1982 написа:Какво ужас, ебати пича е. Малко му хлопа дъската, но е легенда.
Малко в повече ми идва тва... Ужасно е..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Какво ужас, ебати пича е. Малко му хлопа дъската, но е легенда.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
THE G.A.M.E написа:Red_Girl написа:Се омъжа тоя който ми сготви пили със сметана( лесно е ) и ми измие прозорците и изчисти стаята.![]()
Тц, тц, тц .. Това сега предложение ли е !? ...![]()
Мога да го сготвя, ама не съм сигурен, дали те искам за сериозна връзка ...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
THE G.A.M.E написа:delqnski47 написа:Не знам първото или второто ти изречение са по голяма идиотщина!
Айде да е 2-рото, щото си е мое лично мнение.![]()
Но за 1-вото, това си е исторически факт.
Нали знаеш, какво е било първото знаме на България ?
delqnski47 написа:Да кажеш,че ''нямало нищо общо с историята''.....недей да говориш глупости,моля ти се!
Red_Girl написа:1982 написа:Какво ужас, ебати пича е. Малко му хлопа дъската, но е легенда.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Girl написа:Споко, те са доста и са големи . Бързо ще се откажеш..![]()
1982 написа:Red_Girl написа:1982 написа:Какво ужас, ебати пича е. Малко му хлопа дъската, но е легенда.
Добре тогава, ето ти едни симпатични момченца.![]()
Red_Girl написа:Кой от кой по-голем убавец... С тех ли ше ме запознаваш?![]()
![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта