Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 15 сеп 2015 17:24

Соросоидите не си поплюват 8-)

"Да спасим ИДИЛ от руската агресия"*: „Протестна мрежа” иска доживотен за Борисов, защото не свалил руския самолет!

Тежка психопатия е да искаш затвор за Борисов, защото е опазил страната си

Има и нравствени терористи. Има и идеологически атентати. Не по-малко страшни от истинските, защото тровят духа ни.

„Протестна мрежа” и други епигони внесли сигнал до Цацаров срещу премиера Бойко Борисов. Пропуснал руския самолет над небето на България, не наредил да го прихванат и свалят.

Според вносителите на сигнала ставало дума за съставомерното деяние „Предателство” по чл. 100 (2) от Наказателния кодекс. Това се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна…

Искаше ми се да е шега, но не е.

Никаква шега не е, няма и общо с втръсналите на всички протестърски мантри от типа на „модела КОЙ” „Пеевски”, „Цеко от Алеко”, „банките-гнили ябълки”.

Тия типове вече играят на едро, искат да ни вкарат във война.

Само преди десетина дни го предсказах, но не се гордея от това:

„Плевнелиев и подобните му скоро ще обявят война на Русия, ще видите”…”

Е, случва се на живо.

Представяте ли си да свалим руски самолет, примерно над София или над Черно море? Да се разхвърчат трупове на пилоти, да гръмне пожар? Какво следва? Путин дали ще си трае и ще махне великодушно с ръка? Ще мирясат ли тогава грантаджиите на „Америка за България”, това ли е великата им цел?

Аз не желая страната ми да влиза във военни действия с Русия или с която и да е друга държава. Не желая и, демонстрирайки агресивност към руски самолети, фактически да заявяваме съпричастност към каузата на „Ислямска държава”.

Да кепазиш премиера пред главния прокурор, задето е постъпил държавнически в рискова ситуация, е тежка психопатия. И не ме интересува, че ще ме обявят за апологет на Борисов. По-важно е, че Борисов е опазил народа си – тоест нас и нашите деца. Такава е мисията на добрия стопанин на държавата.

Сигналът, публичният донос до Цацаров демаскира болните мозъци от „Протестна мрежа”. Комплексирани страхливци, щатни клеветници на хранилка при Сорос, които се издокарват като „ястреби”, като „по-католици от папата”, за да оправдаят субсидиите си.

Ако затрещят бомбите обаче, първи ще се скрият в миша дупка. Или в бункерите на американското посолство.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 сеп 2015 17:35

Станкич,тия заслужават "потупване " на почивки.Д.ба и долната измет!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 сеп 2015 17:38

FLANKER написа:Станкич,тия заслужават "потупване " на почивки.Д.ба и долната измет!

Първо, тия статии са пълна глупост. Второ, Борисов е за нещо повече от доживотен затвор, да еба и простия селяндур. Трето - Станко като ти каже "Добър ден", огледай хубаво небето и търси слънцето... :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 сеп 2015 17:43

FLANKER написа:Станкич,тия заслужават "потупване " на почивки.Д.ба и долната измет!

Без почивки :!: Каторга на кариерата да чукат камъни по цял ден, като се приберат бой и еван и само на хляб и вода 8-) Колкото издържат, толкова 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 сеп 2015 17:44

CTAHKO написа:

Без почивки :!: Каторга на кариерата да чукат камъни по цял ден, като се приберат бой и еван и само на хляб и вода 8-) Колкото издържат, толкова 8-)

На вас това ви е всекидневието, така че не се обаждайте, атакистчета.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 сеп 2015 17:48

diplomat написа:
CTAHKO написа:

Отговори ми на въпроса, ако обичаш ;) Заучените ти фрази ги знаем наизуст 8-) Та борбата срещу ИДИЛ против интересите на България и българите ли е 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 сеп 2015 17:59

CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:

Отговори ми на въпроса, ако обичаш ;) Заучените ти фрази ги знаем наизуст 8-) Та борбата срещу ИДИЛ против интересите на България и българите ли е 8-)

К'ъв си ти, че ще ти отговарям, бе, овчарче просто? :?: Търси си отговори от вашите другари - цигани-активисти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 сеп 2015 18:09

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:

Без почивки! Каторга на кариерата да чукат камъни по цял ден, като се приберат бой и еван и само на хляб и вода 8-) Колкото издържат, толкова 8-)

Отговори ми на въпроса, ако обичаш. Заучените ти фрази ги знаем наизуст. Та борбата срещу ИДИЛ против интересите на България и българите ли е?

К'ъв си ти, че ще ти отговарям, бе, овчарче просто? :?: Търси си отговори от вашите другари - цигани-активисти.

Аз съм и пътят, и истината, и живота :!: Аматьорче неграмотно, на един прост въпрос не можеш да дадеш отговор :!: И тоя ми бил патриот 8-) Заради такива неграмотни продажници като теб, държавата ни е на това дередже и нашите родители страдат :!: И като искаш да водиш дискусия, научи се да спазваш добрият тон, а не да сипеш квалификации 8-) Ама ти откъде ли да знаеш. И до някъде те разбирам и ти съчуствам най-искрено. И аз да съм учил заедно с индийци, пакистанци и негри, и на мен после ще ми е трудна интеграцията 8-) Та ти си повече пакистанец, отколкото българин 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 сеп 2015 18:22

CTAHKO написа:Аз съм и пътят, и истината, и живота :!: Аматьорче неграмотно, на един прост въпрос не можеш да дадеш отговор :!: И тоя ми бил патриот 8-) Заради такива неграмотни продажници като теб, държавата ни е на това дередже и нашите родители страдат :!: И като искаш да водиш дискусия, научи се да спазваш добрият тон, а не да сипеш квалификации 8-) Ама ти откъде ли да знаеш. И до някъде те разбирам и ти съчуствам най-искрено. И аз да съм учил заедно с индийци, пакистанци и негри, и на мен после ще ми е трудна интеграцията 8-) Та ти си повече пакистанец, отколкото българин 8-)

Изсирам ти се на остроумните мнения и на празната ти овча глава.

А освен че си пътЯ, истината и живота, ти също си и душевно болен комплексар с очевидни пропуски при възпитанието и образованието.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 сеп 2015 18:47

diplomat написа:
CTAHKO написа:Аз съм и пътят, и истината, и живота :!: Аматьорче неграмотно, на един прост въпрос не можеш да дадеш отговор :!: И тоя ми бил патриот 8-) Заради такива неграмотни продажници като теб, държавата ни е на това дередже и нашите родители страдат :!: И като искаш да водиш дискусия, научи се да спазваш добрият тон, а не да сипеш квалификации 8-) Ама ти откъде ли да знаеш. И до някъде те разбирам и ти съчуствам най-искрено. И аз да съм учил заедно с индийци, пакистанци и негри, и на мен после ще ми е трудна интеграцията 8-) Та ти си повече пакистанец, отколкото българин 8-)

Изсирам ти се на остроумните мнения и на празната ти овча глава.

А освен че си пътЯ, истината и живота, ти също си и душевно болен комплексар с очевидни пропуски при възпитанието и образованието.

Ти освен да сереш, за друго не ставаш 8-) Ти си създаден с една, едничка цел. Да правиш хлябЪТ зян 8-)

Върни се в “Свободна зона”