FLANKER написа:Player написа:FLANKER написа: "Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години. То гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:
„Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”.
пп.Знам ,че ще я нарекат шарлатанка ,вещица...
Само времето ще покаже.
Знам за това, но времето ще покаже. За много пророчества съм се интересувал от чисто любопитство и съм запознат с доста неща. Много интересно е това което предсказва Албърт Пайк.
Дай някакъв линк.Ще съм ти благодарен.
Алберт Пайк е американски генерал, който още през 19 век т.е. преди 140 години е написал документ, в който е описал как ще се проведат три световни войни, пише днес онлайн портала "Курир".
На 15 август 1871 г. той изпраща писмо до свой приятел, в което описва плановете за три световни войни които са необходими, за да се създаде нов световен ред.
В писмото си той до последен детайл описва и трите световни войни.
Първата световна война според написаните планове на Пайк е трябвало да се случи, за да могат илюминатите т.е. масоните да свалят властта на царя в Русия и от тази страна да направят крепост на атеизма и комунизма.
Военните агенти на илюминатите ще предизвикат война между британската и германската империя. В края на войната комунизма ще бъде създаден в много страни, за да може да отслабне религията.
Чрез своя сътрудник Ото Фон Бисмарк, лидер на тогавашната германска държава, Пайк дълго време подготвя обстоятелствата, необходими за започване на Първата световна война. Неговите усилия приключват през 1914 г., когато група сръбски националисти извършват успешен атентат срещу австрийския крал Франц Фердинанд, което става повод за започването на Първата световна война.
Втората световна война е трябвало да започне със стимулиране на сблъсъците между фашистите и евреите, се казва в писмото на Пайк. Тази война трябвало да се води така, че нацизма да бъде унищожен, а евреите да станат толкова силни, че да могат да създадат държавата Израел в Палестина.
След Втората световна война комунизма трябва да бъде достатъчно силен, за да се противопостави на християнството.
Третата световна война ще се води между евреите и ислямския свят.
В тази война евреите и мюсюлманите ще се унищожат помежду си.
Междувременно, той посочва че вследствие на бойните действия в Третата световна война, повечето от световните нации ще бъдат духовно и икономически изчерпани. В този момент ще бъдат изтикани на преден план нихилистите и атеистите и ще стане социален катаклизъм.
След като бъде унищожена християнската култура в света ще бъде основано учението на Сатаната.

А какви ли трябва да са тези, които го подкрепят
 А какви ли трябва да са тези, които го подкрепят