Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2015 17:12

icko65 написа:Аз пък мисля че специално в България такива дивотии няма да станат.В противен случай тия ще бъдат и бити и ...

Ами бежанците не искат в България. :lol:

Причините вероятно са комплексни ( финансови ) ... Ама и не-малко бежанци си изпатиха тук, със сигурност се е разчуло.

Междудругото, най-често циганите ступват бежанците. :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Re: Путин: Европа очаквано се гърчи в бежанска криза дело на

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2015 17:14

К'вото имах да ти напиша, написах го.
Дали ти изнася, слабо ме интересува.

Можем да си плюем тезите и възгледите, ама личните нападки, няма как да се подминат.

Който иска лична конфронтация, ще си я получи, това не ми е проблем.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 06 сеп 2015 17:29

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:Аз пък мисля че специално в България такива дивотии няма да станат.В противен случай тия ще бъдат и бити и ...

Те българите не искат в България, та бежанците ли? :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 сеп 2015 17:35

THE G.A.M.E написа:

Причините вероятно са комплексни ( финансови ) ... Ама и не-малко бежанци си изпатиха тук, със сигурност се е разчуло.

По твоята логика излиза, че циганите ни спасяват от нашествието на огромния имигрантски поток в България, подобен на Унгария , Македония, Сърбия, Австрия, Германия,Франция Италия и Западна Европа? :lol:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 06 сеп 2015 17:37

THE G.A.M.E написа:

Туй последното ми беше на устата но реших да го спестя за разлика от теб. ;)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 06 сеп 2015 20:07

aleksandrov77 написа:Алексис Ципрас е национален предател, който предаде гръцкия народ на САЩ и техните подлоги от ЕС! Факт! :!:
И затова си престъпление в бъдеще ще бъде съден от новият Народен съд! 8-)

Страница 17-тта
aleksandrov77 написа:Re: 49% от гърците казаха ОХИ
от aleksandrov77 на 05 Юли 2015 22:10Аз предпочитам да съм гладен, но България да има достоен политик като Ципрас, отколкото богат с колониални администратори като Боко Тиквата !

Страница 6-тта
Подкрепям!
Гърция заема важно стратегическо положение и Русия, и Китай ще се възползват от това и ще налеят пари в Гърция при нужда!
А това ще е краят на Еврогейския Съюз , защото и други държави ще искат да последват примера й!
Ние както винаги сме на губещата страна!

Страница 8-ма
от aleksandrov77 на 05 Юли 2015 20:56Гърция няма да фалира! Разни еврогейчета-юнкерси, мункерси само се пеняват - става опасно за НАТО и хамериканците ! 8-)
Русия влиза в Гърция ,Китай и той бе на учение там и корабчетата на НАТО-вците ще трябва да очистят Черно и Средиземно море а и рожбата на НАТО - Ислямска Държава е застрашена - няма да има гръбче НАТО-вско хахаахаха! 8-)
Браво на гърците - така се защитават национални интереси! :!:

Скоро Путин да не се окаже и той същия национален предател НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК?
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2015 20:15

icko65 написа:Туй последното ми беше на устата но реших да го спестя за разлика от теб. ;)

Ами явяват им се нещо като конкуренция за кражбите на дребно и проституцията, не че мангалята са се загрижили особено за България. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 сеп 2015 20:21

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:Туй последното ми беше на устата но реших да го спестя за разлика от теб. ;)

Ами явяват им се нещо като конкуренция за кражбите на дребно и проституцията, не че мангалята са се загрижили особено за България. :lol:

Абе и негативното отношение като цяло си даде резултат. Гонене от Розово, негостоприемност, неразбиране, гражданските патрули в София и прочие... всичко това се разбира и се знае, още преди да тръгнат за Европа.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 сеп 2015 20:29

:o :shock:
[offtopic]През последните 4 дни: Най-голямото измиране на животни в историята!

През последните дни се случи нещо наистина монументално и изключително притеснително!

За 4 дена мистериозно измряха над 134 000 антилопи „Сайга“ в полетата на Казахстан!

И най-странното е, че учените нямат никакво обяснение за масовото изтребление. Като с нож този животински вид на практика изчезна от планетата.

Подобно събитие е абсолютно безпрецедентно и не е наблюдавано никога на планетата ни, предава The Guardian.

Учени са изследвали труповете на много от загиналите животни и не могат да локализират абсолютно никаква причина за тяхната смърт – те са умрели в „перфектно здраве“!

Като че ли нещо буквално е „изключило“ техния живот и те са паднали на земята. 134 хиляди само за 4 дена!

Също изключително притеснително е, че световните медии отделят минимално внимание на тази същинска еко катастрофа! Тя буквално се неглижира и потулва!

Според теории на конспирацията, на планетата ни вече се води война между Русия, САЩ и Китай с невидими супероръжия за масово унищожение. Масовото измиране на антилопите може да е причинено точно от подобен удар. Може да е тест, или просто грешка.

Освен тотално разбитата екосистема в района, най-голямото притеснение е, че съвсем скоро подобно нещо може да се случи и с хора![/offtopic]
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 сеп 2015 22:22

aleksandrov77 написа:
vaskonti написа:
Сноудън критикува Русия, защото ограничава човешките права
Той определя положението в Русия като „разочароващо

Едуард Сноудън, който е бивш сътрудник на американското разузнаване, отправи тежки критики към Русия и определи ограничаването на човешките права и интернет свободата като „абсолютно погрешно“, съобщава ABC.
Сноудън направи изявлението по време на церемонията, на която получи норвежка награда за свободата на изразяване. Той не присъства на събитието, а осъществи видеовръзка от Русия, където живее в изгнание.

Той заяви, че ограниченията на Москва върху интернет са „грешка в политиката“. „Това е погрешно в Русия, ще бъде погрешно където и да е другаде“, заявил е 32-годишният разобличител на американската програма за следене.

Сноудън определи положението в Русия като „разочароващо“ и допълни, че ще продължи да критикува опита на властите да „контролират интернет, това, което хората виждат, и част от личния им живот“.

опаа... :roll:

Нищо ново не казва Едуард Сноудън!
Както ЦРУ следи , така и КГБ!
Както съм казвал неведнъж демокрация няма никъде по света!
Колкото до ограниченията на някои интернет сайтове, мисля, че те гори са и полезни, за да не се развращава младото поколение! Пък и не виждам нищо лошо да забранени сайтове за гей-пропаганда, не виждам но лошо да са забранени сайтове, които са свързани с наркотици и сайтове, които клеветят Русия!
Също така освен за тези неща , в Русия контролират интернет, защото в интернет пространството има шпиони на ЦРУ и за да бъдат хванати без следене не може!
Докато в САЩ те следят за щяло и нещяло! Факт!
Ето това е разликата между следенето в интернет в Русия, и следенето на интернет пространството в САЩ!
И другата разликата между Русия и САЩ е в това, че руснаците не парадират, че са най-голямата демокрация в света!
За съжаление истинска демокрация няма вече никъде по света!

С две думи, в Русия подслушването, следенето и цензурата са от чисто благородни и морални подбуди, докато в САЩ същото се върши ей така, за спорта, за да се разбере абсолютно всичко за всеки, след което информацията да се използва за най-пъклени цели. Така ли? :)
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Върни се в “Свободна зона”