Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Levski_United
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот Levski_United » 29 сеп 2025 13:45

mizantrop написа:В спортингуина съм слагал между 20 и 50 лв залог за играч баскет,теглил съм няколко пъти и досега не съм имал проблеми.Посрещах ги в бетаното,там съм със спрени бонуси,но нямам лимити за сумата на залог...В момента обаче не разигравам никакви схеми,мъча се да нацелвам валю бетинг,залагам и в държавното тото 1,имам хубави системи с основни тройни за втора група.

За валю-то, аз го преди, с цел замаскиране на профилите, слагах през няколко дни колонки на валю. Математически и позитивното, и негативното валю се умножава и имах някои нелоши удари, но все пак не е моето. Като цяло ползвах пинакълските коефиценти за отправна точка, без софтуери съм играл до момента. Интересното е, че ефбет ме лимитираха на 0лв залог точно, когато започнах да правя това, като първо ми сваляха коефицента в момента, в който тръгна да слагам залог. Сега, както казваш, като играя колонки с цел да маскирам профилите, търся субективно валю. Идеята ми е, че софтуерът им явно следи дори колонкаджиите, дали търсят реална стойност, камо ли останалите, които пускаме сингъли.

rudiger
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот rudiger » 29 сеп 2025 21:10

Спортингуин са нагли мошеници и лъжци - окрали са сума ти народ. Смятам единствената причина да не са с ефективни присъди по НК, е че отделят част от окрадените пари за крайно нуждаещи се служители на многократно сезираните институции.

Някой тук да знае дали чрез жалби до НАП и Дирекция по хазарта са връщани отнети пари на играчи, без участието на букито - крадец? Може би единствено частен иск или сигнал до прокуратурата би довел до принудително възстановяване на отнети средства от акаунт, знам ли...

Върни се в “Свободна зона”