Red_Girl написа:Подписа ми е идеален!
С риск да се повторя, личи си от кои си...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Подписа ми е идеален!
siniq_fen написа:Аз с ръка на сърцето си признавам, че целия замисъл и идея на това "Север" ми е безкрайно далечно...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:siniq_fen написа:Аз с ръка на сърцето си признавам, че целия замисъл и идея на това "Север" ми е безкрайно далечно...
Еми да... много е сложно за вас.. Едно платно не можете да опънете правилно, камоли нещо подобно да пробвате..А се опитвате иначе да се заяждате.
siniq_fen написа:Аз с ръка на сърцето си признавам, че целия замисъл и идея на това "Север" ми е безкрайно далечно...
Rivaldo10 написа:siniq_fen написа:Аз с ръка на сърцето си признавам, че целия замисъл и идея на това "Север" ми е безкрайно далечно...
Северната трибуна, те го редиха около 30 минути и май никой от нашият сектор не разбра, че се опитват да изпишат нещо. Накрая издълбаха дъното и си пуснаха хореото с фотошоп, за да си прикрият огромната си некадърност. Световният идиотизъм не води към нищо добро.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 20 госта