Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Путин: Европа очаквано се гърчи в бежанска криза дело на

Мнениеот HoUs4oOL » 04 сеп 2015 22:19

Madonna написа:
След жестоката трагедия с удавените братчета: Великобритания приема още "хиляди бежанци"
Дейвид Камерън направи официално изявление, след като повече от 250 000 британци подписаха петиция за приемането на повече имигранти от Сирия

Дейвид Камерън обяви, че Великобритания ще приеме още хиляди бежанци, след като цялата страна реагира на съкрушителната снимка на 3-годишния Айлян Курди, съобщи "Индипендънт". Официалното изявление бе направено тази сутрин, след като политици от всички парти и повече от 250 000 британци подписаха петиция, с която изискаха от правителството да приеме повече имигранти от Сирия.

Браво на Великобритания,това сме ние европейците,състрадателни и винаги готови да помогнем!

За пореден път копираш неща, които ти изнасят на простотиите.
Кажи как ще ги приемат, кажи защо няма да се включат в плана за разпределение на бежанците.
И не се слагай под общ знаменател с британците, за тях ти си втора ръка човек. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 04 сеп 2015 22:20

На мен ще ми е интересно да чуя кога точно Русия е жертвала етнически руснаци, за да постигне някаква цел.

П.П.
Киркоров е във Варна тия дни, някой няма ли да се похвали, че го е видял. :mrgreen:
Последна промяна от HoUs4oOL на 04 сеп 2015 22:21, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 04 сеп 2015 22:21

Важното в случая е , че МВР на Русия си върши перфектно работата и реагира навреме !Факт ! 8-)
А в Санкт Петербург е много по-спокойно място, отколкото в мангализирания
Лондон, където в някои квартали да си бял е направо опасно! Факт! 8-)
Пък и в Русия ще ям истински борш, истински пирожки и пелмени, ще пия истинска руска водка и квас, ще гледам мачове на Зенит, ще се разхождам на прекрасния Ермитаж и ще се радвам на красивите рускини! 8-)
Аз ще живея в един красив, бял и спокоен град! 8-)
Пък наивните хора , като им се живее в Западна Европа и САЩ , да си живеят там! 8-)
Само че да бъдат бдителни, защото някой негър да не вземе да им изиграе една игра "Нокаутирай белия"! 8-)
Последна промяна от aleksandrov77 на 04 сеп 2015 22:26, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 сеп 2015 22:21

Madonna написа:
След жестоката трагедия с удавените братчета: Великобритания приема още "хиляди бежанци"
Дейвид Камерън направи официално изявление, след като повече от 250 000 британци подписаха петиция за приемането на повече имигранти от Сирия

Дейвид Камерън обяви, че Великобритания ще приеме още хиляди бежанци, след като цялата страна реагира на съкрушителната снимка на 3-годишния Айлян Курди, съобщи "Индипендънт". Официалното изявление бе направено тази сутрин, след като политици от всички парти и повече от 250 000 британци подписаха петиция, с която изискаха от правителството да приеме повече имигранти от Сирия.

Браво на Великобритания,това сме ние европейците,състрадателни и винаги готови да помогнем!

Я си признай, че просто ви е засърбяла хълката за рязан и немит. ;)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 сеп 2015 22:22

aleksandrov77 написа:Важното в случая е , че МВР на Русия си върши перфектно работата и реагира навреме !Факт ! 8-)

Друго си е козари да откраднат самолети и да се забият в пентагона и у кулите близнаци, ако разбира се това не е част от американската петролна политика. :lol:

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 04 сеп 2015 22:26

HoUs4oOL написа:На мен ще ми е интересно да чуя кога точно Русия е жертвала етнически руснаци, за да постигне някаква цел.

може би нападайки Финландия за да им вземат територия,руснаците не пожертваха 250 000/300 000 души :cool:

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 04 сеп 2015 22:30

aleksandrov77 написа: ще се разхождам на прекрасния Ермитаж и ще се радвам на красивите рускини! 8-)

другарю,ако все още не сте си намерили работа в Санкт Петербург,може да кандидатствате за охрана на Ермитажа .....търсят хора!
Няма кой да пази съкровищата на Русия! Ермитажът остана без охрана!
Това се наложи заради съкращенията покрай повсеместната криза в страната

Заради съкращенията покрай повсеместната криза в Русия, се оказа, че и музеите в родния град на президента Путин - Санкт Петербург ще останат без охрана и това се отнася най вече за Ермитажа, пише Утро.ру.
Директорът на един от най-големите музеи в света Михаил Пиотровский коментира: "Написах много писма до всички ангажирани министри, но никой не реагира". Очакванията са все пак, че няма да стигне до това да се разпръснат съкровищата на Русия и ще се намери начин музеят, който не отстъпва на Лувъра по величие, да не бъде разграбен.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 сеп 2015 22:32

Madonna написа:
HoUs4oOL написа:На мен ще ми е интересно да чуя кога точно Русия е жертвала етнически руснаци, за да постигне някаква цел.

може би нападайки Финландия за да им вземат територия,руснаците не пожертваха 250 000/300 000 души :cool:

Добре разбирам, но по тая логика краварника що се самоуби във Виетнам? 8-)
Иначе бая си завишил бройката де, но го отдавам на невежеството ти, показал си го многократно.
Последна промяна от HoUs4oOL на 04 сеп 2015 22:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2015 22:34

Madonna написа:
aleksandrov77 написа: ще се разхождам на прекрасния Ермитаж и ще се радвам на красивите рускини! 8-)

другарю,ако все още не сте си намерили работа в Санкт Петербург,може да кандидатствате за охрана на Ермитажа .....търсят хора!
Няма кой да пази съкровищата на Русия! Ермитажът остана без охрана!
Това се наложи заради съкращенията покрай повсеместната криза в страната

Заради съкращенията покрай повсеместната криза в Русия, се оказа, че и музеите в родния град на президента Путин - Санкт Петербург ще останат без охрана и това се отнася най вече за Ермитажа, пише Утро.ру.
Директорът на един от най-големите музеи в света Михаил Пиотровский коментира: "Написах много писма до всички ангажирани министри, но никой не реагира". Очакванията са все пак, че няма да стигне до това да се разпръснат съкровищата на Русия и ще се намери начин музеят, който не отстъпва на Лувъра по величие, да не бъде разграбен.

Убеден съм, че точно Ермитажът е останал без охрана, както и Кремъл, както и Петерхоф. Третяковската галерия също е вече без охрана.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 04 сеп 2015 22:35

Не ми е жал за еврейопейците. Днешната западна цивилизация ми е дълбоко отвратителна и ми се струва, че нито една най-микроскопична сълзичка даже няма да пролея за нея. Тъжно ми е само за българския, героичен, православен народ.Но, уви, днес и ние тук сме същите овце с промити мозъци, като еврейопейците. Aко не се събудим и не променим гейо-политическата си еврейо-атлантическа цили-вили-зационна ориентация – ще бъдем заличени бързо и решително, направо светкавично. Не, че е голяма беда… И много други народи са изчезнали в историята. И вероятно това е, защото са си го заслужавали.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Върни се в “Свободна зона”