Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Мнениеот BEROE_StZ » 21 фев 2013 21:14

Пълен цирк е всичко от неделя (17.02) и следващите досега дни. Масовите протести в неделята шокираха всички политици. Изпокриха се и чакаха ББ да проговори. Той се появи и проговори (ОБЕЩА), а след това се оттегли. С оставката спечели той, а и всички други политически субекти(с този ход Борисов им даде глътка въздух и шанс за оцеляване).На практика ББ отне инициативата от протестиращите и с този ход почти неутрализира каузата. Въпросът е: Ще бъде ли активиран отново целия процес в неделя 24.02. Днешното "театро" от ГЕРБ пред парламента беше срам за България.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2013 21:35

Потвърждавам си мнението, че ГЕРБ и БСП не трябва да вземат по повече от 20%, твърдите им електорати. Самостоятелното им управление е пагубно.Какти и БСП–ДПС. Колкото повече гласове отидат в АТАКА и ВМРО, толкова по-добре. Тогава дори и БСП биха могли да управляват без турците, а това би променило съществено нещата. Една коалиция на АТАКА с ВМРО би могла да събере процент, с който да диктува правилата на двете големи. ГЕРБ няма потенциал, ясно е за всички. БСП го има, колкото и да е неприятно. Аз към днешна дата друго решение не виждам. ДПС трябва да бъде извън играта, тогава нещата могат и да се получат. Правителство на малцинство на БСП с подкрепата и контрола на националистите. И моментално бламиране на това правителство, ако тръгне по кривия път. Трудно е да се получи, но не и невъзможно. ГЕРБ сами с 20% или с 40% не могат да управляват, нямат партньори, а и мерси от тяхното управление! Друга конфигурация аз не виждам, без претенциите да съм прав.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 фев 2013 21:46

sin4ec написа:Потвърждавам си мнението, че ГЕРБ и БСП не трябва да вземат по повече от 20%, твърдите им електорати. Самостоятелното им управление е пагубно.Какти и БСП–ДПС. Колкото повече гласове отидат в АТАКА и ВМРО, толкова по-добре. Тогава дори и БСП биха могли да управляват без турците, а това би променило съществено нещата. Една коалиция на АТАКА с ВМРО би могла да събере процент, с който да диктува правилата на двете големи. ГЕРБ няма потенциал, ясно е за всички. БСП го има, колкото и да е неприятно. Аз към днешна дата друго решение не виждам. ДПС трябва да бъде извън играта, тогава нещата могат и да се получат. Правителство на малцинство на БСП с подкрепата и контрола на националистите. И моментално бламиране на това правителство, ако тръгне по кривия път. Трудно е да се получи, но не и невъзможно. ГЕРБ сами с 20% или с 40% не могат да управляват, нямат партньори, а и мерси от тяхното управление! Друга конфигурация аз не виждам, без претенциите да съм прав.

ГЕРБ ще бъдат в опозиция в следващият парламент,дори и да бъдат първа политическа сила,надявах се,че заедно с Сините и евентуално с АТАКА ( въпреки,че са изключително неприятна партия ) да измислят нещо,но ББ категорично заяви,че няма да влиза в коалиции с никого,така че следващото мнозинство ще се състои от БСП + ДПС + Кунева ( 20-25 % , 8-10 % , 8-12 % ).Ако Кунева има акъл,няма да се хване на това хоро,но да видим..

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 фев 2013 21:50

sin4ec написа:Потвърждавам си мнението, че ГЕРБ и БСП не трябва да вземат по повече от 20%, твърдите им електорати. Самостоятелното им управление е пагубно.Какти и БСП–ДПС. Колкото повече гласове отидат в АТАКА и ВМРО, толкова по-добре. Тогава дори и БСП биха могли да управляват без турците, а това би променило съществено нещата. Една коалиция на АТАКА с ВМРО би могла да събере процент, с който да диктува правилата на двете големи. ГЕРБ няма потенциал, ясно е за всички. БСП го има, колкото и да е неприятно. Аз към днешна дата друго решение не виждам. ДПС трябва да бъде извън играта, тогава нещата могат и да се получат. Правителство на малцинство на БСП с подкрепата и контрола на националистите. И моментално бламиране на това правителство, ако тръгне по кривия път. Трудно е да се получи, но не и невъзможно. ГЕРБ сами с 20% или с 40% не могат да управляват, нямат партньори, а и мерси от тяхното управление! Друга конфигурация аз не виждам, без претенциите да съм прав.

