на руснаците бих направил същото, след като насреща имам мекотело. То затова и американците действат така-с такъв Президент, Премиер и Парламент-така се действа!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 сеп 2015 01:24

Кашчей написа:Полетът София- Пекин директно ли се извършва? А и на мястото на руснаците бих направил същото, след като насреща имам мекотело. То затова и американците действат така-с такъв Президент, Премиер и Парламент-така се действа!

Разстоянието като от София до Пекин ли е? А тези военни самолети дали не са пригодени за дълги полети? Но съм съгласен с последното ти изречение.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2015 01:55

diplomat написа:
Кашчей написа:Полетът София- Пекин директно ли се извършва? А и на мястото на руснаците бих направил същото, след като насреща имам мекотело. То затова и американците действат така-с такъв Президент, Премиер и Парламент-така се действа!

Разстоянието като от София до Пекин ли е? А тези военни самолети дали не са пригодени за дълги полети? Но съм съгласен с последното ти изречение.

Разстоянието няма значение. Това не са директни полети. Ако територията над която биха летели, напускайки турското въздушно пространство, е заета от ИДИЛ? Дали си струва да рискуват транспортни самолети. Тук не говорим за бойна авиация май 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 сеп 2015 02:14

Кашчей написа:
diplomat написа:

Разстоянието няма значение. Това не са директни полети. Ако територията над която биха летели, напускайки турското въздушно пространство, е заета от ИДИЛ? Дали си струва да рискуват транспортни самолети. Тук не говорим за бойна авиация май 8-)

Е нали са партия с Иран, не става ли оттам? Хем да ударят рамо на Техеран. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2015 02:15

Кашчей написа:
1982 написа:
FLANKER написа:Второ:Дипломате,82-ка,естествено е , че Русия ще поддържа управлението на Асад.Тя има договори за доставка и обучение на сирийски войници с тези оръжия..

Разбира се, за Русия е естествена всяка намеса в чужди държави, а когато САЩ правят същото, те са убийци, империалисти, колонизатори и агресори.

Двоен аршин като за учебник.

Викаш, ако някой твърди обратното, тогава аршинът е единичен-САЩ могат да се месят по цял свят, а Русия не може по границите си 8-)
Не, че е правилно, но хайде да уеднаквим аршините. Никой не обръща внимание на френските войски в Мали и ЧАД, на белгийските в Конго..........

Не знаех, че Сирия е по границите на Русия, но щом казваш ...... важно е винаги за Русия и нейните намеси в чужди държави да има винаги оправдание.

И не виждам някой някъде да пише, че САЩ е правилно да се месят по целия свят, не си съчинявайте.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2015 02:17

Русия си защитава марионетката Башар Асад, а не бори никакъв тероризъм. Стига евтина демагогия.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2015 02:19

Кашчей написа:
diplomat написа:

През Кавказ и Иран има много попряк път за заобикаляне на Турция. Защо не минат оттам мазните руснаци.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 сеп 2015 05:12

Хич не ми харесва това и дано нещата не ескалират допълнително. Приликите с края на 80 започват да стават твърде много. За момента оставаше само руска инвазия в арабския свят и картинката става 1 към 1.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 сеп 2015 10:53

1982 написа:

Русия си защитава марионетката Башар Асад, а не бори никакъв тероризъм. Стига евтина демагогия.

"Марионетката" Башар Асад е законен президент на Сирия :!: Подкрепяната от САЩ "умерена опозиция" какви доводи има, с какво заслужава да е на власт :?: При едни честни избори, с международни наблюдатели, каквито Асад се съгласи да проведе, дали тая опозиция ще вземе 10% :?: При диктатура и еднопартийна система, дори да има избори, хората няма да гласуват различно :!: Какво стана на първите избори след промените в България - кой ги спечели :?: С какво право смяташ, че "марионетка на Щатите" би била по-добра от "руската марионетка Асад" :?: Тука влизаш в типично комунистическо русо - "Американските марионетки - най-добрите марионетки в света" :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”