HardWork написа:CTAHKO написа:HardWork написа:viali69 написа:Великобритания НИКОГА няма да напусне ЕС !
Големите държави имат полза от този съюз за разлика от по-малките и по-бедни държави.
Този съюз е направен в интерес на богатите, а не на бедните. Факт !
А, в България референдум по въпроса за членството ни в ЕС кога ? Когато ромите станат мнозинство, нали ?!
Има над 3 милиона българи в чужбина! Никой от тях не би гласувал против ЕС, в България половината са про ЕС също! Ако има референдум той, трябва да е електронен за да може българите от всички точки на света да си дадат гласа! Само болните атакисти и разн пенсионери живеещи в социализма ще гласуват против ЕС, демек референдума е безсмислен и ще е загуба на пари и време!
И защоКакво го интересува ибрястиката живеещ в Турция, дали България ще е в ЕС или не
Или пък тези, дето са в САЩ
От какъв зор те трябва да определят моето бъдеще в България
Защото те те издържат, защото има по - добре преценка от теб! Аз имам право да определям бъдещето на баба ми и дядо ми, защото им пращам всеки месец по 300 евро за да живеят нормално, а и защото те изпитват носталгия по отминалата младост(респективно комунизма)! Те няма трезва преценка, нито информация за да извършат съзнателен и отговорен избор! Турците си взима буса и идват да гласуват така или иначе. Това се прави за българите, които са избрали да се борят за родината си навън, вместо да стоят в България и да си продават душиците за шепа копейки! Докато ти се опитваш да прокараш чужди интереси в България, аз се опитвам да подобря живота на всички ви! Боря се да измия срама от вашите действия и да докажа на света, че има и нормални българи, че не всички сме цигани и бай Ганьовци ...
Айдеее, още един Месия!