Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот fr3ak_boy » 29 апр 2013 17:42

Като неутрален фен бих казал, че и двете хореографии не бяха кой знае колко добре направени и замислени.
По десетобалната система:
2.5 - 3 за ЦСКА
3 - 3.5 за Левски
Общо взето Левски бяха по-добри, но с малко горе-долу 0.75 пункта (по десетобалната система) по-добри.
П.П. Не искам да ангажирам никого с това мнение. Казвам го като неутрален фен. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 апр 2013 17:52

Я оценки нема да давам, щото не съм гледал мача.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 апр 2013 18:24

Последните теми са само за български успехи! Това е радващо, но я че си одим.
Останете си със здраве 8-)

sandi74

Re: Българите били най-надарени на Балканите

Мнениеот sandi74 » 29 апр 2013 18:30

Rafa написа:Това е защото сме продукт на Ануннаки-те 8-)Най-логичното нещо във форума е веднага след теми за извънземни раси и БФС,веднага да се появи и такава за пениси :lol: Ако не друго,поне има някаква последователност и градация 8-) Еееех мъко,мъко 8-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 апр 2013 18:33

Red Warrior написа:
tmanolov написа:
Red Warrior написа:Очаквах с нетърпение въпроса за Словения, защото бях сигурен, че някой ще го зададе. :) Словения не е толкова балканска, колкото централноевропейска държава. Според някои историци Балканите се намират под долното течение на Дунав. Даже самите словенци не се имат за балканци и са прави хората, ако питаш мен. Даже езика им повече прилича на чешки, отколкото на сърбо-хърватски. ;) Извинявай, че те лиших от чувството, че си ми показал нещо, което не съм забелязал. ;)

ама това географията не е уикипедия, шъ мъ прущаваш :mrgreen: Словения е била, е и ще бъде на Балканите, независимо дали иска или не иска. Така както Румъния е балканска държава или Турция, макар на една под 10% от територията, а на другата пос 3% от територият, да са на полуострова. География от 4-ти клас или там някъде по мое време. Самите словенци, като бит и т.н. не са балканци, така е, защото твърде дълго са били част от Унгарското кралство, Свещената римска и Хабсбургската (Австро-унгарска) империи, но генезиса им е словенски, балскански, колкото и да го отричат. Това са други теми де ;)
Сега по темата - според мен много ни свалят нивото българомохамеданите. Нищо лично срещу тях, но им е махната част от кожата, а и тя си се брои и затова сме извън десетката на европа :o Както се казва, ако не циганите, то турците със сигурност ще са виновни :lol:
П.С. Страхотен аватар - носи го с гордост, нищо, че си чорбе, мога само да те поздравя :!:

Пич, Балканите се дотам докъдето се пие боза и се плаща за тоалетна. Словенците нито са балканци по манталитет, нито по стандарт, даже езика им прилича на чешки. Колкото австрийците са балканци, толкова са и словенците.

Факт.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 апр 2013 18:34

ShooterMan написа:Аз от години думам,че македонците не са българи,ама никой не ми вярва.Е,пред доказателството на едноокия питон,най-верния белег за арийска кръв смятам,че никой няма да каже ЙОК :mrgreen: .Тези макета,сега разбираме злобата им,малки пишлета,в повечето случаи са и импотентни :).Четах една статия,че са на 1-во място...по разводи поискани от жени заради липса на качествен секс :mrgreen: .Сигурно макетата като пикат го търсят в гащите по 10 минути къде е :mrgreen:

:) :) :)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 29 апр 2013 18:49

Parmalat написа:Пиша и в секс форум.От там имаше анкета в която българските жени предпочитат" малко и спретнато пишле до 15 сантиметра" над 50% :mrgreen:.Май ги е страх от нещо по-голямо. :roll:

Тъй като уча в предимно женски клас 18 момичета на 6 момчета и съм се наслушал на какви ли не разговори особено като пуша с момичетата, тъй като съм единствено момче пушач в класа, и мога да ти кажа, че не ги е страх просто след една определена дължина удоволствието преминава в болка (техни думи, аз нямам база за сравнение :mrgreen: ). ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 апр 2013 18:52

Доколкото е вярно, че ние не сме в топ 10, заради българомохамеданите, дотолкова е вярно че македонците са с много по-ниско число заради албанците. Все пак албанците в Македония са близо една четвърт от населението.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 апр 2013 18:59

doktora25 написа:Доколкото е вярно, че ние не сме в топ 10, заради българомохамеданите, дотолкова е вярно че македонците са с много по-ниско число заради албанците. Все пак албанците в Македония са близо една четвърт от населението.

Албанците са по-добре от македонците пич, не си видял добре. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 29 апр 2013 18:59

Здравейте простолюдие
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!

Върни се в “Свободна зона”