KategorieC написа:Вие да не сте някви педраЗи, че си търсите приятелство ?
И ти попадаш в тази графа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
KategorieC написа:Вие да не сте някви педраЗи, че си търсите приятелство ?
South_Park написа:МТК-Диошдьор 1
Уигън-Тотнъм 2
Реал Сарагоса - Майорка 1
Цървена Звезда - Дони Срем над 2,5
Бурсаспор-Акхисар 1
South_Park написа:МТК-Диошдьор 1
Уигън-Тотнъм 2
Реал Сарагоса - Майорка 1
Цървена Звезда - Дони Срем над 2,5
Бурсаспор-Акхисар 1
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
modor написа:KategorieC написа:Вие да не сте някви педраЗи, че си търсите приятелство ?
И ти попадаш в тази графаЗа фейса става на въпрос
Middlesbrough написа:modor написа:KategorieC написа:Вие да не сте някви педраЗи, че си търсите приятелство ?
И ти попадаш в тази графаЗа фейса става на въпрос
Ти си ******* щом ми даде
THE G.A.M.E написа:delqnski47 написа:THE G.A.M.E написа:
Като толкова знаеш, айде извади инфо, къде, кога и по-какъв повод червеното е присъствало в знаме, хоругва, или символ, свързани с България и българите![]()
Естествено че неможеш ... Тогава стой мирен.
Аз му давам примери за Раковски и т.н.,той ми говори за комунисти и после ми вика ''дай ми примери''....неадекватна работа
И какво има по времето на Раковски ?![]()
Дори и да предположим, че тогава се е развявало нещо червено, то няма как да се обосновано исторически.
Цветовете, с които са известни древните ни предци, са бяло, зелено и черно.
Другото са изсмукани от пръстите небивалици ...
Бях сигурен, че няма как да извадиш факти за това, което те приканих.
Лапешка работа ... Мисли си, че морето е колене.
P.S.
И като си сложил подписа с моят ник, к'во си викаш - "Унижих "Играта" ...![]()
Колоунска работа ...
К'вото имах да ти пиша, го написах.
Айде да не ме занимаваш повече с глупости.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта