По десетобалната система:
2.5 - 3 за ЦСКА
3 - 3.5 за Левски
Общо взето Левски бяха по-добри, но с малко горе-долу 0.75 пункта (по десетобалната система) по-добри.
П.П. Не искам да ангажирам никого с това мнение. Казвам го като неутрален фен.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Rafa написа:Това е защото сме продукт на Ануннаки-теНай-логичното нещо във форума е веднага след теми за извънземни раси и БФС,веднага да се появи и такава за пениси
Ако не друго,поне има някаква последователност и градация
Еееех мъко,мъко
Red Warrior написа:tmanolov написа:Red Warrior написа:Очаквах с нетърпение въпроса за Словения, защото бях сигурен, че някой ще го зададе.Словения не е толкова балканска, колкото централноевропейска държава. Според някои историци Балканите се намират под долното течение на Дунав. Даже самите словенци не се имат за балканци и са прави хората, ако питаш мен. Даже езика им повече прилича на чешки, отколкото на сърбо-хърватски.
Извинявай, че те лиших от чувството, че си ми показал нещо, което не съм забелязал.
ама това географията не е уикипедия, шъ мъ прущавашСловения е била, е и ще бъде на Балканите, независимо дали иска или не иска. Така както Румъния е балканска държава или Турция, макар на една под 10% от територията, а на другата пос 3% от територият, да са на полуострова. География от 4-ти клас или там някъде по мое време. Самите словенци, като бит и т.н. не са балканци, така е, защото твърде дълго са били част от Унгарското кралство, Свещената римска и Хабсбургската (Австро-унгарска) империи, но генезиса им е словенски, балскански, колкото и да го отричат. Това са други теми де
![]()
Сега по темата - според мен много ни свалят нивото българомохамеданите. Нищо лично срещу тях, но им е махната част от кожата, а и тя си се брои и затова сме извън десетката на европаКакто се казва, ако не циганите, то турците със сигурност ще са виновни
![]()
П.С. Страхотен аватар - носи го с гордост, нищо, че си чорбе, мога само да те поздравя
Пич, Балканите се дотам докъдето се пие боза и се плаща за тоалетна. Словенците нито са балканци по манталитет, нито по стандарт, даже езика им прилича на чешки. Колкото австрийците са балканци, толкова са и словенците.
ShooterMan написа:Аз от години думам,че македонците не са българи,ама никой не ми вярва.Е,пред доказателството на едноокия питон,най-верния белег за арийска кръв смятам,че никой няма да каже ЙОК.Тези макета,сега разбираме злобата им,малки пишлета,в повечето случаи са и импотентни
.Четах една статия,че са на 1-во място...по разводи поискани от жени заради липса на качествен секс
.Сигурно макетата като пикат го търсят в гащите по 10 минути къде е
Parmalat написа:Пиша и в секс форум.От там имаше анкета в която българските жени предпочитат" малко и спретнато пишле до 15 сантиметра" над 50%.Май ги е страх от нещо по-голямо.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
doktora25 написа:Доколкото е вярно, че ние не сме в топ 10, заради българомохамеданите, дотолкова е вярно че македонците са с много по-ниско число заради албанците. Все пак албанците в Македония са близо една четвърт от населението.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта