Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 13 сеп 2015 20:40

diplomat написа:Дори и руснаците, с които съм в приятелски отношения, никога няма да признаят това и дори се чувстват обидени, ако спомена нещо подобно. Заради това с тях предпочитам да не говоря на тези чувствителни теми, за да не наруша добрите ни отношения.

Ами там ти е проблема ;) Говори, ще останеш изненадан от познанията им за българската история и мнението им за българите 8-) За мен няма да е никаква изненада 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 сеп 2015 20:42

язе написа:
diplomat написа:
язе написа:Ето защо, роднинските връзки трябва да се поддържат чисти и без предателства. Приятелите са за кръчма, роднините за църква. 8-)

Това отдавна отсъства от отношенията ни с Русия. След Освобождението, държавата им нееднократно е доказала, че интересите им са на първо място. Може би ако нямаше това лицемерство в действията на руснаците през последния век, хората нямаше да реагират по този начин и добрите действия нямаше да бъдат забравени, въпреки всичко лошо случило се...

А за нашето лицемерство нещо? Стефан Стамболов... ;)

Това си е следствие на първичните действия след Освобождението. Темата е разисквана доста пъти във форума и ми е пределно ясно, че вие няма да сте съгласни... Но какво да правя - все още тая надежда, че в споровете ни рано или късно ще се роди истината. :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 сеп 2015 21:14

язе написа:Интересите на Русия и България, няма как да не съвпадат просто... една рода сме. 8-)

Щом е така, е редно да приложим старата наша традиция - родата да е възможно най-далеч, никакви контакти, никакво гости, тоест - кой от къде е. :mrgreen:

язе написа:
Ние не сме им длъжни, нито те на нас. Но, факта че сме една рода си остава. Тоест, колкото и да се мразим, пак сме си най- близките. 8-)

Това пък как го реши ?

Редно е когато се правят подобни заключение, да се уточнява, че на теб са ти най-близки, или, че ти се иска да сме близки.
Щото всеки си има мнение.

Аз например смятам, че рап музиката е най-близка да българският манталитет, ама не съм тръгнал да го натяквам из форуми, щото си е чисто мое заключение.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 сеп 2015 21:22

CTAHKO написа:Говори, ще останеш изненадан от познанията им за българската история и мнението им за българите 8-) З

Глупости пишеш.

2.5 години фирмата ми прави бизнес с руснаци ( в периода 2008 г. - 2011 г. ) ... Нема такива дебили на историческа тематика. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 13 сеп 2015 21:25

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Говори, ще останеш изненадан от познанията им за българската история и мнението им за българите 8-) З

Глупости пишеш.

2.5 години фирмата ми прави бизнес с руснаци ( в периода 2008 г. - 2011 г. ) ... Нема такива дебили на историческа тематика. :lol:

Има! Настоящите ни "партньори"...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 сеп 2015 21:30

THE G.A.M.E написа:
язе написа:Интересите на Русия и България, няма как да не съвпадат просто... една рода сме. 8-)

Щом е така, е редно да приложим старата наша традиция - родата да е възможно най-далеч, никакви контакти, никакво гости, тоест - кой от къде е. :mrgreen:

язе написа:
Ние не сме им длъжни, нито те на нас. Но, факта че сме една рода си остава. Тоест, колкото и да се мразим, пак сме си най- близките. 8-)

Това пък как го реши ?

Редно е когато се правят подобни заключение, да се уточнява, че на теб са ти най-близки, или, че ти се иска да сме близки.
Щото всеки си има мнение.

Аз например смятам, че рап музиката е най-близка да българският манталитет, ама не съм тръгнал да го натяквам из форуми, щото си е чисто мое заключение.

лесно го реших. Най - близки са ми брат ми и сестра ми. Бща ми и майка ми мсъщо. После идат братчедите... А ти слиувенчо, града на седмиците и ес класите, знай че рап не е музика попринцип. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 сеп 2015 21:35

язе написа: Най - близки са ми брат ми и сестра ми. Бща ми и майка ми мсъщо. После идат братчедите...

Пак не те разбирам.

Не всеки знае руски, пък да не говорим, че руснаците отбират български, ама на 50 % и трябва да им говориш бавно, за да схванат някакъв смисъл, но думите ...

Иначе генетично сме толкова далеч, че даже и руските изследвания в тая насока го потвърждават. 8-)

язе написа:знай че рап не е музика попринцип. 8-)

Ама "по-принцип", ама на "теория" ... :lol:

Все пак се надявам да си схванал какво ми беше посланието с рапа и моето заключение.
Не е сложно.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 сеп 2015 21:36

THE G.A.M.E написа:

Глупости пишеш.

Не заблуждавай младите падуани 8-) Какво, във всички български фирми са факири на тема История ли ;)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 сеп 2015 21:39

И по принцип, и на теория рап не е музика. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 сеп 2015 21:40

THE G.A.M.E написа: Иначе генетично сме толкова далеч, че даже и руските изследвания в тая насока го потвърждават. 8-)

Хех, не сме били близо :lol: Циганите са с български паспорт и се водят българи 8-) С тях близо ли сме генетично ;)

Върни се в “Свободна зона”