Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Великобритания е на границата: Да бъде или не в ЕС ?

Мнениеот гражданин от село » 08 сеп 2015 16:50

HardWork написа:
CTAHKO написа:
HardWork написа:
viali69 написа:Великобритания НИКОГА няма да напусне ЕС !
Големите държави имат полза от този съюз за разлика от по-малките и по-бедни държави.
Този съюз е направен в интерес на богатите, а не на бедните. Факт !
А, в България референдум по въпроса за членството ни в ЕС кога ? Когато ромите станат мнозинство, нали ?! :x

Има над 3 милиона българи в чужбина! Никой от тях не би гласувал против ЕС, в България половината са про ЕС също! Ако има референдум той, трябва да е електронен за да може българите от всички точки на света да си дадат гласа! Само болните атакисти и разн пенсионери живеещи в социализма ще гласуват против ЕС, демек референдума е безсмислен и ще е загуба на пари и време!

И защо :?: Какво го интересува ибрястиката живеещ в Турция, дали България ще е в ЕС или не ;) Или пък тези, дето са в САЩ 8-) От какъв зор те трябва да определят моето бъдеще в България 8-)

Защото те те издържат, защото има по - добре преценка от теб! Аз имам право да определям бъдещето на баба ми и дядо ми, защото им пращам всеки месец по 300 евро за да живеят нормално, а и защото те изпитват носталгия по отминалата младост(респективно комунизма)! Те няма трезва преценка, нито информация за да извършат съзнателен и отговорен избор! Турците си взима буса и идват да гласуват така или иначе. Това се прави за българите, които са избрали да се борят за родината си навън, вместо да стоят в България и да си продават душиците за шепа копейки! Докато ти се опитваш да прокараш чужди интереси в България, аз се опитвам да подобря живота на всички ви! Боря се да измия срама от вашите действия и да докажа на света, че има и нормални българи, че не всички сме цигани и бай Ганьовци ...

Айдеее, още един Месия!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот aleksandrov77 » 08 сеп 2015 16:58

CTAHKO написа:
valheru написа:Има ли някъде потвърждение новината за златото и Citigroup?
Накратко: банката дава на Руската ЦБ 3 млн. унции злато за съхранение (3.5млрд$). + допълнителни 100 млрд$.

Още не. За сега само спекулации по разни сайтове, но никъде няма официално изявление от самата финансова институция 8-) Но ако е вярно, което според мен е твърде вероятно, чипсовете ги пиши бегали 8-) Щом и водещите финансови компании започнаха да си изнасят активите от там, значи крахът им е близо 8-)

А дано САЩ и ЕС се срутят и България да се върне при своят исторически приятел и съюзник братска Русия!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 сеп 2015 17:03

aleksandrov77 написа:
CTAHKO написа:
valheru написа:Има ли някъде потвърждение новината за златото и Citigroup?
Накратко: банката дава на Руската ЦБ 3 млн. унции злато за съхранение (3.5млрд$). + допълнителни 100 млрд$.

Още не. За сега само спекулации по разни сайтове, но никъде няма официално изявление от самата финансова институция 8-) Но ако е вярно, което според мен е твърде вероятно, чипсовете ги пиши бегали 8-) Щом и водещите финансови компании започнаха да си изнасят активите от там, значи крахът им е близо 8-)

А дано САЩ и ЕС се срутят и България да се върне при своят исторически приятел и съюзник братска Русия!

Аз бързам това да се случи час по-скоро, за да не те загубя, друже 8-) Не искам да бъдеш поредният буден българин избягал в странство, заради подмолните действия на чипсовете и техните лакеи - европейските гейтаци 8-) Но какво да се лъжем, това е резултата като се съберат евреи, гейове и негри на едно място 8-)Всички хетеросексуални бели хора страдаме 8-) Факт :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 08 сеп 2015 17:06

гражданин от село написа:
HardWork написа:
CTAHKO написа:
HardWork написа:
viali69 написа:Великобритания НИКОГА няма да напусне ЕС !
Големите държави имат полза от този съюз за разлика от по-малките и по-бедни държави.
Този съюз е направен в интерес на богатите, а не на бедните. Факт !
А, в България референдум по въпроса за членството ни в ЕС кога ? Когато ромите станат мнозинство, нали ?! :x

Има над 3 милиона българи в чужбина! Никой от тях не би гласувал против ЕС, в България половината са про ЕС също! Ако има референдум той, трябва да е електронен за да може българите от всички точки на света да си дадат гласа! Само болните атакисти и разн пенсионери живеещи в социализма ще гласуват против ЕС, демек референдума е безсмислен и ще е загуба на пари и време!