Прав си ,за съжаление.
Единственото решение, въпреки ,че политиците нямат акъл за това ,е експертно правителство на Националното спасение, помирение, възраждане, ускорение, ...или както и да се нарече....НЕ партийно.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 21 фев 2013 22:00

dunavfc написа:

ГЕРБ ще бъдат в опозиция в следващият парламент,дори и да бъдат първа политическа сила,надявах се,че заедно с Сините и евентуално с АТАКА ( въпреки,че са изключително неприятна партия ) да измислят нещо,но ББ категорично заяви,че няма да влиза в коалиции с никого,така че следващото мнозинство ще се състои от БСП + ДПС + Кунева ( 20-25 % , 8-10 % , 8-12 % ).Ако Кунева има акъл,няма да се хване на това хоро,но да видим..

Не се знае нищо, с последните си ходове ББ обърка и парира БСП и ДПС, а и доста хора ще предпочетат да гласуват за ГЕРБ, пред угрозата да се сформира нова тройна коалиция от БСП-ДПС-Кунева. Дори и такива които до сега не го припознаваха като избор ще се замислят при тази угроза. Може отново да състави правителство на малцинството с подкрепата на СДС и Сините, ако успеят да влезнат в парламента.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 фев 2013 22:05

v.r.s. написа:
dunavfc написа:

Не се знае нищо, с последните си ходове ББ обърка и парира БСП и ДПС, а и доста хора ще предпочетат да гласуват за ГЕРБ, пред угрозата да се сформира нова тройна коалиция от БСП-ДПС-Кунева. Дори и такива които до сега не го припознаваха като избор ще се замислят при тази угроза. Може отново да състави правителство на малцинството с подкрепата на СДС и Сините, ако успеят да влезнат в парламента.

Дано да си прав,силно се надявам да е точно така.Бих се радвал на едно мнозинство състоящо се от ГЕРБ и Сините ( въпреки,последните им изяви ).

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 21 фев 2013 22:06

Hahaha1 написа:
ХОРА! В МОМЕНТА ТОВАРЯТ ЦИГАНИ И Т.НАР "ЛУМПЕНИ" В АВТОБУСИ ЗА ДА ГИ ЗАКАРАТ ОТ ДУПНИЦА ДО ПОЗИТАНО. ЯВНО НЯКОЙ ИСКА КРЪВ! ПОСЛЕ ЩЕ ОБВИНЯТ НАС - ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА ТОВА! В ПЛОВДИВ ГИ ТОВАРЯТ НАПРАВО ОТ МАСИТЕ В КАФЕТАТА! МОЛЯ, РАЗПРОСТРАНЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА, С ЦЕЛ ДА СЕ РАЗГРАНИЧИМ ОТ ТОЗИ ОПИТ ЗА ОПОРОЧАВАНЕ И ОКЪРВАВЯВАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ И ЗА ДА НЕ СЕ ПОДАВАТ ХОРАТА НА ПРОКОКАЦИИ! КОПИРАЙТЕ ГО И В ДРУГИ СЪБИТИЯ, ДО КОИТО ИМАТЕ ДОСТЪП"

И кво стана? Кой натовариха, кой отиде на позитано? КУРА МИ ЯНКО! АЙ СИКТИР ВЕЧЕ ОТ ТЪПИТЕ ВИ КОМУНЯЖКИ ИСТОРИЙКИ, ВИДЯХМЕ ВИ ИНСТРУКТАЖА. ХОДИ ВРЪЩАЙ ЛАПТОПА.

БСП и ДПС ще бъдат размазани на предстоящите избори. След което тия 2 престъпни групировки ги закриваме и по затворите. КРАЙ, ПРЕХОДЪТ ПРИКЛЮЧВА. ТИК-ТАК, ТИК-ТАК, ЧЕРВЕНИ ГНИДИ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 фев 2013 22:30

Ако АТАКА набере повечко гласове ще направи коалиция с БСП, което е най-доброто решение в момента. ГЕРБ и ДПС да останат извън властта. Двете леви партии в парламента ще бъдат обединени.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 фев 2013 22:36

W84me написа:Ако АТАКА набере повечко гласове ще направи коалиция с БСП, което е най-доброто решение в момента. ГЕРБ и ДПС да останат извън властта. Двете леви партии в парламента ще бъдат обединени.

Атака няма да се обедини с БСП,освен ако не искат да им бъде последното участие в парламента.А ДПС и ГЕРБ няма никакъв начин да останат извън парламента.

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 21 фев 2013 22:41

НФСБ със сигурност ще влезе СКАТ имат голяма аудитория АТАКА и Сините тоест поне 7 партии коеф 5 гробарите имат подкрепа на промитите мозъци но смятам че няма да спечелят преди протестите ги даваха равни а на едно място гробарите бяха с 3 процента назад

Върни се в “Свободна зона”