Филми които си заслужават да гледате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Топ 10 на любимите ви филми!

Мнениеот Bartolomej » 27 фев 2012 19:29

не ми стана ясно за какво е тази тема , но ето три мои предложения за качествени филми
The Hurt Locker (2008) - Войната е опият
Das Boot (1981) - Подводницата
Bridge to Terabithia (2008) - Мост до Терабития
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 фев 2012 19:37

Unscrewed написа:
UltraBlue написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Честно казано, ти си първия до този момент, който ми препоръчва и американския римейк. Гледал съм отдавна шведската трилогия оставила ми много силни впечатления и все още се чудя дали да изгледам и американския, за да не развали спомените от хубавия филм :roll:

Аз ще съм 2-рият :mrgreen: Но ако си гледал 1-во шведската може и да не ти хареса римейка... Аз лично го гледах 2 пъти на кино- нещо, което никой друг филм не ме е накарал да направя преди това :!:

Колко кинта са книгите :)

1-та(Мъжете, които мразеха жените) е 16 лв.; 2-та(Момичето, което си играеше с огъня) и 3-та(Взривената въздушна кула) са по 18 лв.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 фев 2012 19:38

BLUE CHAMPIONS написа:
UltraBlue написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Честно казано, ти си първия до този момент, който ми препоръчва и американския римейк. Гледал съм отдавна шведската трилогия оставила ми много силни впечатления и все още се чудя дали да изгледам и американския, за да не развали спомените от хубавия филм :roll:

Аз ще съм 2-рият :mrgreen: Но ако си гледал 1-во шведската може и да не ти хареса римейка... Аз лично го гледах 2 пъти на кино- нещо, което никой друг филм не ме е накарал да направя преди това :!:

Ами преди 2 години го гледах за 1-и път и от тогава го имам дори на диск. Вкусове различни, но в никакъв случай не бих споделил и твоето мнение ,че е скучен :roll: Предполагам си повлиян от пренасищането с действия(понякога излишни) характерни за "Холивуд"

Може и от това да е... просто малко по скучен ми се стори... Аз съм на мнение че човек харесва това, което види и му направи впечатление 1-во.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 27 фев 2012 19:42

1.Смело сърце
2.Гладиатор
3.Спасяването на редник Райън
4.Жега
5.Национално съкровище 1, 2
6.Бандата на Оушън
7.Индиана Джоунс 1,2,3,4
8.Лоши момчета
9.Последният бойскаут
10.Патриотът
И почти всички филми с участието на Брус Уилис,Никълъс Кейдж и Мел Гибсън.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 фев 2012 19:43

galin56 написа:А само на кино ли го има? Може ли да се дръпне от някъде? Аз така преди време гледах комедията "Смърт на погребение". Гледах първо американския вариант, толкова ми хареса, че го гледах после още 1 или 2 пъти. После гледах и оригинала(мисля че беше европейски). Значи разликата е, че европейския оригинал ти е леко забавен а на американския се напикаваш от смях. Та сега ми се ще да гледам първо американската версия. Кажете има ли го някъде за сваляне и имената им еднакви ли са - "Men who hate women"?

В замунда имаше американската версия, но са я изтрили- сега има само шведската(The girl with the dragon tattoo).

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 27 фев 2012 19:48

kiko3 написа:1.Смело сърце
2.Гладиатор
3.Спасяването на редник Райън
4.Жега
5.Национално съкровище 1, 2
6.Бандата на Оушън
7.Индиана Джоунс 1,2,3,4
8.Лоши момчета
9.Последният бойскаут
10.Патриотът
И почти всички филми с участието на Брус Уилис,Никълъс Кейдж и Мел Гибсън.

+1 Само да добавя Армагедон и всички части на Час Пик
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 27 фев 2012 19:50

Харесвам много поредицата "Убийствен пъзел", както и "Кубът", изобщо филми в затворено пространство със загадъчни убийства и да се чудя какво всъщност става :)

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 27 фев 2012 20:04

galin56 написа:А само на кино ли го има? Може ли да се дръпне от някъде? Аз така преди време гледах комедията "Смърт на погребение". Гледах първо американския вариант, толкова ми хареса, че го гледах после още 1 или 2 пъти. После гледах и оригинала(мисля че беше европейски). Значи разликата е, че европейския оригинал ти е леко забавен а на американския се напикаваш от смях. Та сега ми се ще да гледам първо американската версия. Кажете има ли го някъде за сваляне и имената им еднакви ли са - "Men who hate women"?

Питай гугъл! Ето друг бг тракер на който го има, но ще ти трябва регистрация за да го изтеглиш :arrow: http://energy-torrent.com/details.php?id=26491
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 27 фев 2012 20:12

galin56 написа:
UltraBlue написа:

А само на кино ли го има? Може ли да се дръпне от някъде? Аз така преди време гледах комедията "Смърт на погребение". Гледах първо американския вариант, толкова ми хареса, че го гледах после още 1 или 2 пъти. После гледах и оригинала(мисля че беше европейски). Значи разликата е, че европейския оригинал ти е леко забавен а на американския се напикаваш от смях. Та сега ми се ще да гледам първо американската версия. Кажете има ли го някъде за сваляне и имената им еднакви ли са - "Men who hate women"?

При мен пък беше обратното,гледах първо оригиналите и римейките едвам ги изтърпях след това :) :) Забелязвам че напоследък американските сценаристи са тотално изпразнени от идеи и се чудят от кой филм да направят римейк :) Само на Дзифт още не са направили,как може такъв пропуск :) :)
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 фев 2012 20:13

Прекалено са много, но веднага бих споменал "Изкуплението Шоушенк", "Адвокат на дявола", "Седем", "В като Вендета", "Форест Гъмп", "Спасяването на редник Райън", "Жега", "Ефектът на пеперудата". :) И още, и още ...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”