И защо :?: Какво го интересува ибрястиката живеещ в Турция, дали България ще е в ЕС или не ;) Или пък тези, дето са в САЩ 8-) От какъв зор те трябва да определят моето бъдеще в България 8-)

Защото те те издържат, защото има по - добре преценка от теб! Аз имам право да определям бъдещето на баба ми и дядо ми, защото им пращам всеки месец по 300 евро за да живеят нормално, а и защото те изпитват носталгия по отминалата младост(респективно комунизма)! Те няма трезва преценка, нито информация за да извършат съзнателен и отговорен избор! Турците си взима буса и идват да гласуват така или иначе. Това се прави за българите, които са избрали да се борят за родината си навън, вместо да стоят в България и да си продават душиците за шепа копейки! Докато ти се опитваш да прокараш чужди интереси в България, аз се опитвам да подобря живота на всички ви! Боря се да измия срама от вашите действия и да докажа на света, че има и нормални българи, че не всички сме цигани и бай Ганьовци ...

Айдеее, още един Месия!

А по - добре ли е да стоя в България и да обвинявам целия свят за жалкото си съществуване, и да се моля на един тиранин да дойде и да ме спаси от собствената ми глупост?? Няма нужда от цинизъм! Жалко е, че масата от българите са толкова зле ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 сеп 2015 17:08

Късно е вече, кой каквито и мерки да вземе, а докато ги обмисли първо ще стане хептен късно. Духът от бутилката отдавна е изпуснат, вече връщане назад няма. До края на века бялата раса ще изчезне от Европа, или в най-добрия случай ще остане малцинство, робуващо на азиатци и африканци.
Преди няколко години написах във форума, че когато бях ученик, през 70-те години, едно момче от нашия клас казваше, че баба му разправяла, че през 21-век камилите ще пият вода на Дунава.
Е, предсказанието започна да се сбъдва с пълна сила.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 08 сеп 2015 17:12

Великобритания и Гърция нямат място в ЕС, това са хрантутници и интересчии, когато вече са извън ЕС те ще разберат какво са загубили!

След време ще драпат за членство, но ще бъдат приети при други условия!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 08 сеп 2015 17:14

CTAHKO написа:Аз бързам това да се случи час по-скоро, за да не те загубя, друже 8-) Не искам да бъдеш поредният буден българин избягал в странство, заради подмолните действия на чипсовете и техните лакеи - европейските гейтаци 8-) Но какво да се лъжем, това е резултата като се съберат евреи, гейове и негри на едно място 8-)Всички хетеросексуални бели хора страдаме 8-) Факт :!:

Никакъв шанс няма да остана!
Остават още 10 дена , докато съм жител в България! На 18-ти се местя в Санкт Петербург и там ще живея, е ще влизам по-рядко във форума , тъй като много работа ме чака в Питер, но все ще намеря време! 8-)
Всичко е уредено! Аз съм отчаян за бъдещето на България! А и си спомням една твоя реплика "Тази държава я пишете бегала"!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 сеп 2015 17:33

Европа ще бъде превзета и разсипана от бежанцитне, както Римската империя от варварските племена.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 сеп 2015 17:34

Великобритания няма да изгубят нищо, защото са островна държава. Докато държавите от централна Европа имат нужда от ЕС.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 сеп 2015 18:12

aleksandrov77 написа:
CTAHKO написа:Аз бързам това да се случи час по-скоро, за да не те загубя, друже 8-) Не искам да бъдеш поредният буден българин избягал в странство, заради подмолните действия на чипсовете и техните лакеи - европейските гейтаци 8-) Но какво да се лъжем, това е резултата като се съберат евреи, гейове и негри на едно място 8-)Всички хетеросексуални бели хора страдаме 8-) Факт :!:

Никакъв шанс няма да остана!
Остават още 10 дена , докато съм жител в България! На 18-ти се местя в Санкт Петербург и там ще живея, е ще влизам по-рядко във форума , тъй като много работа ме чака в Питер, но все ще намеря време! 8-)
Всичко е уредено! Аз съм отчаян за бъдещето на България! А и си спомням една твоя реплика "Тази държава я пишете бегала"!

Хайде отивай вече, че много глад в Русия и бабите канибали, там много са гладни вече. След като беше лъгал, че си учил в Русия това ще ти е следващата голяма лъжа- че ще живееш там. Ще бъдеш разкрит бързо и лесно аматьорчо. Имаш ли си готов отговор отсега или ще се гърчиш в движение да се обясняваш?

Върни се в “Свободна зона”